Efes cup kimin?

Karakartal Platton

Forum Bağımlısı
Kayıt
31 Ağustos 2006
Mesaj
749
Tepki
157
arkadaşlar buu sene 6.sı düzenlenen EFES CUP KİMİN.Ha bu arada turnuva bitene kadar en güncel haberler benden:D

A-BEŞİKTAŞ
B-GALATASARAY
C-WERDER BREMEN
D-FEYENOORD
 
Scudo

Modifiyeci

Üye
Kayıt
6 Ocak 2007
Mesaj
71
Tepki
10
Konuyu açarken EN altta Anket Gönder menüsü war oradan yapabilirsin ;)
konuyu değiştir ordan yap istersen ;)
 

Karakartal Platton

Forum Bağımlısı
Kayıt
31 Ağustos 2006
Mesaj
749
Tepki
157
buyrn ilk haber:Jean Tigana’nın zorlu mücadelede yeni düzelen Gökhan Zan ile Nobre’yi de dinlendireceği bildirildi. Fransız hocanın sahaya, Runje, İ.Toraman, Koray, Baki, İ.Üzülmez, Burak, Serdar, Kleberson, Ricardinho, Bobo ve Gökhan Güleç 11’iyle çıkması bekleniyor. Turnuvaya katılacak diğer takımlar, Galatasaray ile Feyenoord yarın karşılaşacak. Beşiktaş-Werder Bremen maçı saat 20.00'de başlayacak.
KAYNAK:FANATK.(BU ARADA MAÇları (link) com dan galatasaray maçların)((link) dan da beşiktaş ın maçını takip edebilirsiiz
 

t-genc

Forum Bağımlısı
Kayıt
21 Haziran 2006
Mesaj
705
Tepki
430
Şehir
etiler/istanbul
cevaplamaya gerek yok.tabi ki galatasaray:D
 

Karakartal Platton

Forum Bağımlısı
Kayıt
31 Ağustos 2006
Mesaj
749
Tepki
157
ikinci haber:Tatsız başlangıç
Antalya'daki kamp çalışmalarını sürdüren Futbol Takımımız Efes Pilsen Cup 6 futbol turnuvasının açılışında W.Bremen'e 4-0 mağlup oldu.

WOW Football Center’da oynanan maçı Mustafa Öğretmenoğlu, Arif Çelik ve Kemal Altınpınar’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti.Bundesliga'da ilk yarıyı lider durumda bitiren Werder Bremen'de Beşiktaş karşısında galibiyeti getiren goller 41. dakikada Almeida, 47. dakikada Klose, 71. dakikada Naldo ve 78. dakikada tekrar Almeida'dan geldi. Antalya'da Beşiktaş'ı yalnız bırakmayan taraftarları maç sonunda Wow Center'den üzgün ayrıldı. Toplam 100 bin dolar ödüllü turnuvada, birinciye 50 bin dolar, ikinciye 30 bin dolar ve üçüncüye de 20 bin dolar para ödülü verilecek.

MAÇTAN DAKİKALAR (BİRİNCİ YARI)

14. dakikada Diego'nun soldan ortasında, ceza alanı içinde Mertesacker'in kafa vuruşunda, top üst direğe çarparak auta çıktı.
32. dakikada ceza alanı içinde Naldo'nun kafa vuruşunda, top üstten auta gitti.
34. dakikada Diego'nun pasında ceza sahasında sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Almeida'nın vuruşunda, uzak direğe çarpan top, auta gitti.
40. dakikada Frings'in ceza alanı dışından şutunda, top yandan auta çıktı.
43. dakikada Diego'nun pasıyla ceza alanında toplan buluşan Klose'nin şutunda, kaleci Runje'den dönen topu Almeida altı pasta dokunarak kaleye gönderdi: 1-0
Karşılaşmanın ilk yarısı Werder Bremen'in 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

46. dakikada sol kanattan İbrahim Üzülmez'in ceza sahasına ortasında Gökhan Güleç, topun gelişine kötü vurdu. Meşin yuvarlak, üstten auta çıktı.
47. dakikada Beşiktaş defansının arkasına atılan topu ceza sahasında kontrol eden Klose, sağ çaprazda İbrahim Akın'dan sıyrılarak topa vurdu. Baki'ye çarpan meşin yuvarlak, ağlarla buluştu. 0-2
57. dakikada Ricardinho'nun güzel ara pasında topu kontrol eden İbrahim Akın, ceza sahasında kaleci Wiese'den sıyrıldı, ancak topun kontrolünü kaybetti. Ceza sahasında boşta kalan topu tekrar kontrol eden İbrahim Akın'ın cılız vuruşunda Werder Bremen defansı, son anda topu çizgi üzerinden çıkardı.
64. dakikada ceza sahası dışından Kleberson'un yerden vuruşunda kaleci Wiese, topu kontrol etti.
65. dakikada ceza sahası sol çaprazından Klose'nin ortasında arka direkte müsait durumdaki Diego'nun kafa vuruşunda kaleci Runje, mutlak bir golü önledi.
72. dakikada sol kanattan kazanılan köşe atışını kullanan Diego'nun ceza sahasına ortasında ön direkte iyi yükselen Naldo, kafayı vurdu. Kaleci Runje'ye çarpan top, yan direğe de çarparak ağlarla buluştu. 0-3
75. dakikada ceza sahası dışından kazanılan serbest atışı kullanan Ricardinho, topu direkt kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak, az farkla üstten auta çıktı.
79. dakikada Diego'nun pasında ceza sahasında topu kontrol eden Borowski, meşin yuvarlağı Almeida'nın önüne bıraktı. Ceza sahası sol çaprazında topu kontrol eden Almeida, Ali Güneş'ten sıyrılarak meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi. 0-4
81. dakikada Nobre'nin ara pasında ceza sahasında topu kontrol eden Gökhan Güleç, sağ çaprazdan güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi, ancak karşılaşmanın hakemi, ofsayt gerekçesiyle golü geçerli saymadı.

STAT: WOW Futbol Center
HAKEMLER: Mustafa Öğretmenoğlu, Arif Çelik, Kemal Altınpınar
BEŞİKTAŞ: Runje, Ali Güneş, İbrahim Toraman, Baki , İbrahim Üzülmez , Gökhan Güleç, Kleberson, Fahri, İbrahim Akın , Ricardinho , Nobre
YEDEKLER: Murat Şahin, Serdar Kurtuluş, Ali Tandoğan, Emre Özkan, Mehmet Sedef, Aydın, Bobo
TEKNİK DİREKTÖR: Jean Tigana
WERDER BREMEN: Wiese , Fritz (Pasanen dk. 75), Naldo, Mertesacker, Schulz (Wome dk. 75 ), Borowski, Diego (Bischoff dk. 82 ), Jensen , Frings (Vranjes dk. 80 ), Almeida (Schindler dk. 79 ), Klose
YEDEKLER: Vander
TEKNİK DİREKTÖR: Thomas Schaaf
GOLLER: Almeida (dk. 43 ve 79), Klose (dk. 47), Naldo (dk. 72)




Kaynak: Karakartal.com ve Ajanslar
 

Karakartal Platton

Forum Bağımlısı
Kayıt
31 Ağustos 2006
Mesaj
749
Tepki
157
VE SIRADA ÜÇÜNCÜ HABER:pierre Aslan’a karşı


Fenerbahçe’de oynadığı 2 sezonda da şampiyonluk sevinci yaşayan Van Hooijdonk, bu akşam Galatasaray’a karşı Feyenoord formasıyla mücadele edecek.


Kanal D’den canlı
Galatasaray’ın da renklerine bağlamak istemesine rağmen Fenerbahçe’ye transfer olan ve Sarı-Lacivertli ekipte görev yaptığı 2003-2004, 2004-2005 sezonlarında şampiyonluk sevinci yaşayan Pierre van Hooijdonk, bu akşam Cim Bom’a karşı Feyenoord formasıyla mücadele edecek. WOW Football Center’da düzenlenen turnuvada yer alan iki takımın kapışması saat 20.00’de Kanal D’den naklen yayınlanacak. Karşılaşma Eurosport ile Al Jazeera Sports tarafından da verilecek.

Tam lig provası
Beşiktaş ile Werder Bremen’in de yer aldığı turnuvayı kazanan taraf 50 bin, ikinci olan 30 bin, üçüncü sırada bulunan ekip ise 20 bin dolar para ödülü kazanacak. Feyenoord sınavını hayli ciddiye alan Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, oyuncularının fiziksel açıdan mücadeleye yorgun çıkmamaları için dün akşam yapılması gereken antrenmanı iptal etti. Deneyimli çalıştırıcının, sahaya ideal onbirini sürerek, Süper Lig provası yapmayı düşündüğü ifade edildi.

Sezgin şaşırdı!
Carrusca’ya Türkiye ve Avrupa’dan 3’er, Avrupa dışından ise 6 kulübün teklif gönderdiğini açıklayan Adnan Sezgin, “Bu adam 2 maç oynadı, bu kadar isteniyor. Nasıl oluyor bu? Carrusca’nın burada ya da başka takımda oynaması lazım. Bu kadar iyi futbolcunun oynamaması, gelişimi açısından zararlı” dedi.

KAYNAK:FANATİK
 

Deniz Kılıç

Daimi Üye
Kayıt
1 Haziran 2006
Mesaj
340
Tepki
101
Şehir
Konak, İzmir
amacım tartışma yaratmak değil ama bence Feyenord kupayı alacak.Kadrosu çok güçlü
 

Deniz Kılıç

Daimi Üye
Kayıt
1 Haziran 2006
Mesaj
340
Tepki
101
Şehir
Konak, İzmir
--------------------------------------------------------------------------------

pierreye helal OLsun Orta Sahadan Çatala taktı GS 0-1 FEYENORD.

evet çok güzel vurdu ben dışarda sandım meğer kalenin içindeymiş:D
 

Deniz Kılıç

Daimi Üye
Kayıt
1 Haziran 2006
Mesaj
340
Tepki
101
Şehir
Konak, İzmir
Necati penaltıdan,ağları delecek ve delen bir şutla gol attı :DDDDDD durum
galatasaray 1 - feyenord 1
 

Modifiyeci

Üye
Kayıt
6 Ocak 2007
Mesaj
71
Tepki
10
:D yaw ben yazcaktım sen nie yazdınn :D harbi yaw HOYDONKU MANYAKTI... adam işi biliyo ben dauma o akdar dedim satmayalım şunu die :D:D