Scudo Sports

Edirne'den orestiada tarafına gidecek arkadaşlara bir tavsiye

ali alper uyar

Forum Demirbaşı
Tepki
765
arkadaşlar edirne'den sık sık orestiada tarafına gidiyor bir çok bisikletçi, ben de geçen süreç içerisinde 11.defa gitmiş bulunmaktayım, yalnız size tavsiyem geçerken kavvyli köyüne uğrayın, buradaki köydeki herkes inanılmaz sıcak kanlı, 2dir denk geliorum, mangallarına çağırıorlar insanlar, bol bol sirtaki atıp dostluk mesajları alıyoruz ve bize şarap ve uzo hediye etmeden yollamıyorlar, Geçerken Ali'nin selamı var Edirne'den derseniz bilirler, kusura bakmayın nereye açacığımı bilemedim ama bilginiz olsun
(link)

sağlıcakla kalın

Scudo
@ali alper uyar

Bu da bir uluslararası tur anısı olduğuna göre doğru yerdesin Ali Alper kardeşim... Lakin bu turdan bisikletli yol fotoğrafları da ekleseydin ne güzel olurdu... Paylaşımın için teşekkürler, Edirne'ye selamlar... :)

Dil bilgileri nasıl genel olarak bölgede insanların? İngilizce biliyorlar mı ya da siz ne gibi sıkıntılar yaşadınız bu konuda? veya yaşadınız mı? (amma çok seçenekli bir soru oldu bu :D)

abi böyle etkinlik bende yapmak istiyorum yalnız okulum tatile giriyor eylülden itibaren gittiğinizde katılmak isterim sırf bu yüğzden pasaport aldım

Geri