Scudo Sports

Dünyamız Çöl, Geleceğimiz Yok Olmasın

Ebis'in bu anlamlı tema ile yüklü turunun Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda hedefine varmasını ve başarılarını dilerim. Yolunuz açık olsun.

Scudo
Punto açısından küçük, bisiklet dostlarının sesini duyurması açısından BÜYÜK bir haber...

Dostlarımızın projesi basında yer aldı..
18 Nisan 2010 Milliyet Gazetesi

arkadaşlar Turdaki arkadaşlarımız boğaz köprüsünden geçecekler, geçtikleri il ve ilçelerde polis ve jandarma kendilerine eskortluk edecektir. Daha fazla bilgi için sadi çalışkan a telefon edebilirsiniz.

yarın grubu b.çekmece de karşılacağım ve pazar günü boğaz içi köprüsünden hep birlikde geçeceğiz sabırsızlıkla bekliyorum

saat 10:30 da basın açıklama yapılacakmış cevahir alişveriş merkezi önünde daha sonra boğaz köprüsünden geçilecekmiş

Edirne-Ardahan 1. gün ÇORLU
Sabah sayın valimiz Mustafa Büyük, sayın Tugay komutanımız Paşa Özen ve Belediye Başkanımız Hamdi Sedefçi ile beraber saat: 10:00 sularında startı verdikten sonra 10:20 de edirne tabelasını geride bıraktık. İlk durağımız olan babaeski halk kutuphanesi muduru KAdir bey ve babaeskili bisiklet sever arkadasımız Umut Al ve ailesi bizi karşıladı. Bize turumuzda başarılar dileyip bize ikramda bulundu ve klubumuze çiçek hediye etti ve bizi uğurladı, İkinci Durağımız Lüleburgaza 16:15 sularında ulaştığımızda bizi lüleburgaz bisiklet grubu ve ilçe emniyet müdürlüğünün eskortu karşıladı eskort eşliğinde ve lüleburgazlı arkadaşlarımızla çıkış yaptık.üçüncüdurağımız çorluya bizi tekirdağ ilsınırında karşılayan ilçe jandarma ve ilçe emnyet mudurluğünün eskortu eşliğinde saat 20:00 sularında çorluya giriş yaptik ve eskort bize 20 km eşlik edip bizi çorlu oğretmen evine ulaştırdı. Bizi öğretmen evinde ilçe gençlik ve spor müdürü Feridun bey karşıladı ve Anadolu ajansı karşıladı . Feridun beyin bizi çok sıcak karşılaması ve bizimle ilgilenmesi bizi çok mutlu etti. Buradan Çorlu Kaymakamlığı, Belediye başkanlığına , İlçe emniyet mudurluğu ve jandarma komutanlığına Edirne Bisiklet Kulübü Derneği olarak bu projeye vermiş oldukları destekten dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Ben bu anlamlı ve gerçekten başlıbaşına büyük bir başarı olan tura katılan sporcu arkadaşları tebrik ediyorum. Hayırlı yolculuklar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
3 ncü Etap Bayrampasa Sile 111 km. Sabah, Tesis Müdürüne Edirne Belediyesinin tanıtım kitapçığını hediye edildikten sonra, 3’ncü Etaba saat 09:35’te Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Dinlenme Tesislerinden polis ve ambulans eskortu ile etaba başladık. Saat 10:15’te Bayrampaşa’dan hareket ettik 15 km’lik yoldan sonra Mecidiyeköy Cevahir Mağazası önüne ulaştık. Burada Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz ve yaklaşık 25-30 kişilik üye topluluğu bizi karşıladı. 11:00 de toplantı merkezinden ayrılarak 11:20 de eskort eşliğinde 1’nci Boğaz Köprüsü’nden geçiş yaptık. Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz ve ekibinin eşliğinde Kadıköy sahil yolunu takiben, Pendik yoluna kadar hep birlikte 35 km’lik bir etkinlik gerçekleştirdik. 14:50 de etkinlik sonunda Edirne Belediyesinin tanıtım kitapçığını ve EBİS Edirne-Ardahan tişörtünü Dernekleri adına Dernek Başkanına bir anı olarak hediye ettik. 14:55’te guruptan ayrılarak jandarma eskortu ve ambulans eşliğinde Şil’ye doğru pedal çevirdik. Yol boyunca, 45 km/h hızla esen rüzgara karşı ortalama, 17 km/h hızla pedal çevirdik ve 60 km’lik yolun 15 km. sini tırmanarak saat 20:02’de toplam 111 km’lik 3 ncü Etabı tamamladık. Bu Etapta bize desteklerini esirgemeyen Bayrampaşa İlçe Kaymakamı Sn. Abdulkadir YAZICI, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin BÜRGE ve İstanbul Bölge Trafik Müd.lüğüne, İstanbul İl Jandarma Komutanlığına, 112 Hızır Acil servisine ve İstanbul da bize eşlik eden bisiklet dostlarına teşekkür ederiz.

Sabah, Tesis Müdürüne Edirne Belediyesinin tanıtım kitapçığını hediye edildikten sonra, 3’ncü Etaba saat 09:35’te Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Dinlenme Tesislerinden polis ve ambulans eskortu ile etaba başladık. Saat 10:15’te Bayrampaşa’dan hareket ettik 15 km’lik yoldan sonra Mecidiyeköy Cevahir Mağazası önüne ulaştık. Burada Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz ve yaklaşık 25-30 kişilik üye topluluğu bizi karşıladı. 11:00 de toplantı merkezinden ayrılarak 11:20 de eskort eşliğinde 1’nci Boğaz Köprüsü’nden geçiş yaptık. Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz ve ekibinin eşliğinde Kadıköy sahil yolunu takiben, Pendik yoluna kadar hep birlikte 35 km’lik bir etkinlik gerçekleştirdik. 14:50 de etkinlik sonunda Edirne Belediyesinin tanıtım kitapçığını ve EBİS Edirne-Ardahan tişörtünü Dernekleri adına Dernek Başkanına bir anı olarak hediye ettik. 14:55’te guruptan ayrılarak jandarma eskortu ve ambulans eşliğinde Şil’ye doğru pedal çevirdik. Yol boyunca, 45 km/h hızla esen rüzgara karşı ortalama, 17 km/h hızla pedal çevirdik ve 60 km’lik yolun 15 km. sini tırmanarak saat 20:02’de toplam 111 km’lik 3 ncü Etabı tamamladık. Bu Etapta bize desteklerini esirgemeyen Bayrampaşa İlçe Kaymakamı Sn. Abdulkadir YAZICI, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin BÜRGE ve İstanbul Bölge Trafik Müd.lüğüne, İstanbul İl Jandarma Komutanlığına, 112 Hızır Acil servisine ve İstanbul da bize eşlik eden bisiklet dostlarına teşekkür ederiz.

İstanbul parkurunda (Bostancı - Pendik arası) sizlerle birlikte pedal basmak benim için son derece keyifliydi. yolunuz açık olsun
Bol Şans arkadaşlar

@GiciK eRay ADALI
Aa biz geçen hafta ODTÜ-Amatör Astronomi Topluluğu olarak oradaydık. Hatta Fizik Topluluğu da vardı :)

Cok dogru bir faaliyet gerceklestiriyorsunuz.Tebrikler.Bacaklariniza kuvvet...

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
şu an abanada belediyede başkanının makamındayız .buradan abana belediye başkanı Rıdvan OYAR'a teşekkür ederiz. bugun ayancıkta dinleneceğiz

Geri