Scudo Sports

eBay

@Bilal Abdul-jabbar Keita

Forma takım olarak kargo dahil 35$'a geldi bana çok hesaplı geldi. Türkiyede buldugum en ucuzu 105 TL

Scudo
Aldığın ürünlerden bende almak istiyorum link verebilirmisin

@Mustafa Ballı

Özel mesajınız var

Satıcı yorumlarını ve ürün detaylarını iyi okuyun derim, zira ebay'de sahte ürün dolu :in: En kısa zamanda elinize geçer umarım..

• Beğen
Tepkiler: Serkan Demir
@FarukDemir

tracking numarası verdi zaten şirket kendilerine ait web siteleride var ancak baska urunlerde aldım. onlarda gelir inşallah. gelen ürünleri burda soylerim inşallah.

Kullacinin ratingi yuksekse ebay'deki alisverislerde sorun cikmaz. PTT de eskisine nazaran cok daha iyi. Ortalama teslim suresi air mail icin 12-20 gun olur..

• Beğen
@BerkBAYAR

yok daha gelmedi arkadasın dediği gibi en az 15 gün olacagını tahmin ediyoorum

@BerkBAYAR

Bireysel Paypal hesabında ya 4 ya da 5 olması lazım kredi kartı atayabiliyorsun. :in: Sonuç itibariyle paypal aracı bir hizmet.

• Beğen
@Dogukanaksu

kredi kartı atadım bende kullanıcı adı ve şifre girmek yeterli oluyo. ayrıca urun gelmemesi gibi durumlarda paypal ve ebay alıcıyı koruyo. paypal 1000$a kadar olan ödemelerde sen dispount acınca arastırıyo. ve eger gercekten gondermeme vb varsa parayı iade ediyo

• Beğen
Tepkiler: Doğukan Aksu
@necosoft

evet ürünler geldi ancak tayt buyuk geldi :)

aynı sekilde xl olanla birebir değiştirebilirim

Üstad zaten kargo fiyatlarını da biraz yüksek tutuyorlar şayet ürünlerin fiyatı gayet uygun :) "PowerSeller" gibi ifadeler ile satıcıların ratingleri önemli, şayet reytingi yüksek ve çok satış yaptıysa genelde sıkıntı çıkmıyor. En kısa zamanda eline ulaşması dileğiyle.

• Beğen
@necosoft

12 martta kargoya verildi 28 mart istanbula geldi 29 martta dagıtıma cıkmıs. ama beni evde bulamamıslar (uyandıramamısta olabilirler) 31 martta posta dagıtım merkezinden ben aldım

• Beğen
Tepkiler: Necati Günüç
@haldun sayi

urun zaten yaklasık 15-16 gunde geldi elime

Geçenlerde bir sipariş verdim. Adidas carbon yol ayakkabısı aldım az kullanılmış. Amerika'dan Tam 6 günde geldi, ancak bu siparişimden 3 gün önce aldığım bazı şeyler Hongkong'tan hala gelmedi.. Bu arada İngiltere'den 5 güne gelen bir paketimde oldu geçen gün.. :) Anlayacağınız çok değişkenlik gösteriyor kargo süreleri..

benimde hongkong dan aldığım göbekler 13. günde evimdeydi.(standart int. shipping)

evanstan aldığım ürünler 7. gün hala gelmedi
starbike tan aldığım ürünler şu gün itibariyle 7. gün daha yeni TR ye yola çıkmış...

bu arada bir arkadaş yazmış burada satılan formalar ebay dan geliyor ordan alt üst (jersey+bib short) kargo dahil 80 tl ye buldum burada ise 140 tl den baslıyor fiyatları...15 gün beklemeye değer bence...

Geri