Scudo Sports

Elimde 1000 TL nakit para var.

Tepki
0
Bisiklet
Scott
Başlıkta belirtiğim gibi elimde 1000tl para var aklımda olan bisikletler şunlar.

(link)

(link)

(link)

Aklımda olan bisikletler bunlar ama hangisini seciceğim konusunda kararsızım fakat bunlardan iyi ve 1000tl yi gecmicek bisiklet önerilerinizide beklerim.

Scudo
bende bir afx 7001 kullanıcısıyım kesinlikle öneririm salcanoya bulaşma
carraro birde ghost un harika bisikletleri var bunlarada bak.

Ghost 1175 = (link)
Whistle 1161d(bulunursa) = (link)
Carraro crp 700 = (link)
Mosso 2670 ACERA= (link)
Bir de bunları bakın isterseniz.
Benim önerim içlerinden mosso olur. Kadro 1.80 kg ilerde donanımları arttırarak iyi bir bisiklet toplanabilir.

MTB düşünüyorsanız Carraro CRP 700 idealdir. Şehir bisikleti düşünürseniz Carraro Sportive 224 veya 225 olabilir.

Ben olsam kesinlikle Sedona 721`i alırdım 1000 liraya.(link)

Peki ben bu bisikletleri nerden temin edebilirim alcak olsam Antalyada oturuyorum.

@Sercan Çiçek

Seçmiş olduğunuz modelin kendi internet sitesine girip şubelerini görebilirsiniz.

@Sercan Çiçek

Liste fiyatı 1100 lira . Peşin alımda rahat 1000 liraya alabilirsiniz.

Bu bisikletleri almanı hiç önermem onun yerine whistle,carraro,ghost ve sedona gibi markalara bak salcanoya bulaşma.

Merida da bakabilirsin. Crossway 15v veya 20v modeli olabilir. Kadro kalitesi ve bisikletin gidisi dengesi cok farkli.

bulabilirseniz kesinlikle 721 öneririm...

(link)

Şurayı da bir inceler misin...

Carraro CRP 700 yada Sedona 721'e bakın derim. İkisinide peşin 1000 TL'ye rahatlıkla alırsınız. Yanlız donanım olarak CRP700, Sedona 721'den daha iyi.

Arkadaşım önce forumu iyice araştır mtb mi şehir bisikleti mi diye ve ne istediğini netleştir.. Bak yol bisikleti mtb ve şehir bisikleti bu üç bisiklet çeşidinde bisikletçinin bisiklet üzerinde duruş şekilleri açıları var.. Ben çıktığımda 60-70 km yapıyorum ve bende mtb var belim kopuyor tek pişmanlığım mtb almaktı bisikletimden genel anlamda memnunum carraro 419 var bende marka olarak memnunum fakat bu markanın şehir bisikletini alaydım iyi olacağıdı uzuncu olduğum için ve genelde istanbul içinde gezdiğimiz için dağ bayır taş toprak haldır huldur gezeceksen ayrı tabi ama yine de benden sana tavsiye mtb alma. çünkü şehir bisikletinde gidona müdehale edebiliyorsun zaten duruşun daha dik orjinalinde. yani yine sen bilirsin fakat ben şimdiki aklım olsaydı o zaman şehir bisikleti alırdım.
Hatta şunu alırdım : (link)
yok ben v fren istiyorum deseydim de şunu: (link)
bin liran varsa üstüne de iyi bir kask alabilirsin. yine de sen bilirsin.

260 tl daha ekleyebİlİrİm dersen carraro crp 710 alabİlİrsİn. Yakin bİr zamanda bende alacaĞim ayni modelİ.

@Ahmet Eroğlu

Şimdi aslında kafam biraz karıştı ben sedona 721 alıcam daha cok şehir içinde kullanıcam tabi ama bizim şehir içindeki yolları az cok tahmin ederbiliyorsunuzdur tarla gibi yollar var ben onun için mtb türlerine bakıyorum ne biliyimi ince tekerlekler hız konusunda nasıl olur pek anlamam yeni başlıyorum desem yalan olmaz 18 yaşında biriyim ne araba ne motor kullanmayı biliyorum sevmiyorum aslında araba ve motoru onun için iyi bi bisikletim olsun istiyorum.Derdimi anlamıssındır umarım.

Geri