Scudo Sports

Ebay delirdi şuna bakın!!!

@Uğur Ünalır

Yarın sana hepsini söyleyebilirim istersen?

Scudo
@Enes Çatal

Araştırıyorum şu an siteyi Enes abi

Ebay de açık arttırma oluyor. Ancak genelde karlı bir şey alamıyorsun. Çünkü mutlaka senden yüksek teklif veren çıkıyor. Ben bir ara epey uğraşmıştım ancak aynı ürünün hemen al fiyatı daha uygun oluyor. Açık arttırma 1 dolardan başlasa bile epey yükseliyor.

Ebay de satışlar da şu şekilde. Mesela forma. Bir ilanda 30 dolardır kargo ücretsizdir. Diğerinde 26 dolardır kargo ücreti 4.5 dolardır. Diğerinde ise 10 dolardır kargo ücreti 21 dolardır. Yani çoğunlukla ilanlar aynı fiyata denk geliyor. Ancak yine de Tr den daha ucuza denk geliyor.

Amazondan ben geçenlerde kask, ayna, sele altı çanta aldım. 62 dolar tuttu. Ancak 18 dolar da amazon ekstra ücret koydu ve 80 dolar oldu. Üstelik hepsinde 25 dolar üzerine kargo ücretsiz yazıyordu. Amazon dan 4-5 alışveriş ancak yaptım o nedenle pek çözemedim. Bir de amazon çoğu ürünü Tr göndermiyor ona dikkat etmek lazım. Aracı şirketler ile (Borderlinx gibi ) alabilirsin ancak onlar da çok fazla kargo ücreti alıyor. Bir hesaplama sistemleri var ona göre ücret alıyorlar. Ancak 300 gram kutuyu 700 gram olarak giriyorlar. Değerini arttırıyorlar. İtiraz ettiğinde ise bunlar uluslararası standartlar deyip yalnızca ürün değerini düzeltiyorlar. Bir e-kitap okuyucu için 12 dolar, iriver mp3 çalar için 24 dolar kargo ücreti almıştı benden borderlinx.

Ben kask, eldiven, suluk, suluk tutacağı, km saati, sele altı çanta, yama seti, ayna, sele kılıfı, farlar, pedli taytı ebay ve amazondan aldım. Tavsiye ederim ucuza geliyor.

@Özgür Kılınç

Emin olamadım, ucuza gelir mi ürün bana uyar mı görmeden almak birde yüksek kargo parası ödemekten korktum açıkçası..

Geri