3 ncü Etap Bayrampasa Sile 111 km. Sabah, Tesis Müdürüne Edirne Belediyesinin tanıtım kitapçığını hediye edildikten sonra, 3’ncü Etaba saat 09:35’te Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Dinlenme Tesislerinden polis ve ambulans eskortu ile etaba başladık. Saat 10:15’te Bayrampaşa’dan hareket ettik 15 km’lik yoldan sonra Mecidiyeköy Cevahir Mağazası önüne ulaştık. Burada Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz ve yaklaşık 25-30 kişilik üye topluluğu bizi karşıladı. 11:00 de toplantı merkezinden ayrılarak 11:20 de eskort eşliğinde 1’nci Boğaz Köprüsü’nden geçiş yaptık. Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz ve ekibinin eşliğinde Kadıköy sahil yolunu takiben, Pendik yoluna kadar hep birlikte 35 km’lik bir etkinlik gerçekleştirdik. 14:50 de etkinlik sonunda Edirne Belediyesinin tanıtım kitapçığını ve EBİS Edirne-Ardahan tişörtünü Dernekleri adına Dernek Başkanına bir anı olarak hediye ettik. 14:55’te guruptan ayrılarak jandarma eskortu ve ambulans eşliğinde Şil’ye doğru pedal çevirdik. Yol boyunca, 45 km/h hızla esen rüzgara karşı ortalama, 17 km/h hızla pedal çevirdik ve 60 km’lik yolun 15 km. sini tırmanarak saat 20:02’de toplam 111 km’lik 3 ncü Etabı tamamladık. Bu Etapta bize desteklerini esirgemeyen Bayrampaşa İlçe Kaymakamı Sn. Abdulkadir YAZICI, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin BÜRGE ve İstanbul Bölge Trafik Müd.lüğüne, İstanbul İl Jandarma Komutanlığına, 112 Hızır Acil servisine ve İstanbul da bize eşlik eden bisiklet dostlarına teşekkür ederiz.
Sabah, Tesis Müdürüne Edirne Belediyesinin tanıtım kitapçığını hediye edildikten sonra, 3’ncü Etaba saat 09:35’te Bayrampaşa Belediyesi Sosyal Dinlenme Tesislerinden polis ve ambulans eskortu ile etaba başladık. Saat 10:15’te Bayrampaşa’dan hareket ettik 15 km’lik yoldan sonra Mecidiyeköy Cevahir Mağazası önüne ulaştık. Burada Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz ve yaklaşık 25-30 kişilik üye topluluğu bizi karşıladı. 11:00 de toplantı merkezinden ayrılarak 11:20 de eskort eşliğinde 1’nci Boğaz Köprüsü’nden geçiş yaptık. Bisikletliler Derneği Başkanı Murat Suyabatmaz ve ekibinin eşliğinde Kadıköy sahil yolunu takiben, Pendik yoluna kadar hep birlikte 35 km’lik bir etkinlik gerçekleştirdik. 14:50 de etkinlik sonunda Edirne Belediyesinin tanıtım kitapçığını ve EBİS Edirne-Ardahan tişörtünü Dernekleri adına Dernek Başkanına bir anı olarak hediye ettik. 14:55’te guruptan ayrılarak jandarma eskortu ve ambulans eşliğinde Şil’ye doğru pedal çevirdik. Yol boyunca, 45 km/h hızla esen rüzgara karşı ortalama, 17 km/h hızla pedal çevirdik ve 60 km’lik yolun 15 km. sini tırmanarak saat 20:02’de toplam 111 km’lik 3 ncü Etabı tamamladık. Bu Etapta bize desteklerini esirgemeyen Bayrampaşa İlçe Kaymakamı Sn. Abdulkadir YAZICI, Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin BÜRGE ve İstanbul Bölge Trafik Müd.lüğüne, İstanbul İl Jandarma Komutanlığına, 112 Hızır Acil servisine ve İstanbul da bize eşlik eden bisiklet dostlarına teşekkür ederiz.