B Barbaros Forum Demirbaşı Kayıt 16 Eylül 2004 Mesaj 593 Tepki 190 Şehir İstanbul 13 Aralık 2004 #1 Beyler ekte bulunan htttp sayfadakını bana ekran koruyucusu olarak yapabilecek bir babayiğit aranıyor? Warmı acaba????? süper çünkü? nasıl yapılır mümkünmü? (link)
Beyler ekte bulunan htttp sayfadakını bana ekran koruyucusu olarak yapabilecek bir babayiğit aranıyor? Warmı acaba????? süper çünkü? nasıl yapılır mümkünmü? (link)
C Civan BOSS Kayıt 22 Eylül 2004 Mesaj 11 Tepki 1 Şehir İstanbul 14 Aralık 2004 #2 İmkansız diye birşey yoktur
B Barbaros Forum Demirbaşı Kayıt 16 Eylül 2004 Mesaj 593 Tepki 190 Şehir İstanbul 14 Aralık 2004 #3 Eheueueue yaptı adam yolladı walla bana. Gercı tam ekran olsa daha ıyı ama ıste ınsanoğlu bu elındekıyle yetınmez (Ayıp atasozlerıde var ama bu yerınde olur ) Zuhahahaha Supersin civan dostum ne diyim... Masterrrrrrrrrrrr )))
Eheueueue yaptı adam yolladı walla bana. Gercı tam ekran olsa daha ıyı ama ıste ınsanoğlu bu elındekıyle yetınmez (Ayıp atasozlerıde var ama bu yerınde olur ) Zuhahahaha Supersin civan dostum ne diyim... Masterrrrrrrrrrrr )))
C Civan BOSS Kayıt 22 Eylül 2004 Mesaj 11 Tepki 1 Şehir İstanbul 14 Aralık 2004 #4 hahahahaha he walla adam bide bu full ekran olmazmı demez mi oha falan oldum yani.. ne demek dostum güle güle koru ekranını
hahahahaha he walla adam bide bu full ekran olmazmı demez mi oha falan oldum yani.. ne demek dostum güle güle koru ekranını