Scudo Sports

Duyurular...

torres_9

Daimi Üye
Tepki
160
Arkadaşlar street,downhill,freeride kullanan tüm herkez istanbul içinde olan artık belirli günlerde toplanıcaz ve bunların haberleri burdan söylenecek en kısa zamanda duyurularımızla inşallah güzel arkadaşlıklar iyi dostluklar kurulur burda emeği geçen sayın kuzenim mtbiker(ismail) ve trial_edy(ender) adına teşekkürlerimi sunarım sevgiler...;)

Scudo
yarın saat 6-7 civarı caddebostan sahildeyiz gelmek isteyenler migrosun önündeki sahil bölümünde olsun gelmek isteyenler gelsin hareket çalışıcaz ve belkide yapamayan arkadaşlarımıza yardımcı olucaz hepinizi bekliyoruz tabi gelebilcek durumdaysanız:D:D:D

bensiz calismayin :D
islerim olmasaydi guzel olurdu da neyse size kolaygelsin, dikkatedin ;)

Aslında Tuzla Sahil De de Güzel Yerler Varda Kimse Gelmez :D

--

Bu Arada "Herkes" olucak "Herkez" Değil :)

bekleriz kardeşim endyle beraber gelirsiniz ;)sevgiler

ben street,downhill yada freeride yapmıyorum ama izlemek için kabul edicekseniz bende gelirim...seneye inşallah bende öğrenmeye başlicam:)

recep fikrin cok güzel ama ben yarı diye degil su tarihte buluşucaz dersen cok daha güzel olur aksam saatleri olursa haberim olsun bende katılırım

@trialerkan

evet abi mümkün olduğunca akşam saatlerinde düzenlemeye çalışıyoruz zaten havalarda çok sıcak ancak 7den sonra daha rahat oluyor birdahaki hafta pazar günü büyük ihtimalle hep beraber sürebiliriz

Yokmu bi icraat,bu bölüme yeni baktım,ve daha önce niye bakmadım diye pişman oldum.Meğer tam aradığım şeymiş.Öğrenmek için can atıyorum.Bir sonraki buluşmanıza katılmak isterdim.

bu pazar 7 gıbı caddebostanda bı bulusma yapabılırız:) kesınlesırse ben yada torres_9 yayınlarız burdan;)

@trial_edy

hiç şaşırmadım:D

Arkadaşlar 25 Kasım pazar günü Saat 2den saat 8.30 a kadar olucak olan ve tüm street.bmxci arkadaşlarımızın davetli olduğu street şowuna herkezi bekleriz yer Caddebostan Sahil Migros Altı şimdiden herkezi bekleriz çok güzel olucağından eminiz

bir şeyler yapamassamda seve seve gelirim:Dhem bende bir şeyler kaparım:Dinşallah pazar günü hjava açık olurda bir sorun olmaz

bnde orenmek ıstıorm geldıgımde banda yarıdmcı olusanız sevınırım

Geri