Scudo Sports

En Çok tutular bİsİklet markasi nedİr? Stİcker yapacagim yardim lutfen...

yunuspasa

Üye
Tepki
8
Selamlar hayırlı bayramlar kardeslerım öncelıkle,
Bısıkletımı topluyorum,kadromu ful beyaza boyadım..Sımdı sıra geldi stickere:)

İçinizde bısıkletten anlayan bırcok arkadaşım olduguna ınanıyorum,en cok tutulan bısıklet markası nedir acaba?
Yada sticker ıcın onerılerınız nelerdir ne yapıstırmalıyım..Siyah yazı olarak dusunuyorum beyaz kadromun ustune onerılerınız tavsiyelerınız nelerdir .tesekkurler sımdıden:)

Scudo
Specialized - Cannondale - Trek bana göre sıralama.( Sıralamam :) )

sonradan gelen edit. Söylemeden yapamadım. Başlık şahaneymiş. :)

Hangisini beğeniyorsan onu yaz derim... Önemli olan senin gözüne nasıl hitap ettiği başkasını gözüne değil ;)

• Beğen
Tepkiler: gok
Valla CANNANDOLE cok afilli geliyor bana...Giantta öyle ama biraz kısa tam kadroyu kaplayacak sekılde oldugu ıcın Cannandole iyidir dıye dusunuyorum.Yorum yapan arkadaşlarada tesekkurler trek'ide ilk kez duydum:D

http://cdn.mos.bikeradar.com/images/news/2010/01/15/1263584243228-198gei0m9qtjx-280-75.jpg
specialized (s-works) bu işte son noktadır bu stickeri hakeden bir makine topladıysanız hiç düşünmeyin

• Beğen
Tepkiler: yunuspasa
Bence Kert, Nork, Onaclas, Dezilaiceps, Eladnonnac, Eltsihw veya Tnaig isimlerinden beğendiğini kullanabilirsin. Gözüne hoş gelen olsun :cool:

• Beğen
Önerilere dewam arkadaşlar? :)))) başkaa başka varsa yada tasarım olarak nerelere yapıstırsak saglam durur yazın eywalah:)

@AhmetC

:D :D
Kesinlikle.

Şaka bir yana Sedona bence

ömer yada muhammed de olabilir. :) ümit den marka oluyor onlardan niye olmasın.

Eğer üye fotoğrafınızdaki kadroya yapacaksanız hiç düşünmeden specialized ;)

Cannondale çok şık duruyor

http://cdn.mos.bikeradar.com/images/bikes-and-gear/bikes/mountain/1343821940451-1r09sefj58191-670-75.jpg

• Beğen
@ReşitÇağırgan

Son nokta öyle bisikletler varki, S-Works modele sıra gelmez.

Örneğin:
Photon, C59, F1, 695, EMX-7, RXRS Ulteam, Impec vs...

Başlık süpermiş :D

Bisikletçiler dışında kimsenin haberi yok tabi bu markalardan.O yüzden ne istersen yazabilirsin. :) Ben japon mallarını daha çok seviyorum subaru, toyota falan yazsak nasıl olur? :D Bir de trek yerine shrek geldi aklıma :D

• Beğen
Geri