Scudo Sports

Edirne - Çanakkale Bisiklet Turu(23-24-25 Nisan 2010)

ali alper uyar

Forum Demirbaşı
Tepki
765
Selamlar
Arkadaşlar Edirne Bisiklet Kulübünden arkadaşlarla yaklaşık 1,5 aydır planladığımız Edirne Çanakkale Turunun ayrıntılarını kesinleştirmiş bulunmaktayız.Edirne-Ardahan Turunu yapacak dostlarımızla birlikte sabah 8:30 da hareket edip,onlardan sazlıdere sapağında ayrılacağız.
Tur Güzergahımız
(link)
(link)
(link)

Tur güzergahı süresince bize eşlik etmeyen ve katılmak isteyen arkadaşları bekleriz:)
Bizler öğretmenevlerinde kalacağız.
İrtibat için:05557008987
Msn: alialperuyar@yahoo.com
Sağlıcakla Kalın

Scudo
Bir problem çıkmazsa Alper'le birlikte ben de bu tura çıkacağım. Çok uzun zamandır bunun planını yapıyorduk ve Alper ile acaba nasıl bir yol izlesek diye epey kafa yorduk. Alper, harita ve yol planı için teşekkürler, harika iş çıkarmışsın. Harika bir yolculuk olacağına inanıyorum. Şu an katılması muhtemel kişiler;
1)Ali Alper Uyar
2)Murat Batıgöç
3)Şener İşbilir
4)Polat Sel
5)Mutlu Çolakoğulları

Bir de Alper'in uzun yolculukta deneyimli olduğunu söylediği arkadaşı. İsmini şimdi hatırlayamadım. Umut da katılacağım diyor ama O daha önce yürüyerek Gelibolu turu yapmayı planladığını söylemişti. Acaba onu mu kastediyor. Sayı artabilir.

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
tunahan senin katılım durumun ya da belli bir noktaya kadar eslik edip dönmeyi düsünüyorsan bu konudaki fikrin nedir? ben de cok kararsız kaldım da... eDirne'de olursam rahat duramam giderim belli bir yere kadar gibi geliyor =)

ctesi geleceksen bu konuyu bir konusalım..

valla ben de çok kararsız kaldım,o haftaki sınavlar bir netleşsin ona göre son kararımı vereceğim.bir de sadi abiler de o gün tekirdağa gidecek,tekirdağa mı gidip dönsek diye düşünüyorum hem değişik bir rota olur.

Sadi abilerin "Dünyamız Çöl, Geleceğimiz Yok Olmasın" EBİS Edirne - Ardahan Bisiklet Turu aynı gün başlayacak Çorlu'ya gidecekler.. Tekirdağ derken çorludan bahsediyorsun herhalde? neyse bakacagız artık duruma olmadı o sabah karar verecegiz =)

Lojistik ve İletişim Sorumlusu Levent Hocamızın Facebookta paylaştığı haberler;

Daha fazlası için (link) nu ziyaret edebilirsiniz.

23/04/2010 sabahı Edirne'den Ardahan'a giden ekibimizle yola çıkan ve Çanakkale'ye ayrılan Murat BATIGÖÇ, Mesut Arda BÜKTEL, Polat SEL, Ali Alper UYAR ve Tacettin ERİŞMİŞ; Çanakkale savaşlarının 95. yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere 24/04/2010 da 3-4 sularında Çanakkale'ye vardı.
Murat BATIGÖÇ, Mesut Arda BÜKTEL v...e Polat SEL şenliklerin yapılacağı yarımadaya devam ettiler. Ali Alper UYAR ve Tacettin ERİŞMİŞ ise Edirne'den 24/04/2010 tarihinde yola çıkan diğer gurup ile buluşup gece 3 sularında yarım adaya geçip şenliklere katılacaklardır.

24/04/2010 saat 06:15'te Çanakkale savaşlarının 95.
yıldönümü etkinliklerine katılmak üzere yola cıkan Gökhun İnan YÜCEL, Harun BOS
ve Uğur BEYAZIT Uzunköprü'ye vardıklarında Uğur BEYAZIT'ın geçirdiği kaza
ile mola
vermek zorunda kalıyorlar. Uğur BEYAZIT kazayı ufak sıyrıklar ile atlatırken
bisikletinde de jant yamuluyor. s...aat 10:002da Uzunköprü'den hareket edip saat
13:30'da yolun 122. kmsinde yemek ve ihtiyaç molası veriyorlar. Gelibolu'ya
iniş yolunun mıcır ve havanın siddetli rüzgarlı olması dolayısıylayorucu bir
yolculuk geçiriyorlar.ilk 122 kilometreyi ortalama 25.4 km/saat ile gitmelerine
rağmen Gelibolu yolunda hızlar 22.4 km/saate kadar düşüyor. Saat 20:30 da
Çanakkale'ye varıyorlar.
Toplam Yol: 215 km.
Pedal süresi: 9.5 saat
Feribot yolculuğu: 1.5 saat
Mola ve tamirat: 2 saat
TOPLAM 14 saatte ÇANAKKALE'ye VARIŞ

Geri