Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Drag Cruiser TE Yardım Lütfen

Tepki
3
Arkadaşlar dragın bu modeli hakkında epeydir soruşturuyorum.online satış yapan bir sitede üzerinde komponent olarak Shimano Deore XT RD-M530 SGS 27 Vites bulunduğu yazıyor fakat bu modeli arattığımda rastlayamıyorum sadece deore rd-M530 diye bir model bulabiliyorum Drag ın kendi resmi sitesinde ise üzerinde bulunan donanımın Shimano XT RD-M772 Shadow olduğu yazıyor linki veriyorum burada (link) bu modeli resmi sitesinde belirtilen komponentle alabileceğim bir yer biliyor musunuz? Baktığım online satan sitede 975 tl resmi sitede yazan komponentle almaya kalksak fiyat ne kadar oynar. Ek olarak biri bana neden bizim ülkemizde resmi sitede belirtilen komponentle satılmıyor onu da açıklarsa çok memnun olurum teşekkürler şimdiden.

Scudo
Drag bu model üzerinde değişiklik yaptı şu an Türkiyede satışta olan ürünler bahsettiğiniz özelliklerde. Uzun turda kullanan arkadaşlarım var oldukça memnunlar.

bende dediginiz modeli almak istiyorum ama kadro boyu large bana kücük genede fiyat performans oranı beni bisiklete çekiyor siz nereden almayı düşünüyorsunuz bisikleti yakından gördünüz mü ?buyurun size remini atayım (link)

@SİNAN YÜCEL

Anlamadığım bir şey sele borusu neden süspansiyonlu? Ancak piyasadaki yakın fiyatlardaki en iyi bisikletlerden biri.

Geri