Scudo Sports

Ege kıyıları boyunca tur

Bu sabah geldim dostum ben. Pelitköy tarafındayım. Sen o kırmızı kasklı bisikletliyi tut, onu da gezdirelim..)) Guven Kardes, ozelden sana cebimi yolluyorum. Onumuzdeki salıya kadr burdayım. Müsait oldugunda meajını bekliyorum. Ben Altınoluk tarafına gelebilirim, sorun olmaz. Gezelim kardes..

Scudo
ozelden mesaj gondermeme izin vermedi yaww bu site. lol. Dostum sen müsait oldugunda bana bulusma gununu, yerini ve saatini geciver lutfen..

merhaba,
geçmiş olsun dilekleriniz işe yaradı arkadaşlar :)
yarın planınız hala geçerliyse, güre olur, altınoluk olur, ben de varım..evet ne diyorsunuz?

İşte bu güzel haber kader yüzümüze gülmeye başladı:D bende memleketten şimdi döndüm yani yarın gidebiliriz... güre/altınoluk tarafına gidelim eğer isterseniz güreden köye çıkarız istemezsenin altınoluğa devam ederiz.. daveer abi pelitköy den edremite ne kadar zamanda gelebilirsin ona göre bi zaman ayarlayalım oyaa sende sanırım akçaydası şimdiden çantamı hazırlıyorum ben:D

bu arada alper senin rahatsızlığın ne durumda ??

:) ben altınkumdayım, akçay da diyebiliriz..nerde buluşuyoruz?

Büyük ihtimal ülkü yolundan geliriz.. yani altın kumda buluşabilriz. Telefon numaramı özelden atıyorum akçaya yaklaştığımız zaman haberleşiriz.. Saati de Daveer abiye göre bişeyler ayarlıcaz:)

peki ben de yolluoyrum numaramı..çok geç kalmasak iyi olur saat olarak..

ah ahhh mesajlarınız içimi ısıttı vallahi.. Yaz olsada yine ören-zeytinli-akçay-güre arasında mekik dokusam.. Tüm forum dostlarının bayramlarını da bu arada kutluyorum.. Sevgi ve saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: oyaa ve guven.s
arkadaşlar ben hala hastayım ya :( iyi dilekler tesir etmedi bana :( izmirden cumartesi günü dönüyorum inş iyileşmiş olarak dönerimde azda olsa görüşürüz

Edremit Meydanında gördüğünüz o kırmızı kasklı bisikletçinin; kırmızı eldivenleri ve kırmızı bir bisikleti de varmıydı? Mesela mosso olabilir mi?

Buradan Hay.alper.est arkadaşa cevap göndermek istiyorum. Üyelik kaydımı tekrar yaptığım için, özel mesajına cevap veremiyorum. Evet Edremit'liyim ve Edremit'te oturuyorum. Ama yarın aynı zamanda nöbetçi eczaneyim İnşallah! O yüzden gelemiyeceğim kusura bakma! Lakin eğer yarın nöbetçi eczaneye gelirsen tanışabiliriz! Adım Mustafa! İşbankasının yanı Kaptanbaşı Eczanesi! Beklerim!

Körfez bölgesindeki sayın bisikletçi arkadaşlar! Haftaya bildiğiniz üzere Kaçkarın antreman yarışı varmış! İnşallah katılmayı düşünüyorum. Ne dersiniz? Katılmak isteyen arkadaşlar olur mu içinizden? Toplu halde gidersek daha eğlenceli olabilir! Geçmişte 9 sene İstanbul'da kaldığım için, İstanbul'u fazla bilmeyen arkadaşlara da yardımım dokunabilir! Cumartesi geceden otobüse binilir. Pazar akşamı da gene otobüsle, pazartesi sabah İnşallah Edremit'e geri! Birlikte gitmeyi düşünen arkadaş olursa, İşbankası yanındaki Kaptanbaşı Eczanesine uğrayabilir! Hem körfezdeki bisikletçi arkadaşlarla da tanışmış oluruz. Hayırlı geceler!

kesinlikle :) edremitte olmanız ve forumda olmanız çok güzel.. eminim edremitte daha çok bisikletçi var ama forumu bilmediklerinden ve bildiğim kadarıyla edremitte bisiklet ve buna benzer sporları yapan ve tanıtan kuruluşlar olmadığından bi birleşme olmuyor.. ben lise son sınıf öğrencisiyim okul-dersane-öss üçgeni arasında kaldığım için malesef pek fazla boş vaktim olmuyor ama en kısa zamanda herkezin katılabileceği bir tur yaparsak çok güzel olur...bu arada mustafa abi msn ye ekledim,en kısa zamanda eczaneye gelmeye çalışıcam..görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: M.Kaptanbaşı
Sağol Kardeş! Ne zaman olursa, bekliyorum İnşallah! Edremit'li bisikletçiler olarak, bir birliğe ve organizeye ihtiyacımız var bence! Birlikten kuvvet doğar! Bu vesileyle; yerel yönetimlerden bisiklet yolu ve buna benzer imkanlar koparabiliriz! Yarışlar düzenlenebilir, aramıza yeni bisikletçi arkadaşlar katılabilir, federasyon yarışlarına toplu katılabiliriz. Ne dersiniz iyi olmaz mı?

\\\q.v.n/// isimli kullanıcı arkadaşa buradan bir şey söylemek istiyorum! Beni Msn'ye tekrar ekleme yapabilirsen sevinirim. Çünkü yanlışlıkla sildim.

“Bisikletle Türkiye Turu” çalışmamız kapsamında Cengiz Yargıç tek kişi halinde tura başlamıştır ve yol boyunca yaptığı çekimlerle “Seyir defteri” adı altında Hayat Tv’de yayınlanmakta ayrıca belgesel çalışmaları yürütülmektedir. Yalova / Bursa / Balıkesir etapları tamamlandı. 17 Şubat tarihinden itibaren Bergama / Dikili / Çandarlı / Aliağa / Foça / Menemen / Manisa ve daha sonra İzmir ve çevresindeki çekimler başlayacaktır. Ege bölgesindeki çalışmalarımız Kütahya / Aydın / Muğla / Denizli bölgelerinde Mart sonuna kadar sürecek ve bu süre içerisinde sizlerden gelecek davetler ve yönlendirmeler üzerine köyler ve civar bölgelere gidilecektir. Bu bölgedeki arkadaşlarımızın bisikletleriyle çalışmalara katılmasını, bizlere bu bölgelerde yardımcı olunmasını, tavsiye ve önerilerinizi beklemekteyim.

izmir etabında bu anlamlı yolculuğa katılmaktan ve destek olmaktan onur duyarız.izmirli bisikletçiler organize olup gereğini yerine getireceklerdir mutlaka.haber verdiğiniz için teşekkür ederiz.

• Beğen
Tepkiler: belgeselci
Arkadaşlar yazın yapmayı planladığım Antalya-İzmir turu için bölgeyi tam bilmediğimden rota tayini yapmakta zorlanıyorum. O hat üzerinde gitmiş olanlarınızdan yol üzerinde yapılması gerekenler, nerede mola verilir, nerede ne yapılmaz, hangi noktalar sürüş için tehlikelidir gibi konularda yardım istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Geri