Scudo Sports

DRAGON BMX aldım sızce doğru bi karar mı ya :(

yusuf dağ

Üye
Tepki
25
Arkadaşlar bugun sirkeciye gittim ve dragon marka bir bmx aldım fıyatıda 350 lira sizce uygun mu veya bisikletı bilen arkadaslar warsa ıyı bır bısıkletmı acaba rahat hareket yapabilicekmiyim ki :( :( yorumlarınız beklıorum arkadaslar
Son olarakda arkdaslar bisiklet çelik olması cok mu kotu :( :( :(

Scudo
Şimdiye kadar hiç duymadmı böyle bir marka :D Görsel ve özelliklerini bulabilirsen yazarsan iyi olur ;)

• Beğen
Tepkiler: yusuf dağ
ya ne bilim sirkeciden aldım aldım da daha surmedim direksiyonu falan toplanıo :(

(link)

Bak adamlar yapıyo bişeyler :) Bence aldıysan, geri verme şansında yoksa tadını çıkarmaya bak, iyisine kötüsüne bakma :) Bu tecrübe olur ilerde daha iyisini kullanırsın. Şimdi kötü diyipte moralini bozarsan hevesin kaçar :)

• Beğen
arkadaş lar o değerli yorumlarınız için hepinize çok ama çok tesekkur ediyorum...:p
çeliti faln takılma dıonuz ama me bilim ya bmx sonucta hafif olması lazımmıs benm kıde ağir yanı zor olucak alısmm :S

@yusuf dağ

Zoruna alışan kolayı daha çabuk kapar Yusuf :) Öyle düşün bence, daha yeni almışsın olumsuz bakma :)

• Beğen
Kesinlikle öyle.mesela basketbolla uğraşıyorum her zaman ağır toplarla antreman yaparız ama çok ağır toplar.böyle yapınca diğer toplar o kadar hafif geliyorki çok rahat oynuyorsun.seninkide buna benziyor eğer buna alışırsan ilerde çok rahat hareketlerini yapabilirsin.kazasız hareketler dilerim bmx inle :)

• Beğen
hayırlı olsun. takma olumsuz yorumları :D. benim kuzendede dragonun normaa dağ bisikleti vardı :D

• Beğen
Arkadaşlar gerçekten hepinize çok ama çok tesekkur ediyorum ya çok iyi niyetlisiniz içimde dusundugum bütün kotu nıyet li dusenceyi dagıttınız gercekten hepinize en içten teseekkür edrim

HEğinize Gerçekten cok tesekkur ederim içimi ferahlattınız diyebilirim arkadaslar war olun :D

Geri