düz yolda, ortalama bir performansla 50km./s civarında tempo tutulabileceğini düşünerek, benim bünyeyi taşıyabilecek, makul fiyatlı bir yol bisikleti baksam mı acaba diye aklıma gelmiyor değil...
hocam hertürlü bisikleti sevelim ayrim yapmayalım
boyamayı bilmem ama performansı enteresan artırıyor arkadaşım corratec aldı ama bu çok farklı porche gibi hızlandığını söyleyebilirim ,
ben 46-11 oranı ile ve MTB ile 30-35 arası tempo tutabiliyorsam, ki bu kilo ile, biraz üzerine düşerseniz neler yapabildiğinize kendiniz de şaşıracaksınız
ben şu an şaşkın durumdayım kendi performansıma
boya konusu sizinle ilgili değil
almanyadan bi arkadaş aynı bisiklete sahip...boyamak istiyor..ona atfen size hitap edilmiş hata'en...
boya konusunu okumuştum
ben 35 ortalamayı tek başıma ve yolun bir kısmı(sabiha gökçen hava alanı tarafları) yokuş olan yerlerde yapıyorum yaklaşık aydır yol bisikleti 1 yıldırda bisiklete biniyorum
2 ay sonra inşallah 38-40 ortalama amacım bacaklarım yeni alışıyor bu spora daha önce 10bin metre-maraton arası koşular yaptım alışacağız bakalım
bigün belki beraber bineriz hocam
Bisikletin çok güzel. Zaman içinde hedeflediğin sürati mutlaka tutturursun. Ama antremana devam.Gün güne kaslar çelik gibi olur. Sana kazasız, antreman ve geziler dilerim.
pazar gunlerı saat 8 30 da bostancı sahılınde kucukyalı da yol bisikletcılerı toplanıp antrenman yapıyorlar her hafta birillerıne mutlaka rastlarsın.yol muhtesem ortalamaları ise yazmayayım daha iyi yalnız kalp atısını 160 dan asagı pek dusurtmezler onu soyleyeyım
teşekkür ederim arkadaşım rastlıyorum bazan bazıları hakikaen iyi
inşallah beraber süresiz bigün takılırım arkanıza ama tam saat verebilsen iyi olur ben pazar 08.00 de çıkıyorum bekleyebilirim
ben bu aralar uzun turlara hazırlanıyorum ancak eger yaparsak kı bizim arkadaslar her hafta dedıgım gıbı yapıyorlar antrenmanlarını ,seni ararım elbetrte.
sanırım senle tur yapmıştık tarık abiyle bweraber havaalanına gidip gelmiştik sanırımbirbucuk saat ortalama bir zamanla bisikletinden tanıdım bendede mtb vardı avatardaki valla hocam boya olayını bence katliam olur birde bendeki mtb ortalama 35 40 yapıyorum görmüşündür herhalde o makine bende olacak varya 35 40 45 50 55 60 65 70 .......................................bana birşeyler oluyor mahmut hoca