Scudo Sports

****en BÜyÜk Es-es****

bebeto_6149

Forum Demirbaşı
Tepki
108
bugün büyük gün arkadaşlar ESKİŞEHİRSPOR BOLUSPOR'u 2-0 yenerek süperlige giriş yaptı ESKİŞEHİRSPOR'u kutlamak lazım tebrikler eses:) :) :)

EN BÜYÜK ES-ES

Scudo
Evet artık süperligdeyiz.

EN BÜYÜK ES-ES

yaşasın eses maçın başından saat 2 ye kadar kızılcıklıdaydık resmen araba,kız ses sistemi show vardı ne diyeyim mükemmeldi!ama i.ne sakaryalılar sakarya yolundan geçen esesLileri taşlamışLar!!!!:boese157: :mad: :boese157:

Es Es Es Ki Ki Ki Es Ki Es Ki Es

dün sakarya ya baya tezahurat vardı küfürlü tabi:) onları mı duydular ki bende diyordum bu millet niye halen sakarya ya kayıyo sakaryayla işimiz bitti diye ama demekki ondan mış heralde oraya bira yı yazmamışın en çok bira satışı dün akşam oldu heralde:):D

EsesEs KikiKi EskiEsKi Es EsesEs KikiKi EskiEsKi Es EsesEs KikiKi EskiEsKi Es

Ya ne kolaymış burada tezahürat boğazım da parçalanmadı.

EskişehirSporumuza en içten tebriklerimle ve
Süper Ligde başarılar dolu bir sene diliyorum.

bir Bolulu olarak Bolu'nun çıkmasını istiyordum ama olmadı.bir dahaki sezon artık:)

evet süper lige çıktık bu çok güzel ama bence çok abartıldı.geceleyin korna ve ayyaşların sesinden uyuyamadım.görende uefa kupasını falan kazandık sanar.
Tebrikler ESKİŞEHİRSPOR

@Seckin

sence o kadar kolaymı seckin abi 12 yıl sonra :D
bırak biraz da Eskişehir sevinsin değilmi:)ama ayyaşlar konusunda haklısın bira şişelerini toplasam heralde 100 ytlden yukarı para ederdi ama taşıyacak araç yok zaten kızılcıklı falan sırf bira kokuyodu böğğ:D

Tebrikler Eskişehir, Kocaelispor'dan sonra Süper Lige çıkmasını istediğim 2 takım vardı, biri Antlaya diğeride Eskişehir. Bu 3 takım Süper Lige renk katacaklar. 3 takımında çok renkli taraftarı var :) Umarım başarılı oluruz

KörfEsEs
HodrimeydAntalya

• Beğen
Tepkiler: bebeto_6149
Geri