şöyle bir şikayet buldum. on on beş gün kargo süresi verilmiş!!! on on beş gün mü. o nasıl bir kargodur. demek ki depo yok, ürün yok sizin adınıza yurt dışından sipariş getirtiyor. ayrıca firmanın el değiştirdiği yazıyor. mağdur kişi ücreti geri alabildi mi alamadı mı sonuçta yok.
Enayi, keriz avlama sitesi. 12-15 günde geleceğine göre Çin'den geliyor. Stokta olsa hadi diyeceğim de, Aliexpress'te mis gibi yarı fiyatına satılıyorken, neden bu çakalları tercih edeyim? Tek sebep?
@Yalçın Ç. Sağolun beni aydınlattığını için . Bende bu fiyatları uygun sanardım. Aliexpresste yarı fiyatına var. Peki sizce Aliexpressten alınır mı bu elbiseler? Sizce kullanım için uygun mudur?
Güncel formaları o fiyatlardan bulmak imkansız. Ancak eski sezon formalarını %60-70 indirim ile sahte formalarınkine yakın fiyatlardan satın alabilirsiniz. Mesela:
(link)
(sadece XXXL beden mevcut)
@Murat B. Sağolun. Alibabada en indirimde olan yeşil cannondale alt üst uzun forma ile giro kask ve monster uzun parmaklı eldiven 1 çift çorap 2 gözlük aldım toplamda 165 lira verdim. Aynılarını e bisiklette alsaydım 300 tl verecektim. Hepinize teşekkür ederim. Ürünler gelince size fotoğraflarını ve kalitesiyle ilgili yazılar atarım kendinize iyi bakın.
Formalar için yorum yapmıyorum. Ancak kask'ı kullanmadan önce bir kaç kez düşünün derim. Giro'nun en ucuz orijinal kaskları 150 TL'sından başlıyor.
----------------------
Bu arada bahsi geçen siteye hiç elinizi sürmeyin. Orijinal, kaliteli ve ucuz forma arıyorsanız, exuma'nın outlet ve mor outlet mağazasına bakabilirsiniz.
Orjinal ürün olduklarını düşünmüyorum, ama hemen gönderim yapıyorlarsa uzakdoğudan 30 40 dolara çakma ürün alıp 1 ay kargo beklemek yerine biraz farkla burdan alınabilir.
Yok ama sizden sipariş aldıkları ürünü kendileri uzak doğudan getirtip size ulaştırıyorsa daha da fazla bekleyeceğiniz için saçma olur.