Merhaba arkadaşlar e bay'de gördüğüm bir kadroyu almak istiyorum ama bu işler nasıl yürüyor hiçbir bilgim yok. Kargo nasıl oluyor? Kargo Türkiye'ye çok pahalı tutar mı? Gümrükte sorun olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler
Şu an sadece ABD'ye gönderim var görünüyor. "Contact Seller" linkinden satıcıya Türkiye'ye gönderip gönderemeyeceğini ve gönderebiliyorsa ne kadar kargo ücreti olduğunu sormanız gerekiyor.
Şu şekilde bir metin gönderebilirsiniz...
I wonder whether you ship this bike frame to Turkey or not. If you are able to ship, approximately how much does it cost?
Thanks.
Hamdi O.
Halil bey bende bunu isteyecektim benim istememe gerek kalmadan yazmışsınız çok teşekkür ederim
@Murat Cömez
Murat bey önceki bakışımda yorumunuzdaki fotoğrafları görmemiştim şimdi yeni görüyorum zaman ayırıp baya uğraşmışsınız ve çok açıklayıcı olmuş gerçekten çok teşekkür ederim
@Murat Cömez
Murat bey önceki bakışımda yorumunuzdaki fotoğrafları görmemiştim şimdi yeni görüyorum zaman ayırıp baya uğraşmışsınız ve çok açıklayıcı olmuş gerçekten çok teşekkür ederim