geçtiğimiz hafta aniden bastıran bisiklet almalıyım perilerine karşı koyamayıp sarı sitede e mtblere göz atmaya başladım. Boy biraz uzun bütçe sınırlı olunca 52 kadro Carraro Kifuka 250w gözüme hoş görünmeye başladı. Yakınlarda uydun bisiklet bulamadığım için Gemlik te bir ilan buldum kısa bir yazışmadan sonra bisikletin 1100 kilometrede ve temiz olduğunu öğrenince gidip görmeye karar verdim. Bisiklet gerçekten çok temiz ve sorunsuzdu bana da paracıklara veda etmek düştü...
331025 dosyayı görüntüle
Bisikleti yüklenip Çanakkale ye doğru yola koyuldum tabi ki ilk durak bisikletçim oldu ( Stop Bisiklet Barış ) Önce eski mtb deki mavi gidon ve mavi pedallar yeni bisiklete aktarıldı. Dropper de aktarılacaktı fakat ne yazık ki kadroya küçük geldiği için 27,5 31,7 araya bir adaptör sipariş ettik bakalım ne zaman gelecek

100 mm lik gidon uzatma ve temel yükseltmeler yapıldıktan sonra Bisiklet bu hale geldi
331026 dosyayı görüntüle
Tabi bu arkadaşı denemeden bırakamazdım Pazar günü yağmur yağacağını bilmemize rağmen 6 arkadaş vurduk kendimizi Çanakkale dağlarına. Gravel GE 5.0 160 kilometrelik menzilinden sonra Kifuka 250 w eko modda 100 kilometre menzili görünce biraz tadım kaçtı açıkçası. Ekiple beraber Asvalt yolda sürerken eko modu açtım ama o da ne sanki bisiklet tepki vermiyor elektrik desteği pek hissedilmiyordu trail modu deniyeyim dedim bisiklet bir anda sanki değişti kanatlandı desem yeridir. Yokuşta düzde sanki el gazı varmışçasına tek pedalla neredeyse 100 metre gidiyor gibiydi. Maşası (sr santur havalı ) hiç zorlamadı yeterli esnekliği ve konforu sağladı.
331027 dosyayı görüntüle
en dik yokuşlarda bile çok zorlanmadan trail modda gün boyunca turladım. 63 kilometrede 975 metre yükseklik kazancı sağladık. Son 25 kilometre asvalt sürüşüydü arada yağan yağmurda baya bir ıslandık onu da söyleyeyim. Parkurun çok büyük bir bölümünde elektrik desteğine ihtiyaç duymadım 5 kademe pil göstergesinden 2 tanesi eksildi. Eko modda 50 trail modda 35 kilometre daha yapar diyor yol bilgisayarı.
İlk izlenimim e gravelden sonra biraz hantal geldi eko modda çok fazla ivmelenmiyor. 25 kilometre hıza çabuk ulaşıyor fakat limit aşıldığında hızlanmak oldukça zorluyor bakalım ilerleyen turlarda neler yaşatacak