Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Disk fren iyi tutmuyor

Deniz Kılıç

Daimi Üye
Tepki
100
Arkadaşlar benim disk frenlerim sağlam tutmuyor.Artık sınıra ulaştı.V Fren taktırmak istiyor yanda fren bacaklarının takılacağı yer mevcut şimdi sorun en düşük ücretle en iyisini bulmak istiyorum.İyi tutacak ama çok pahalıya gerek yok örneğin deore falan alamam.Yardım ederseniz sevirim saygılar

Scudo
V frene geçmeye karar verdiysen bence minimum maliyet maksimum verim Shimano Alivio'da. Ben de bisikletlerimden birinde kullanıyorum. Esneme problemi yok, kartuş pabuçları oldukça kaliteli ve kullanışlı. Sadece kartuş değişimi yeterli olduğundan pabuç değişiminde ayar kaçma problemi yok. Oldukça hafif ve şık ;).

fiyatları ne kadardır.Fren için çok fazla para harcamak istemiyorum.İkisi için (ön arka ) maksimum 30 ytl verebilirim

Alivo fren seti ön arka 18 yada 20 dolar gibi bir fiyata sahip...Bende bir zamanlar kullanıyodum: Hatta Killerın hidrolik frenleri gelmeden önce üstünde alivo frenler vardı desem yalan olmaz eski fotolarında görebilirsiniz...Gayette iyiler Hail!in dediği gibi padleri bittiği zaman sadece kartuşlarını değiştirmek yeterli...

Geri