Scudo Sports

Elazğ-Mardin 385 KM Video

Borntobewild

Aktif Üye
Tepki
659
Bisiklet
b'Twin
Nereden bilebilirdim ki bu yaptığım kısa tur ben de bir tutkuya dönüşeceğini.Bu hazzı tattıktan sonra gerçekten geri dönüşü olmuyor.Her zaman yeni yerler görmek,farklı insanlarla tanışmak için can atar hale geliyorsunuz.Daha sonra yaptığım 1500 KM'lik Elazığ-İzmir turumun habercisi olacağı da çok belliydi.Kafam çok karışık.Aklımda deli planlar var.

Elazığ-Mardin;
(link)

Şuda diğer turdan fotoğraflar;
(link)
(link)
(link)

Scudo
tebrikler
rr 8.3 galiba
coban köpeklerinin yanından geçerken ne yaptınız
yani kopeklerle olan mucadelede nasıl başa çıkabildiniz

vallahi çok imreniyorum böyle gezilere
tebrikler:alkis:

bu arada benim için çok önemli olan bir soruyu sormak istiyorum '' sele - tayt '' 100+ km lerde resmen eziyet çekiyorum ancak benimki drop bar takılmış bir hibrid diyebiliriz selem ve taytım kaliteli değil

Tebrikler ama videoda kaskınız çıkmamış galiba..

@harun tınas

Teşekkürler.Evet bisikletim 8.3. Hocam köpeklerle karşılaştığım vakit hızımı yavaşlatıyorum.Hatta durup gelmesini bekliyorum.Hırladıktan ve kokladıktan sonra gidiyorlar zaten.Diyeceğim kaçmayın.Kaçarsanız kovalarlar.

@hüseyingürgah

Teşekkürler.Hocam Brooks sele kullanıyorum.O yüzden pek bir sıkıntı yaşamadım.Brooks sele pahalı gelirse Selle Royalleri tavsiye edebilirim.Seleniz belki size uygun değildir.Selenin uzunluğu ve genişliği turcular için çok önemlidir.Orta genişlikte bir sele ise daha rahat etmenizi sağlayacaktır.Para biriktip Brooks almanız en mantılı çözüm olacaktır.

uzaklarayolculuk sitesinde yazdığınız yazıların bir çoğunu okudum. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Çok güzel yazılardı.

@Fatih Tepeköy

Teşekkürler Fatih ;) Bol fotoğraflı kısa ama öz yazılar yazmaya özen gösteriyorum.

Ben peşinen söyleyeyim şimdiden. Dünya turunda başarılar!

Yok hayır! Az kalsa sınırdan fışkıracaksın...

@Ugur Basdag

Ahaha sağolasın ;) Az kaldı sınırdan çıkmaya!

Sonuna kadar izledim ve çok beğendim. Özellikle içimde bir uhdedir bisikletle mardini gezmek, birde bu açıdan değerlendirdim. İçim açıldı resmen, son baharı iple çekiyorum. ayaklarına sağlık.

@recep24ank

Sağolasın Recep ;) Mardin benim için ayrı bir tecrübe olmuştu.Gidilip görülesi bir yer.Ayrıca Elazığ'dan geçersen beklerim.

Mukemmel! Hem gezdik, hem eglendik, hem imrendik :)
Daha nice ve herbiri birbirinden guzel turlar dilerim :in:

Hakancığım çok güzel tur olmuş. Anlatımın da harika olmuş eline sağlık. Bizim yaşlarda "keşke"ler çoğalıyor. En iyisini yapıyorsun. :alkis:

Çok keyifli bir tur gerçekleştirmişsiniz.
Ayaklarınıza sağlık...

Geri