BilalKorukcu
Aktif Üye
- Tepki
- 337
- İsim
- Bilal Korukcu
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Ghost
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Elektrikli bisiklet kesinlikle muthis bir bulus (benim bahsettigim pedal destekli ve orta gobekten motorlu olanlar), ve ozellikle Avrupa'da cok ciddi manada elektrikli bisiklete gecis var (yanlizca Almanya'da bugun 3 milyon elektrikli bisiklet mevcut). Ayrica spor yapip yapmamak tamamen kisinin tercihine kaliyor, istenildiginde pedal destegini %25-50'lerde tutabilirken istenildiginde ise %350-400'lere kadar artirabilyorsun. Arkasinda da cok ciddi bir teknoloji ve 1990'lardan beri Yamaha ile baslayan ve her yil uzerine koyarak gelisen ciddi bir know-how mevcut. Bu teknoloji er yada gec ulkemizde de yayginlasacak.
Fakat hersey bir kenara, keske sagligim yerinde olsaydi da geleneksel anolog bisikletimi kullanmaya devam edebilseydim, kendi vucudumun urettigi enerji ile bir yandan kendimle yarisirken ciktigim o rampalar, harcadigim kaloriler, litrelerce terin yerini kesinlikle hicbirsey tutamaz. Ama yine de bizler gibi mecbur kalanlar icin Doga'dan kopmamak, bisikletten kopmamak, spordan ve kendi sosyal toplulugundan kopmamak icin o kadar muthis ve benim icin onemli bir aletki gozumde anlatamam. ne kadar yeni teknoloji, yeni ekipmanlar v.s. olsa da her zaman eski bisikletimi ve onunla yasadiklarimi ozleyecegim.
Fakat hersey bir kenara, keske sagligim yerinde olsaydi da geleneksel anolog bisikletimi kullanmaya devam edebilseydim, kendi vucudumun urettigi enerji ile bir yandan kendimle yarisirken ciktigim o rampalar, harcadigim kaloriler, litrelerce terin yerini kesinlikle hicbirsey tutamaz. Ama yine de bizler gibi mecbur kalanlar icin Doga'dan kopmamak, bisikletten kopmamak, spordan ve kendi sosyal toplulugundan kopmamak icin o kadar muthis ve benim icin onemli bir aletki gozumde anlatamam. ne kadar yeni teknoloji, yeni ekipmanlar v.s. olsa da her zaman eski bisikletimi ve onunla yasadiklarimi ozleyecegim.