Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

En Deli Türkiye Turu Başladı

mukumurat

Üye
Tepki
11
ArkadaŞlar Pazartesİ Sabahi Tura BaŞladik İzmİrden Şİmdİ Mİlastayiz 20 GÜnekadar Gazİantepe Gİdİyoruz AkŞam Örene Yarin Marmarİse GÇİyoruz Akdenİz Sahİlİndekİ ArkadaŞlra Duyurulur. Bİzİmle TaniŞmak Fİİr Almak İsteyen Varsa UygunluĞuna GÖre KarŞilasabİlİrİz TÜm Akdenİz Sahİlİnden GeÇİyoruz.
İlk Uzun YolculuĞumuz 1 Haftada Çok Sey Yasadik.

• Beğen
Tepkiler: candede
Scudo
Bu mevsimde, bu parkur !!!! Kolay gelsin, bravo
Mineral, ve su kaybına özellikle dikkat

@mukumurat

Merhaba,

Öncelikle kolay gelsin umarım teknik sorunlar yaşamazsınız. Sizden ricam resimlerinizi ara ara bize göndermenizdir. Böylece yapmış olduğunuz muhteşem turunuzu sizinle yaşamış oluruz...

tebrikler söylenecek çok fazla söz yok.keşke okulum olmasaydıda bende böyle bir tura katılabilseydim..:(

Harikasınız arkadaşlar. Yolunuz açık olsun. Her gittiğiniz yerlere benden selamlar götürün.
Kazasız belasız iyi yolculuklar.

Sevgiler...

En Delİ TÜrkİye Turu na katılan arkadaşlara başarılar dilerim şansları ve yolları ve hava durumu her zaöman iyi olsun

yolunuz açık olsun, kazasız belasız güzel bir tur olur inşallah

yahu insan bir gun onceden haber verir!!! Milastaymissiniz, benim burnumun dibinde, gelir sizinle bir miktar ben de pedal basardim :) burada yokus asagi yokus yukari kisa/yogun antremandan canim sıkılmıstı iyi bir degisiklik olurdu :)

yolunuz camsiz pedaliniz saglam temponuz daim olsun

arkadaşlar şimdi örendeyiz yarın marmaris ören müthiş bi sehir hiç turist yok tamamı yerli turist yani 2 ingiliz onu tavlmaya çalısan 30 tane tiplemeye rastlamıyosunuz deniz kenarından dimdik dağlar hemen dibinde körfez asfaltın kenarına eğlence mekanları falan süper kardeşler
toprağın dostluğuyla kalın
koordinasyonu kaybetmeyelim
allaha emanet olalım

Teknik sorunlar yaşarsanız veya bir şeye ihtiyacınız olursa Delta Bisiklet Fethiye şubesine gidebilirsiniz. Orada size yardımcı olurlar.

Tel: 0 252 612 47 56

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
tebrikler size bu havada valla bravo evden dışarı bilen cıkamıyom şu sıcaklarda zaten bisilette yeni parcalar istiyo o yüzden gecici bir süre ara verdim ama bisileti hidrolik frenlerle donatayım birde güzel bir jant o zaman görün beni kimse bulamaz yollara akacam

@mukumurat

Zorlu bir geziye başlamışsınız. Antalya 'da yolunuz üstünde . Sizlerle görüşüp tanışmak ve sizin Antalya 'da ki fotolarınızı sizden önce foruma atmak için sizleri dört gözle bekliyorum.

Antalya 'ya gelince. Biz bisiklet sevenleri , Konyaaltı varyant başında, Beach Parkta ki fuarda, Bisiklet Sevenler Derneği standında bulabilirsiniz. Tam yolunuz üstünde. Parka ve fuara bisikletlerinizle girebilirsiniz.

Geliş tarihiniz belli olunca haber atarsanız sizleri karşılarız.

Size, sorunsuz, neşeli, sağlıklı geziler dilerim . Kendinize dikkat edin.

Görüşmek üzere. Hoşçakalın.

umarim bisiklete sporuna veda etmeden boyle bi turkiye turu yapma firsatini butun arkadaslarimiz bulur, ben dahil... harika bisi olmali istedigin yere pedal basmak...

Mukumurat
İnşallah hepiniz iyisinizdir.
Forumda okurken , forumdan, ' akinm' in grubunun da hemen arkanızdan yola çıktığını anladım.26 temmuz da Gökova da olduklarını yazmışlar . Biraz yavaşlayıp onlarla irtibat kursanız grubunuz daha da büyür.
Şimdi onlara da yazacağım. Forumdan irtibat kursanız kesin birbirinizi yakalarsınız.

Gezinizde başarılar dilerim. Antalya da sizleri görmek için bekliyorum.

Sizlere kazasız,neşeli,bol pedallı geziler diliyorum.

BENİM DAHA ONCE ACMIŞ OLDUĞUM TEMMUZDA YARI TÜRKİYE TURU bu tur
arkadaşlar sanırım yanlış anlama olmuş

mukumurat ve ben (akinm) aynı gruptayız dun fethiye oludenizdeydik tur fotolarını yakında goreceksiniz

tÜRKİYE TURU derken Samsuna da uğricakmısınız yaniii karadeniz sahilleride mükemmeldir bu arada ............benimde size moralmen katkım olur ....:D

Geri