Scudo Sports

Düşük Bütçeli MTB Önerisi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Arkadaşlar şuanki dandik (canello) bisikletimden bir an önce kurtulmak istiyorum ve yerine 450-500₺ civarında bir mtb almak istiyorum, malum öğrenciyiz. Şimdiden para biriktiricez ki yazın alalım. :)

Önerilerinizi bekliyorum. :)

Scudo
İkinci el Salcano ng650'lere bakabilirsin veya sifir istesen Hepsiburada'da 389tl'ye satılan ingiliz markasi olan claudbutler'ı düşünebilirsin alüminyum kadro bu fiyata sıfır olarak başka yerde bulamazsın çünkü.

İkinci el salcano daha mantıklı sanırım, ben şimdiden başlıyım biriktirmeyede bakarsın 2. el yerine sıfırını alırım. Çok teşekkürler değerli yorumun için.

Rica ederim.

İkinci el daima daha üst seviye bulursun. Ma sorun şu ki şuan ölü zamanlar ve doğal olarak ikinci el de alsan sıfır da alsan en iyi fiyatları ve alternatifleri bu dönemde bulursun. Yaza doğru fiyatlar yükselip alternatifler azalacak ve özellikle ikinci el bulman, bulsan da fiyatı uygun olması zorlaşacaktır. Bu bütçeye de sıfır almak yanlış bence. Bisikletten soğumana sebep olur sıfır alacağın bisikletler

@lealtad Anladım, aslında düşününce haklısınız fakat bir anda 500tl maalesef bulamam yazın bir yerlerde çalışmam gerekli.

@dcmavideniz orası doğru. Her insanın kendine göre bir bütçesi, ayarlaması vardır. O sebeple şimdiden biriktirin. Hem de aynı zaman da araştırın. Ola ki sen 500 biriktiricem dersin ötneğin 300 biriktirirsin ilanları kontrol edersin biri acil nakite sıkışır denk gelir. O yüzden sen hem nakit biriktirneye başla hem de hemde ilanları yokla bence

@lealtad Önerini dikkate alıcam, şimdiden başlıyorum biriktirmeye. 2. el almaktan tereddütüm, bozuk veyahut fazla masraf çıkarıcak ürün çıkmasından korkuyorum.

@dcmavideniz sen biriktir alacağın zaman birinden yardım alırsın. Buradan ilanı yada bisikleti paylaşıp forumdaki kişilere sorarsın. Hatta yakınlarında bisiklet forumdan biri varsa sana yardımda eder belki alırken seninle gelip bi kontrol eder. Sen yeter ki bu aşka sahip çık:harika:

@lealtad Bendeki aşkta yaklaşık 1 hafta önce aklıma gelen, eski evin deposunda kalan bisikletim aklıma gelince başladı. Hemen gittim eski eve, yakınında bir tamirci vardı bakımını yaptırdım. Ve hemen aldım koydum yeni evin merdiven altına. Ama bilirsin canello bisikletler biraz dandik insanı boş yere yoruyor diyebilirim.

Bursa içinden, özelliklede Nilüfer'de bana yardımcı olucak arkadaş veyahut abim varsa facebook'dan eklerlerse çok iyi olur.

(link)

Bursa dan çok kişi var diye biliyorum. Sezon açılsın hele sende bütçeni ayarla halledilir senin işin;)

dolar da çok yükseldi bisiklet fiyatları tavanda geçen yaz 600 e aldığım kron şuan 790 lira :)

Geri