Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Düzce'de iki kardeş'e araba çarptı

Murat sonkaya

Aktif Üye
Tepki
357
Bisiklet
Cannondale
http://fotogaleri.haber7.com/album//141320110202054232258.jpg

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Seyis (63) idaresindeki 14 AK 088 plakalı otomobil, D-100 karayolu Kervan mevkisinde önce bariyerlere ardından yan yolda, bisikletle giden Furkan (15) ve Elif Kaya'ya (9) çarptı.

Furkan Kaya olay yerinde, kardeşi Elif Kaya ise kaldırıldığı Özel Hayri Sivrikaya Hastanesinde yaşamını yitirdi.

İş yerinin yakınındaki kazayı merak edip olay yerine gelen Ömer Kaya, yerdeki bisikletin oğluna ait olduğunu görünce adeta yıkıldı.

''O benim oğlum'' diye feryat eden Kaya, polis tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Oğlunun cesedini görmek isteyen acılı baba, üzerindeki siyah poşetin kaldırılmasıyla göz yaşlarına hakim olamadı.

Kazayı öğrenip olay yerine gelen anne Hatun Kaya da oğlunun cesedini görünce sinir krizi geçirdi. Çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirilen anne Kaya Özel Hayri Sivrikaya Hastanesinde tedavi altına alındı.

SÜRÜCÜ LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü Mustafa Seyis ise çevredeki vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Tepkilerin artmasıyla olay yerinin çevresindeki bir iş yerine sığınan Seyis, polis ekiplerinin gelmesini bekledi.

Çevrede toplananlar, dükkandan çıkarılarak polis otomobiline bindirildiği sırada Seyis'i linç etmek istedi.

Polisin araya girmesiyle kurtarılan Seyis, Düzce Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
(link)

Scudo
Bu arabayı kullanan (ki canlı türü nedir bilinmez:boese157: ) şahıs o kadar hızlıymışki arabayı nereye vurduysa kopartmış almış ön tekerini..

Çok acı bir olay Allah geride kalanlarına sabır versin ...iki evlat çok zor çokkkk dahada çok ufaklar....:( :( :(
çevredekiler keşke komaya soksalardı adamı kesin çok sürat yapıyordu..:boese157: :boese157:

söyleyecek söz bulamıyorum, ama kesin olan bir şey var ki ben de orada olsaydım linç edenlerin arasında olurdum...

daha yeni izledim haberi. küçük kız kardeşi de hastane de yaşamını yitirmiş. dikkatsizlik had safhada. daha ne kadar dikkatsiz olacağız, hız uğruna daha ne kadar hayat heba edeceğiz? ve daha ne kadar bekleyecekler bisiklet yolları için? gerçi bisiklet yolları olsa da bu hız uğruna yapılan katliamlar devam eder yazıklar olsun! denilecek tek kelime bile yok. sessizlik.

63 yaş az değil.Ehliyetin son sınır yaşı nedir?
Herhalde 70 yaşındaki birisinin araba kullanma yetkisi geri alınıyordur çünkü duyuları ve tepki verme süresi normalin altına düşer.

Geri