Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

emirgan korusun'da kahvaltı :D

enver avcı

Forum Bağımlısı
Tepki
1.452
Bisiklet
Scott
merhaba dostlar
5 aralık pazar günü saat 8:30 da beşiktaş barbaros heykeli önünde toplanıp avrupa yakasında kahvaltı turu yapıyoruz.hareket saatimiz 8:45.arayarak yolda olduğunu söyleyen dostları bekleriz kısa bir süre...herkes yoldan ne isterse alıp emirgan korusunun o temiz ve sincaplar arasında yenilenmiş ortamında kahvaltımızı yapıp sohbet edip yediklerimizi biraz eritmek için sahilden sarıyer yapıyoruz.rumeli kavağında fenerin yanındaki çay bakçesinde yada sahilde bir yerde çaylarımızı yudumlayıp yavaş ve dikkatli bir şekilde geri dönüyoruz.bu arada da benim scott'ın arkasında sağlı sollu yanan çakar özellikli farlarında teslimini yapıyorum isteyen arkadaşlara.şu anda 5 kişi istedi.hepsi 2'şer adet talep etti.benimkiler le 12 adet etti. bu akşam (çarşamba) saat 11 gibi son siparişleri alıp ödemesini yapıcam ürünlerin.daha önce turuma gelmeyip de kendisini bizzat tanımadığım dostların siparişleri arada ortak bir tanıdık da yoksa dikkate alınmayacak.ürünler elimde patlamasın.sormak istediğiniz birşey varsa buradan özelden yada face'den sorabilirsiniz....
beşiktaş da görüşmek üzere....

Scudo
ömer faruk mumcuoğlu
görkem akpınar
başar ibicioğlu
kaan avcı
sefa zümbül (belki)
yiğit keleş (belki)
inci türksoy (belki)
önder özsavunur (belki)
nursel azaklı (belki)
murat emre atabek (belki)

börek,çörek,poğaça.yanına beyaz peynir ve salata.hazır olun millet.yazın adınızı....

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
O Listenin altında yazan

Börek - Çörek Poğaça Peynir Salata bunlar senden mi *???*(belirtmekte fayda
var sanırım).
Tura katılacak olanlara açık açık RÜŞVET...(sincapların gölgesinde )

Hava güzel olur inşallah.:) :) :)

ömer faruk mumcuoğlu
görkem akpınar
başar ibicioğlu
kaan avcı
inci türksoy
sefa zümbül (belki)
yiğit keleş (belki)
inci türksoy (belki)
önder özsavunur (belki)
nursel azaklı (belki)
oğuz kara (belki)
orhan kılıç (belki)
gökhan tanır (belki)
şevket kayain (belki)
börek,çörek,poğaça.yanına beyaz peynir ve salata.hazır olun millet.yazın adınızı....

@Ozkan Aydin

abicim ne demek yani şimdi bu.börek çörek ile korkutabileceğini sanıyorsan beni yanılıyorsun. (ne dedim ben yine yahu.kaç kişi geliyor listeye bakayım önce :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
ömer faruk mumcuoğlu
görkem akpınar
başar ibicioğlu
kaan avcı
inci türksoy
berk arat
hasip çehre
necati yunus orbay
falez kartal
sefa zümbül (belki)
yiğit keleş (belki)
inci türksoy (belki)
önder özsavunur (belki)
nursel azaklı (belki)
oğuz kara (belki)
orhan kılıç (belki)
gökhan tanır (belki)
şevket kayain (belki)

bu işi artık börek veya poğaça kurtarmaz.mecburen kahvaltı sofrası hazırlıycaz millet :D

hasip aga bi tabak istedi emme bende gelmek isterimde cumartesi beni iki kişi gebertecek benim halim kalmaz enver üstad pazara ...
size bol eğlenceler dilerim yalnız bu pazar artık kış kendini gösterecek cumartesi akşamından başlayan ısı kaybı ertesi gün pazara yansıyacak ve pazar yağışlı olur emme senle eriklide ne biçim yağmur yemiştik ama artık doktorum benim asla yağmurlu havalarda bisiklet kullanmamı istemiyor ayaklarını
ıslatma diyor......eğer 600 ytl bayılırsak su geçirmeyen spd alırızda ama sağnak yağmura karşı ister istemez gene ıslanacağız ....
doktoru dinleyelim artık ...

@Kudret Kurtcebe

abi bu doktorlarda acayip adamlar.spor yaparsın yapma derler.yapmazsın yap derler.yapınca şunu yapma derler.allah allah,çattık beee :D cumartesi fazla kasma kendini.yağmurlu olmazsa çok güzel kahvaltı yapıcaz.soğuk olması önemli değil...kaçırma derim :D :D

@enver avcı

yarınki tur ağır olacak koko rampasına hasip aga beni götürecek ilk kez o rampayı göreceğim bakalım beni gebertecekler, onurda hasip agada ...
yalnız pazar bayağı rüzgar var gemi çalışmayabilir gene bu aralar acaip fırtınalar var cumartesi akşamı 30 km ye çıkacak erkenden eve kaçacağım valla gemi sallanınca ben tırsıyorum....

:D :D :D

yarın hava fırtınalı yada ciddi sağanak yağışlı değilse tur iptal olmaz dostlar.hafif yağmur önemli değil.sabah koruda kahvaltıyı evinizdekinden farklı bulmayacaksınız.benim bıcırlarda geliyor.oğlum yiğit'den kalırsa kahvaltınızı yaparsınız :D:D:D:D

abi ödev iş okul falan çok boşladım bisikleti, yarın kahvaltıdayım hayırlısıyla :)

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
hava sağanak yağışlı olmazsa tura devam millet.hafif yağmur turu engellemez dostlar.sabah yolda atıştırmaca falan yapmayın.kişi başı en fazla tutacak meblağ 10 tl.bu kadar da tutmaz ama en kabasını söyledim...
sabah beşiktaş da görüşürüz...
ömer faruk mumcuoğlu
görkem akpınar
başar ibicioğlu
inci türksoy
berk arat
hasip çehre
necati yunus orbay
falez kartal
akif berkant
eren boz
sefa zümbül (belki)
yiğit keleş (belki)
önder özsavunur (belki)
nursel azaklı (belki)
oğuz kara (belki)
orhan kılıç (belki)
gökhan tanır (belki)
şevket kayain (belki)
....
son 12 saat.....

Dostlar, tura katılmak ve sizlerle tanışmak istiyorum. Ancak Ömer Faruk gelebilirse geleceğim. Çünkü yolları bilmiyorum. Benim durumum Ömer Faruk a bağlı kısaca. Selamlar

• Beğen
@akifberkant

ömere selam söyle o anlar :D taksın koluna seni beraber gelin.hava aşırı yağışlı olmazsa bu kahvaltı kaçmaz...

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
Ben rami yenimahallade oturuyorum. Şöyle yapalım, Ömer arkadaşımız gelemese bile benim oturduğum civara yakın bir arkadaş varsa iletişime geçelim, söylenen saat ve yerde olurum. Evim Gop meydana da Eyüp meydana da yakın. İnşallah Ömer Faruk gelebilir. Selamlar.

• Beğen
Geri