Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Disk fren Centerlock kapağı

Güncemden

Forum Demirbaşı
Tepki
429
Bisiklet
Giant
Arkadaşlar ön ve arka rotorumu centerlock shimano sökücü ile çıkarttım ön kapağı kapadım ve gerektiği gibi takriben 40 N/m tork ile sıktım ama arkaya çok fazla asıldım ve boşluk var açıp tekrar sıksam 40 N/m tork ile barut gibi olucak ama çok sıktığım için açılmıyo ve centerlock kapağı fena şeilde diş yedi :( ne yapabilirim nasıl açabilirim ? şimdiden teşkkürler...

Scudo
@Yiğit Kirazpınar

Bahsettiğin kapak artık iş gözmez kapak üzerine jet taşı kullanarak aynı eksende düz yarıklar açarak ufak keski yada düz geniş tornovida ağızı açarak çekiç yardımıyla saat ibresi yönü tersine vurarak anca bu şekilde sökebilirsin.Yada göbek milini yerinden çıkararak bahsettiğim uygulamayı yarık açmadan yapabilirsin.Yeni kapağı bir şekilde temin edebilirsin ama yinede bu uygulamayı dikkatli ve kontrollü bir şekilde yapmakta fayda var diğer parçalarada (rotor ve göbek gibi) dikkat etmelisin.

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
Her nekadar bahsettiğim uygulama kaba olsada daha önce başıma gelmişti.Ayrıca elinizde bahsettiğim aletler olmayabilir.Bahsi geçen ağzı bozulmuş rotor kapağını tarafımca ücretsiz yapabilirim.Bilgin olsun ...

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
Teşekkürler ibrahim abi... Arka göbeğim slx ve sanırım göbek sökülmüyo yani o yandaki milin girdiği yerin olduğu yreri sökemedim... aynısı arkadaşimin başınada geldi onun göbeği söktük yaptık ama benimkini sökemedim abi napabilirim ?

Geri