Scudo Sports

Ege kıyıları boyunca tur

bende kondisyon sıfıra yakşatı ya yazdan beri binmiyorum bisiklete :( Elimden, ayağımdan geldiğince uymaya çalışırım size.

Scudo
bende cok ii diilim. amacım gezi. bilgilendirmek amaclı yazdım tempo bilgilerini. turlarız biraz beraber. ben bolgeyi az cok biliyorum ama, hep arabayla felan gezmiştik. Sarı kız a felan cıkmıstık 2 sene once. Ama eğer mumkunse senin bildiğin parkurlardan felan gezeriz die dusunmustum. Tempoyu ayarlarız dostum. Sorun olmaz..)) Edremitte pedallayan diğer arkadaşlara da haber et istersen. Gelmek isteyenler olabilir.

ben de altınkuma doğru yola çıkıyorum yarın! ordaki bisikletim eski biraz ama pedallamaktan alamaz beni :)
görüşmek dileğiyle..

Merhaba Arkadaşlar ..
Babamın işi nedeniyle bayramın ancak 3. günü memlekete gidicem.. 4. gün geri gelirim(kesin değil şuan)....benim durumum bu sizin yaptığınız programa yetişebilirsem aranızda olucam..

Merhabalar Oyaa,

Ayın 11'i sizler için uygun mudur ardaslar. Persembe gunune denk geliyo. Bulusacagımız yeri ve saati siz belirleyin. Ben uyarım. Görüşmek dileğiyle.

Kesil olmamakla birlikte uygun.İzmire gitme durumum var.Bi aksilik olursa haberdar ederim sizi.

benimde kesin olmamakla birlikte şu an için uygundur..

merhaba arkadaşlar.ayın 11i benim için uygun.12sinde yola çıkıyorum zaten..ancek ne yapaceyiz?nereye pedallayaceyiz?

Önce max mesafeyi belirliyim ona göre bir pedal yeri buluruz.

Aklıma gelen seçenekler
1-Kaz dağları var biraz zorlayıcı ola bilir yokuş yukarı çıkıcaz çünkü 15-20 km yokuş olduğu için 40 km gibi geliyor:)
2-Altınoluk
3-Alternatif köyler-rotalar var.

Rota teklifine açığız:)

Arkadaslar rotalar konusunda sizlere bagımlıyım. opsiyonlar kulağa cok ii geliyo alper..)) Umarım hersey yolunda gider ve guzel bir tur yapabiliriz. Alper sen liderlik et, nerede bulusmamız uygun olur?

Buluşma nereye gideceğimizle doğru orantılı:)

Kazdağlarına gidilecekse Edremit
Altınoluğa gidilecekse Akçay
Köy rotalarına göre yine ayrı yerler

Buluşma noktalarımız olabilir.

Yeni yollarda keşfedilebilir.:)

ben köyleri tercih ederim..bisikletim de kötü durumda, dağ için pek güvenemiyorum kendime..

Fark etmez ama benimde bisikletim iyi değil çinli bişey :/ ama kondüsyonum az, yormaya ne gerek var kendimzi dersen uyarız tabi.Benimde gönlümden geçen Altınoluk :))

altınoluk uygun benim için..
daveer sizce nasıl altınoluk?

biraz temiz hava/doğa olsun bence.. gürenin köyü düşünülebilir... güre sahilden 3 km yukarda köyü var.. ve ordan da adını tam olarak hatırlamıyorum yayla deniliyo galba bi tepe var oraya cıkabiliriz.... yolu tam olarak bilmiyorum ama sora sora bulabiliriz...

arkadaşlar, ben şifayı kaptım..yatak döşek olmasam da kendimi taşıyamıyorum..hal böyleyken de bisiklet planlarım yatıoyr..size iyi bayramlar ve geziler..hoşçakalın..

gecmis olsun Oyaa. Umarım iileşirsin cabucak. Eger persembeye kadar ii hissedersen kendini, bekleriz. Bi de hava muhalifeti olacak gibi duruyo arkadaslar. Umarım sansımız yaver gider..))

Altınoluk olur, Güre nin koyude kulağa hoş geliyor. İsterseniz bu aksam kesinleştirelim rotayı arkadaslar. Ona göre bir bulusma yeri ve saati belirleyelim. Ne dersiniz?

@Hay.alper.est

Benden de üzücü bir haber gribal enfeksiyon oldum bademcikler şiş, sesim çıkmıyor, yutkunmakta zorlanıyorum halbuki okadarda katılmak istiyordum çok kızgınım ya bukadarda şanssızlık olmaz :( Bu arada daha önce bashetiğim olayda oldu ailecek izmire gidiyoruz :( iki taraftan markaj yani. izmirden geldiğimde de kimse kalmaz.

Buluşmak yaza kaldı gibi geliyor.

Oya hanım sizede geçmiş olsun hastadaşız :)

Daver abim kusura bakma güvenden ses çıktı çıktı çıkmadı=körfez ve sen

Sağlıcakla kalın tek dileğim bu

Çok geçmiş olsun arkadaşlar..Keşke toplu bi şekilde gezi yapabilseydik bidaha böyle bi fırsat geçer mi elimize bilmem:rolleyes: daveer abi eğer bi terslik çıkmaz ise ben ayrın memlekete gidip dönücem.eğer gezi yapıcaksan beraber pedallaya bilriz...bu arada nerede oturuyosun edremitte mi? ben geçen gün edremit meydanda kırmızı kasklı bi bisikletli gördüm arkasından koştum ama yetişemedim:D galiba sendin:)

Geri