Scudo Sports

Doğa Bisiklet

Bisikletle alakalı bir şey alacağım zaman ilk baktığım yerdir. Depoları evime yürüme mesafesinde. Elden alıyorum hep. Ne sattığını bilen bir esnaf. Her türlü soruyu yanıtlıyor.

Scudo
Bende kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. İlk defa hepsiburada üzerinden kendilerinden alışveriş yapmış olup ertesi gün ürünü teslim almıştım. Sürekli bir şeyleri es geçtiğimden dolayı tek seferde alabileceğim halde 3-4 sefer ürün aldım kendilerinden hepsi de kısa süre içerisinde elime ulaştı, ki bu süreye 2 defa tatil ve hafta sonlarının birleştirilmesi girdi. Ayrıca kendilerine whatsapp ile kolaylık ile ulaşıp geri dönüş aldım.

Devamlı alışveriş yaptığım yerdir çok düzgün çalışıyorlar siparişlerimde bir sorun yaşamadım Örnek gösterilecek bisiklet dükkanlarından birisidir.

İşini düzgün yapan sayılı esnaflardan. Yalnız eskiden havale fiyatıyla piyasaya göre uygun fiyatlı ürünler bulurdum. Şimdi uygun fiyat pek bulunmuyor.

• Beğen
Tepkiler: smhkvs
Merhaba ,

Ben çok alışveriş yaptım. Sahibi Muhittin Bey . Çok ilgili bir firma ve esnaf. Her konuda gözüm kapalı inanır ve tavsiye ederim. Bisiklet konusunda bilgili ve tecrübeliler. Alışveriş yapan bence , muhakkak memnun kalır.

Konuyu görünce yazayım dedim. 4 sene önce 2 kere sipariş vermiştim ve çok memnun kalmıştım.

Son 2 haftada 2 kere sipariş verdim. Aldığım furş takımını tam olarak monte edememiştim. Whatsapp'ten gayet yeterli şekilde ilgilendiler, sorunumu çözdüler. Hatta aldığım gidon boğazından son bir parça kalmış ve üzerinde ufak çizikler olduğunu, sorun olup olmayacağını bile sordular.

Muhittin Bey, yakında Fethiye'ye taşınacaklarını söyledi. Ankara'da yaşayanlar için kötü, Fethiye'dekiler için iyi bir haber.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Muhittin Bey, yakında Fethiye'ye taşınacaklarını söyledi. Ankara'da yaşayanlar için kötü, Fethiye'dekiler için iyi bir haber.

Katılmıyorum, elden teslimata çok sıcak bakan birisi değil yaptığım alışverişlerden anladığım kadarıyla, deposu fizanda da olsa mühim değil bence pek :) Hiçbir şikayetim yok, gözüm kapalı önereceğim ve alışveriş yapacağım bir firma bu arada.

Ben de önceki siparişlerinde kendilerinden çok memnun kalmışken maalesef bu defa olumlu şeyler yapamayacağım. Çarşamba günü saat 16:20'de sipariş verdim. Kendileri haklı olarak ertesi gün kargoya vereceklerini belirttiler. Bugün cuma itibariyle kargo halen teslim şubesinde görünüyor. Kendilerini aradım tatmin edici bir cevap alamadım. Kargo firmasına ulaştım kargo neden hala çıkmadı dedim. Dün (Perşembe) geç teslim edildi bize kargolar şeklinde bir cevap verildi. Aynı gün kargoda sloganıyla reklam yapan bir bisikletçi o gün geç olması nedeniyle (burada haklı) ertesi gün kargoya veriyor onda da çok geç verdiği için 2 gündür kargo yola çıkmamış oluyor. Maalesef bu defa memnun kalmadım.

Geri