Scudo Sports

Dolar 8 Plus

Scudo
Tasarruf konularını seve seve konusmaya başlayacağımız, gercekten ihtiyacımız olmayani tüketmeyecegimiz, elimizdeki yamanin dahi kiymetini bilecegimiz, degis tokuş, yardimlasma gibi kavramların gündelik yaşamımıza gireceği gunlere merhaba... demek isterdim ki, biz akıllanmayız bence.
Çünkü degisimi gerekli gormez,
Değişimi reddeder,
Degiismden korkar,
Ve hatta degisime direniriz.
Hazır olân hangi inanç ve fikir varsa sorgulamadan ona inanır ve tuketmeye devam ederiz.
Her başlangıç bir sonun, her son bir başlangıcın habercisiymiş..
Yeni sonlara ve yeni başlangıçlar a merhaba :)

@Desert Fox güncel maalesef yarın için söylenen senaryolar çok daha vahim

@Ferhat Karaca dursun artık bir yerde bu ne ya
yavaş yavaş artacağına 2001 deki gibi birden olsun ve bitsin ne gerildik be :(

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Karaca
Anlık döviz kuru yayınlayan internet sitelerinde şu an için bir tür karartma uygulanıyor sanırım. Misal Bloomberght.com sitesinde dolar kuru 7.20 seviyelerini gösterirken, bir anda cuma günkü kapanış olan 6.4288 değeri girildi ve bir süredir de güncellenmiyor.

@mavi albatros sokaktaki kedileri besliyoruz. Bir ablamız ciğer alıyor. Yoldan geçen biri çiğ et mı veriyorsunuz çk çk çk diyor. Olmaz diyor. Pişmiş vermeniz lazım diyor. Diyemiyor ama ha pişmiş et veremiyorsanız getirin ben pişireyim. Düşünüyoruz ablayla. Doğada bu kediler tuttukları kuşu, fareyi medium, well done ya da bloody mı pişiriyorlar diye.

İnsanımız eleştirmeyi ve akıl vermeyi seviyor.
İmkanım olduğunca sokaktaki kedilerle lokmamı paylaşıcam ama bu ukalalarla hiç bir şeyi paylaşmam

Şu anda asya piyasasında tl dolar makası 7.30 oldu.artık 69 newyork,70 washington diyelim ve savaş açalım abdye,önden reisçiler gitsin ama benim mutfakta az işim var

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Arkadaşlar ben de 1 ABD Doları = 6,39508857 Türk Lirası yazıyor ama acaba baktığım yer mi yanlış

Vay be, biz daha 2,97-3 arasında iken, dolar bu fiyatta iken bir şey alınmaz derdik.Şimdi artık para biriktirme zamanı gibi, şimdi hiçbir şey alınmaz artık...Eskilerde para yoktu alış veriş seçenekleri yoktu,yokluk vardı.Şimdi para var,alışveriş seçenekleri var ama değeri yok. Gene geçmişe döndük...

Ben gene almadım zamanında tabi yükseldi. Başlığa güncelleme lazım

Arkadaşlar , banka uygulamaları veya web sitelerinden baktığınız dolar kurları , o bankaya ait olan dolar kurları . Şuan dolar 7.20-7.30 arasında gidip geliyor . BloombergHT de ki kuru güncellediler. Normal kuru değil, cuma günü kapanış kurunu göstermeye başladı tekrar .

Köy en yaşanabilir yer gibi görünüyor şuan için

• Beğen
Tepkiler: Ned Stark
neyse yarın sabah belli olur herşey

Geri