onuristizm
Üye
- Tepki
- 15
herkese merhaba siteyi uzun zamandır takip etmekteyi ve en sonunda kendi nikimle üye olup sizinle etkileşim içinde olmaya karar verdim sanırım birçok forum sitesinde olduğu gibi buradada ilk mesajımda kendimi tanıtmam gerekli; öyleyse topluma uymak lağzım. ikiteker ile ararmda sanırım benimde adını koyamadığım bir bağ mevcut iyi derecede bir motorsiklet kullanıcısıyım (zamanla bana hak verirsiniz) profosyonel anlamdada uğraştım ama geçirdiğim birçok talihsiz olaydan sonra sanırım bu işi biraz askıya alıp sıyrılmak isterken eski aşkım ilk iktekerim bisiklet ile karşılaştım motorumu sattım ve zamanla ortalama 2,5-3 ay içerisinde çılgına donmeye başladım agrasifleştim ve ozamanlar beni tedavi edebilecek başka ikitekerlerin olduğunu da anlamıştım ve bisikletimi alıp yol yapmaya başladım(tedavi edebilicek derken hem ruhsal anlamda hemde vucudumdaki kırrık yelerdeki kireçlenmelere) zaten ozamanlarda sitemizi takip etmkteydim ve diğer motor sitelerindeki arkadaşlarıma hep derdim aa bakın adamlar ne yol yapmışlar suraya gitmişler,buraya gitmişler derdim ve şimdi aranızdayım sanırım sizlerden öğreneceim çok şey var.sizler ile yapacağınız birçok geziye katılmaya hazırım zaten geçen ki aydos gezisinide kaçırdık bisikletimdeki arıza yüzünden bu arda bisikletimin markası (çokta iyi olmasada sizinkilerin yanında ; bana yetiyo enazından.
bianchi'nin aspid modeli mevcut gerçi bianchi nin iyi olmadığı söyleniyor ama benimkinin üzerinde işte bu model bilmem kaç yılında şu yarışta birinci olmuştur tarzında birşeyler yazıyor ama öylesine koymuş olabilirler
bisikletimin kalitesi hakkında pekbi bilgimyok olan arkadaşlar zaten söylerler ama son bikaç senedir 2 elin parmaklarını geçicek kadar takla atmıştır sanırım buda iş görür demektir
1-2 tanede resim koyayım bari ama bisikletimle hemen hemen her hafta gezmeme rağmen hiç resmim yok sanırım tek başına gezince resim çekicek kimse olmuyo ondandır.
bide emirgan civarında oturyorum genelde.
bianchi'nin aspid modeli mevcut gerçi bianchi nin iyi olmadığı söyleniyor ama benimkinin üzerinde işte bu model bilmem kaç yılında şu yarışta birinci olmuştur tarzında birşeyler yazıyor ama öylesine koymuş olabilirler
1-2 tanede resim koyayım bari ama bisikletimle hemen hemen her hafta gezmeme rağmen hiç resmim yok sanırım tek başına gezince resim çekicek kimse olmuyo ondandır.
bide emirgan civarında oturyorum genelde.