Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Downhill bisiklet tavsiyeleri

Scudo
@keremakcimen

1000-3000 TL "arasi" downhill bisiklet bulman zor demis Murat Abi. Gercek anlamda -cakma olmayan- bir downhill istiyorsan fiyatlari 2500 dolardan basliyor.

• Beğen
Tepkiler: ErkinS.
Downhill maşaları 2000-3000 liradan başlıyor kadro maşa jant seti falan çok rahat 5000-6000i buluyor

• Beğen
3 binliraya hardtail canavar gibi bulursun.

Temiz 2. El bulunmaz mı ya :(

Ya da dediğiniz gibi hardtail ama dh gibi maşası olan

Downhill-Wallpaper-Sport-1.jpg

Şunun gibi yani hayranım cidden keşke param olsa da en iyisinden alsam

• Beğen
şunu buldum ama fiyatı nedir?? hiç bilmiyorum;
(link)

Ayrıca Türkiye'de yok gibi geldi bana..... :eek:

• Beğen
@keremakcimen

Siz downhill'den çok maşasına aşık oldunuz o zaman,Temiz 2.eli geçtim malesef o aralıkta pisini bile bulmanız mümkün değil.Yalnız 4 bine çıkarsanız mümkün olabilir,temiz olmasa da eski efsaneler mevcut.

@Emre Yönlüer

Yalnız o bisiklet downhill değil :)

• Beğen
@Selami53

Enduro olması gerek. Enduro ile downhill arasındaki fark maşa uzunluğu değilmi?

• Beğen
@Emre Akkanat

Maşa uzunluğu,arka şok uzunluğu,maşa fonksiyonları,kadro geometrisi,kısmen fren sistemi (4 piston vs 2 piston),jant çemberleri,göbek milleri,aynakol (yaprak sayısı,dişli oranları) vs vs.. :)

Ya maşası tam istediğim gibi değil aslında o resimdeki gibi maşası oşan bianchi bulsanız alabilirim adana bianchi satan en büyük yer tanıdık o sorun olmaz ama cidden o maşa yokmu o maşa çok güzel ya

Üstten de birleşiyor ya

Fiyatı 4-5 bin e cıksak bulunur mu birşeyler acaba

• Beğen
Abim ondan değil ya yukarda resim attım ya onun amortisörden olan arkada olmasa da olur hardtail falan da olur temiz olsun yeter sağlam bişe olsun yani alıp ömürlük kullanabileyim bir konu daha açmıştım 20 yıllık bianchi vento'm var diye ona o maşadan takıır mı acaba uygun güzel olur mu ya da bisiklet taşır mı hala sağlam aslında ama tam bilmek için göstermeliyim biyere sanırım

• Beğen
Böyle bir şey ortaya çıkıyor.Dirt jump olarak adlandırılıyor bunlar.Eger sehiricinde kullanılacaksa bu maşa insanı öldürür :)

Dosyalar

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    52,7 KB · Okunma: 100
  • Beğen
Tepkiler: Alprdnc10
@Murat B.

Aynısını ben önerdim,o downhill değil dediler,beğenmediler :agla: :D
Parası da çokmuş zaten Bianchi alacağına daha iyi bir marka tercih edebilir o fiyata... :harika:

@Emre Yönlüer
Bu bisikletin fiyat 3500 ile 4500€ arasi ve FR Bike oluyor.

@Emre Akkanat
Evet o kadroda hardtail olarak geciyor ama DH hardtail oluyor, ve fiyati kadro olarak en az 800€dan basliyor.

@keremakcimen
Malesef hicbir normal hardtail kadro o masaya uygun dagil, yani yapilmaz.

@Emre Yönlüer
O paraya neden o bianchi tercih edilmez, sizce o bianchi türkiyedeki bianchiler gibimi? Lutfen bilmeden bir seyi kötülemeyin.
Ama sahsen ben olsam o fiyata tabiki Liteville 901 alirdim.

Geri