Scudo Sports

Dolores O'Riordan vefat etmiş(Cranberries)

Scudo
Doleres öldü,

Haberi verince konuyu açtım ,farklı konuda,yanlız ölümü hakkında bilgi verilmedi,bi ara intihara kalkışmış idi,jimi hendrix kendi kusmuğunda boğulmuş idi,janis joplin konser külüsi arkasında altın vuruş yaptı,çünki jim morrison ölmüş idi,oda altın vuruştan,
Neden uyuşturucu bunu hep sorguladım,çünki hippiler uyuşturucu cennetinde idiler,benim üst kuşağım ama bir gerçek var,oda chick corea 'in sözü ,iyi bir müzisyen uyuşturuculardan uzak duracak,ama şuda var ne jimiyi asarım ne janisi ne de jim morrison 'u bana düşmez,70 'lerde ben bu insanların yaptığı müziği dinledim ,ama en fazla beni pink floyd etkiledi,keza jethro tull,
Kıssadan hisse zombie parçası beni etkilemiştir,zati ırlanda deyince durmak gerekir,acı çekmiş bir ulustur

(link)

Ölümlerin ardından o kişi veya kalanlar için birkaç iyi sözünüz yoksa konuşmamak gerek. Bu inanışınızdan bağımsız bir görgü kuralıdır.
Büyük vokaldi kendisi. Hala onun taklitleridir çoğu bayan vokalist. Hastalığı olmasa daha bilinir bir isim olurdu bugün kesinlikle.

Katılıyorum solistlik açısından,zati 70 'lerin rock grupları içinde en sevdiğim solistler robert plant, led zeppelin,idi,diğer 80 'lerden sting,ve tabi doleres,daha var tabi, Tracy chapman,suzanna vega,alanis morissette,tony child, Intihara kalkışmış idi,demekki bunalıma düştü,ama genede mücadele lazım ve kendinle savaşmamayi bilmek.

@Kudret Kurtcebe
Bi polar teşhisi vardı zaten Kudret abi. Zor bir hastalık, sonucu kötü olabiliyor. Ama çok farklı çalışır kafaları. O sebeple bolca sanatçı çıkar bu hastalığa sahip olanlardan.

@mehmetsunu
ov Lemmy. Huzur içinde yat yiğido :agla::agla::agla::agla:

Dün arkadaşımla sohbet ederken söylemişti. Beni,mde ilk tepkim senin ki gibi oldu. ''.... az içsin.''

@BerkEvren

Bisiklet ile,
bir bisiklet resmi var ona ait buraya gene koyayim
Dolares bisikleti sevsede idi acaba hastalığına iyi gelirmiydi ,bir şeyi sevmeliyiz gerçekten sevmeliyiz ,

142538 dosyayı görüntüle

Doleres

İslamda ölünün arkasından kötü konuşulmaz, güzel ahlaklı insan ölen her ne kadar yanlış yapmışsa da bunu ulu orta sorgulamaz. Ayrıca bir insan hangi dine mensupsa duasını ya da iyi dileklerini inandığı din üzerinden bir temenni olarak ölene söyleyebilir, bunu bir yasakmış, bir günahmış gibi işlemek biraz ayıp oluyor. Bu Ülke de özellikle son yıllar da Dini olarak çok şey bildiğini sanan ama bilip ya da bilmeden çevresini zehirleyen çok insan türedi. Allah insanı bu gibilerinden korusun. Bu arada cranberries sevdiğim bir gruptu, haberi duyunca çok üzüldüm, varsa günahları Allah affetsin, huzur için de yatsın.

@MuratHan

Kendi namıma dersler çıkardım katılıyorum,

@mehmetsunu

Ya mehmet sunu,olay şu berk 'in verdiği bilgi önemli hastalığı vardı.bu hastalık kişiyi ıntihar eyleminede sokabilirdi tabi,jimi hendrix uyusturucuyu çok aldı ve kusunca kafası arkaya düştü,kendi kusmuğunda öldü,bir müzisyen olarak ondan ayrı kalıyorum ,çünki benim uyuşturucum bisiklet idi,ha jimi bisiklet ile motivasyon yapıp kendini uyuşturuculardan uzak tutabilirmiydi,keşke yaşasa idi ,yeni besteler yapsa idi ,ama biliyorsun bu mesele onun siyah oluşu,ve malum siyah olmanın getirdiği sıkıntılar,zor iş ,bizde islamda tassavvuf felsefesinde renge bakmayız
Hay gözünü seveyim ben yunus emrenin hacı bektaş velinin

@BerkEvren

Berk konu bu galba,
bipolar hastalığı

(link)

Kadıncağız hiç kimseyi ilgilendirmeyen bir sebepten hayatını kaybetti. İster içkiden ister uyuşturucudan ister kalpten ister bir hastalıktan. Bu arada cidden size ne yav?? ama sizler cehenneme yolladınız bile ölüyü. İnandığınız yaradanın işlerine burnunuzu soktunuz yine. Ne güzel çetelesini tutun kimler cennetlik kimler cehennemlik. Tahammül sınırlarını zorlayan yorumlar bunlar. İnançlısınız madem allah akıl fikir versin!

Kudret abi ben cidden sıkıldım bu tip yorumlardan. İnternetin bir çok mecrasında hep aynı kafalar aynı bilinç düzeyleri.. Benzer her haberin altında biri iyi niyetiyle rahmet diler biri de cevaben din dersi verir, ardından müslüman değil diye cehenneme yollanır ardından kıran kırana tartışmalar yaşanır. Din bilgisini değil de insanlığımızı hangi ara kaybettik de bu kadar acımasız olduk? Yok Kudret abi bu ülkeden bir cacık olmaz. Birileri birazdan yazar belki "beğenmiyorsan terket...." vs.. aynı tas aynı hamam..

Herkes sevdiği klibi koysun benim en çok sevdiğim parça çok dinledim,vefakar borcumuz olsun ruhu şad oldun rahat uyu güzel insan

@mühendis

gayrı muslim birine allahtan rahmet dilenmez...

@Kerem Özbayrak

Valla kerem ne var biliyormusun her ile büyük kütüphaneler açılacak bir tane değil bir çok ,internet ortamı yanlış bilgiler ile dolu olabiliyor valla kitap almak lazım ben internetten en fazla ilber ortayliyi takip ederim,birde aytunc altındal 'i
Kitaplar önemli okumak lazım ,bir düşüncenin karşıtı düşünceleride okumak lazım ,ve kendi düşüncelerimizi ortaya koyacağız sonunda sentez yapacağız,
Okumak gene okumak,bilim nedir ? Din nedir ?okuyacağız hep okuyacağız

Lütfen kendi dinsel - mezhepsel düşüncelerinizi farklı platform / konularda tartışın arkadaşlar. Kimse dini uygunluk veya akıl sormuyor burada. Bu mesajda dahil konuyu kirleten mesajlar silinirse çok güzel olacak :acpsnr:

yaşantısında iyi bir insan olabilir merhametli olabilir insana deger biride olabilir...fakat gayri müslim oldugu alenen ortada olan bir kişiye yaşayışından ötürü allahtan rahmet dilenmez..çünki yaşıyorken tercihini yapmıştır...

mesajda anlatılmak istenen gayet açık ve net...gayri müslim birine allahtan rahmet dilenmez..olay bu. farklı yerlere çekmezseniz yerinde bir davranış yapmış olursunuz..saygılar..

Geri