ali alper uyar
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 765
Evet arkadaşlar günlerdir hayalini kurduğumuz turu çok şükür sağ salim bitirmiş bulunmaktayız, bu benim ilk kalmalı turumdu..Böyle deneyimi hiç yaşamamış arkadaşlara tavsiyem, bunu en yakın zamanda gerçekleştirmeleri.. Hele eğlenceli bir grupla gidince gezinin tadına doyum olmuyor..Tur sırasınca tanışılan insanlar, dostluklar unutulmaz oluyor..Tur süresi 3 günlük olsa da harika anılar ve kurulan dostluklarla hatırlıyor olacağız bu turu..
Bizi son derece sıcakkanlı ve misafirperver karşılayan herbiri cennetlik insanlar olan Keşan Bisiklet Grubundaki Kardeşlerimize..
Çanakkale'de tanıştığımız Varol Bisikletteki pedalsever kardeşlerimize burada şükranlarımızı iletiyorum ve yaptıkları herşey için kendilerine teşekkür ediyorum.Eğeer yolunuz buralardan geçerse mutlaka bu insanlarla tanışın, inanın size çok güzel dostluk olarak geri dönecektir..
Bu girişten sonra fotoğraflara geçiyorum..
1.Gün(Edirne-Keşan)
108 KM
ort hız:16.6
sürüş süresi: 6 saat 15dk
(link)
Edirne'den Ardahan'a yola çıkan dostlarımızla birlikte yola çıkacağız,
Valimiz, Belediye başkanımız ve protokol onları uğurlarken..
(link)
Onları Lüleburgaz'a kadar uğurlayacak dostlarımız da burada
(link)
Ben ve tunahan birlikte..
(link)
Bizim Çanakkale ekibi hazır gibi görünüyor
(link)
Rahman abiyle birlikte..
(link)
serkan abimle birlikte..
(link)
Vosvoscular sağolsun onlar da bizleri uğurluyorlar yolda..
Ben ve aralarında en beğendiğim vosvos
(link)
Şehirden çıkmadan önce, bir benzin istasyonunda duruyoruz ve bu arada
ertesi gün 1 günde Edirne-Çanakkale yapacak olan dr.gökhun hocamız,ben,serkan doruk tufan ve EBİS başkanı Sadrettin Alıcı
(link)
Yavaş yavaş ayrılıyoruz..
(link)
Biz tayakadın sapağından ayrılıyoruz gruptan..
Ayrılmadan önce çekilen fotoğrafımız..
(link)
İlk molamızı Orhaniye köyünde veriyoruz, köylüler son derece sıcak karşılıyor bizi, köylü çocuklardan biri gelip bizden bisikletlerimiz hakkında bilgi alıyor..
(link)
Yunanistan sınırına çok yaklaşıyoruz ve sınır boyunca ilerliyoruz
(link)
karşıda yunan köyleri gözüküyor.Bu noktalarda öle yerlerden geçiyoruz ki geçtiğimiz yolun yanında meriç nehri ve karşı kıyı yunanistan..yani 4 5 metre uzağından geçiyoruz yunanistan'ın
(link)
mutlu arkadaşımız..
(link)
Güneşin yakıcılığını arttırdığı bir anda..
(link)
Uzunköprü'deyiz
(link)
Küçük ama etkili dostumuz
(link)
Keşan- Uzunköprü arasındaki sert rampalardan birini çıkarken..
(link)
Keşan'a vardık, 4 yol ayrımında bulunan migros'un önünde soluklanıyoruz, 10 km'lik iniş ve önceki köyde yaşadğımız tatsız olaydan sonra..
(link)
Kalacağımz yere yerleştikten sonra Haluk Abimiz saolsn bizi arabayla geliyor alıyor ve ymeğe çkıyoruz ve ogün bahçeköy'ye giden diğer bisikletçi dostlarımızın gelmesiyle ortama ayrı bir renk katılıyıor, kendilerine tekrar buradan teşekkür ediyorum
(link)
Bizi son derece sıcakkanlı ve misafirperver karşılayan herbiri cennetlik insanlar olan Keşan Bisiklet Grubundaki Kardeşlerimize..
Çanakkale'de tanıştığımız Varol Bisikletteki pedalsever kardeşlerimize burada şükranlarımızı iletiyorum ve yaptıkları herşey için kendilerine teşekkür ediyorum.Eğeer yolunuz buralardan geçerse mutlaka bu insanlarla tanışın, inanın size çok güzel dostluk olarak geri dönecektir..
Bu girişten sonra fotoğraflara geçiyorum..
1.Gün(Edirne-Keşan)
108 KM
ort hız:16.6
sürüş süresi: 6 saat 15dk
(link)
Edirne'den Ardahan'a yola çıkan dostlarımızla birlikte yola çıkacağız,
Valimiz, Belediye başkanımız ve protokol onları uğurlarken..
(link)
Onları Lüleburgaz'a kadar uğurlayacak dostlarımız da burada
(link)
Ben ve tunahan birlikte..
(link)
Bizim Çanakkale ekibi hazır gibi görünüyor
(link)
Rahman abiyle birlikte..
(link)
serkan abimle birlikte..
(link)
Vosvoscular sağolsun onlar da bizleri uğurluyorlar yolda..
Ben ve aralarında en beğendiğim vosvos
(link)
Şehirden çıkmadan önce, bir benzin istasyonunda duruyoruz ve bu arada
ertesi gün 1 günde Edirne-Çanakkale yapacak olan dr.gökhun hocamız,ben,serkan doruk tufan ve EBİS başkanı Sadrettin Alıcı
(link)
Yavaş yavaş ayrılıyoruz..
(link)
Biz tayakadın sapağından ayrılıyoruz gruptan..
Ayrılmadan önce çekilen fotoğrafımız..
(link)
İlk molamızı Orhaniye köyünde veriyoruz, köylüler son derece sıcak karşılıyor bizi, köylü çocuklardan biri gelip bizden bisikletlerimiz hakkında bilgi alıyor..
(link)
Yunanistan sınırına çok yaklaşıyoruz ve sınır boyunca ilerliyoruz
(link)
karşıda yunan köyleri gözüküyor.Bu noktalarda öle yerlerden geçiyoruz ki geçtiğimiz yolun yanında meriç nehri ve karşı kıyı yunanistan..yani 4 5 metre uzağından geçiyoruz yunanistan'ın
(link)
mutlu arkadaşımız..
(link)
Güneşin yakıcılığını arttırdığı bir anda..
(link)
Uzunköprü'deyiz
(link)
Küçük ama etkili dostumuz
(link)
Keşan- Uzunköprü arasındaki sert rampalardan birini çıkarken..
(link)
Keşan'a vardık, 4 yol ayrımında bulunan migros'un önünde soluklanıyoruz, 10 km'lik iniş ve önceki köyde yaşadğımız tatsız olaydan sonra..
(link)
Kalacağımz yere yerleştikten sonra Haluk Abimiz saolsn bizi arabayla geliyor alıyor ve ymeğe çkıyoruz ve ogün bahçeköy'ye giden diğer bisikletçi dostlarımızın gelmesiyle ortama ayrı bir renk katılıyıor, kendilerine tekrar buradan teşekkür ediyorum
(link)