Scudo Sports

Disk Fren Taktırmak

Astarı yüzünden daha pahalıya gelir satıp disc frenli yeni bir bisiklet almanı tavsiye ederim

Scudo
kardeş zaten hidrolik kaliperlerler para değil 60 tl bulursun ama ona kol takcaksın yağ koyacaksın biraz sorun

Cogu arkadaslar masaraf etme demisler ama masaraf etse bile takamiyorki. Kadronun degismesi sart ve sadece kadro degistirmekle kalmiyor jant göbekleri de degismesi gerekiyor ve ayrica ortalikda HD.fren seti olmadigi icin birde frensetini almasi gerekiyor. Bu durum da masarafi gectik yeni bisiklet alsa daha mantikli olur bence.

@oğuzhan salkım

ayıp olmuş bak karaktersiz demen aralarında senden yaşça büyük kişiler,abilerin var eğer ki feysbuk hesabındaki kişi isen onlar senin abin yaşın kaç bilmiyorum ama asıl ayıbı bu cümlenle sen etmiş oluyorsun yaşına veriyorum bu yanlışlığı

Karaktersiz demiş ya. :) Kızamadım bile, güldüm. Bir de dalga geçiyor kuşum öldü falan diye. :)

@oğuzhan salkım

bu adamdan uzak dur :)

hem 1 liralık pabuç alıyor hem de "pabuçlar haftada 1 eriyor" diye v-freni kötülüyor. hayır yani bende hidrolik kullanıcısıyım ama hidroliği övüp, vfreni karalamak için böyle abuk bir bahane öne sürüldüğünü de ilk kez görüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mert C.
Geri