Dolar 8 Plus

Scudo

BF Okuru

Forum Bağımlısı
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
164.844
Tepki
789
@yb672501
Ben söyleyeyim onlar açıklamadan.
Borç alacağız yüksek yüksek faizli, biz o borcu yiyeceğiz, siz izleyecek ve kemer sıkacaksınız, statümüzden ödün veremeyiz.
 

Eduardo Bianchi

Daimi Üye
Kayıt
22 Ekim 2004
Mesaj
370
Tepki
358
Yaş
50
Şehir
Beykoz / İstanbul
İsim
Eduardo Bianchi
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Colnago
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Dolar olmus 6.xx
Kimin umurunda,

Saraylarda oturmaya devam.
Ege sahillerinde yeni saray yavrusunun yapımı tüm hızıyla ve ihtişamıyla devam ediyor...

Onların doları varsa benim de saraylarım var...
 

MakRo

🤘Forever Metal🤘
Kayıt
5 Temmuz 2015
Mesaj
2.844
Tepki
9.133
Yaş
32
Şehir
Denizli
İsim
Alperen Atman
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
@hamlet2006 BMW'de haller nedir bilmiyorum? Ama bir ara şu konuya denk gelmiştim. (link) Clio dediğimiz araba bile 101 Bin lira ise BMW falan hiç düşünmeye gerek yok. Birde başka bir konuda şöyle bir yazı dikkati çekti "Türk parası Gambiya parası olan dalasiye karşı bile değer kaybediyor. Leyla ile mecnunda olmuştu böyle bişey çok gülmüştük, güldüğümüz şey başımıza geldi."
 

Mehmet Altuğ

surrender.to.music
Kayıt
10 Ağustos 2008
Mesaj
2.052
Tepki
7.371
Şehir
Eskişehir
Bisiklet
Scott
Sorunu kabullenmek, bu soruna yönelik tedbir almak, çözüm geliştirmek, hata yapanı cezalandırmak, kamuoyunu buna ikna etmek..

Bunlar işin zor olan tarafı. Kolay olansa "Ülkemiz üzerinde oyun oynanıyor, dış mihraklar" vs. gibi ucuz bahanelere sığınmak. Ne de olsa halk bunu bayıla bayıla yiyor:

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken ise "Piyasalarda spekülatif bir gelişme var. Vatandaşlarımızın sabırlı olması gereken bir süreçten geçiyoruz. Önümüzdeki hafta başından itibaren piyasalar normala dönecek. Spekülatörlerin oyunları bozulacak. Paniğe kapılmaya gerek yok. Ülkemiz üzerine oynanan oyunları miletçe bozmamız gerekiyor. Bütün kesimler bu spekülatif gerilmenin boşa çıkarılması için gayret göstermeli ve sabırlı olmalı" dedi.

Almanya 2. Dünya Savaşı'ndan büyük bir enkaz halinde çıktıktan hemen sonra Almanlarla yapılan mülakatlarda, bu insanların hemen tamamı Nazileri desteklemediklerini, onların iktidara nasıl geldiklerini anlayamadıklarını, aslında her zaman faşizme ve Nazilerin politiklarına karşı olduklarını söylemişlerdi. Sanırım Türkiye'de de birkaç yıl sonra benzer bir durumla karşılaşacağız.
 

avcioglu

Daimi Üye
Kayıt
23 Ağustos 2017
Mesaj
295
Tepki
467
Yaş
44
Şehir
istanbul
Bisiklet
b'Twin
Ben kısaca şunu demek istiyorum, batının rakipleri rusya çin vs. de çok tekin değiller, yanlış mı anlaşılıyorum bilmiyorum ama, zaten batıyla yapılmış askeri anlaşmalar bile batının bize karşı askeri tutumunu frenliyor, birde onlardan olmayalım. Şu zaman anlaşmaları yırtacak yakacak zaman değil gaza gerek yok. Çinde uygur Türklerine olan baskıları hepimiz görüp okuyoruz. Rusyanın asimilasyon programlarını da biliyoruz...
Tabiki ortadoğu asya afrikaya yine sırtımızı dönüp otoyolun ortasında kalmış kaplumbağa gibi kabuğumuza çekilmek, yapılan şantajlara boyun eğmek de çok çok yanlış olur. O yüzden diyorum, mevcut anlaşmaları koruyup her türlü ülke ile ticari/iktisadi vs. anlaşma yaparak yumuşak güç ile ilelemek lazım demek istiyorum. Birton sayıp döktüğümüz AB sonuçta bizim kapı komşumuz, vize serbestliği şu an bence olsa ne olur olmasa ne olur, ama elde edilmiş gümrük birliği gibi ticaretimizi kolaylaştıran kazanımlar var. Bunları hemen çizip atmayı yanlış buluyorum.

@Mehmet Metin Levent
Hocam bu tutum, zaten adamların güvenilmezliğini ve pervasızlığını ortaya koyuyor aslında.
 

Motorola

Daimi Üye
Kayıt
22 Ekim 2017
Mesaj
276
Tepki
271
Şehir
Ist
İsim
Abdullah
Bisiklet
Cube
@avcioglu

Gumruk birliginden karli mi zararli mi ciktik? Gecmis zaman okudugum ama detaylarini tam hatirlayamadigim bir yazida bizim icin cok ta hayirli olmadigini yazmislardi. Forumda uzmanlar varsa bizi aydinlatabilirler belki

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Oxsy

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Ekim 2006
Mesaj
1.899
Tepki
2.003
Şehir
İstanbul
Başlangıç
1997—98
Bisiklet
Focus
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bi amca vardı , kur 2,50 seviyelerden yükselmeye başladıktan sonra , zaman zaman "bu artışlar spekülatif paniğe gerek yok" diye konuşuyordu, o amca nerelerde? Kendisi ile ilgili yapılan caps lerden sonra küstü galiba .
 

haldun31

Daimi Üye
Kayıt
10 Haziran 2016
Mesaj
321
Tepki
799
Şehir
hatay
İsim
haldun e.
Şükür işim var,iyi kötü gelirimde var.çocuğum güzel bir okulda okuyor.fakat bu şartlarda olmayan insanları yıllardır uyardım,yapmayın etmeyin diye.tek amacım bu insanların sömürülmesine engel olmaktı.ama nerdeyse vatan haini olacaktım.şimdi diyorumki hani bir itfaiye varya yangın söndüren ,siz anladınız onu...gelmeyecekmiş.
 

Erensoy

Üye
Kayıt
30 Haziran 2018
Mesaj
76
Tepki
254
Yaş
53
Şehir
Xewkija
İsim
Murat Erensoy
Bisiklet
Diğer
@ahlaksız
Tam da fotoğraf bu....
Ağzına sağlık...
Ha bu arada TL yi bırakıp "akçe" ye mi dönsek ?