Scudo Sports

Dış Lastik Seçimi Yardım!

merhabalar
nihayet aldigim maxxis overdrive 26/1.75 bu aksam deneme firsati buldum.daha once CST traveller kullanan biri olarak onunla karsilastiracagim.Bir kere yol tutusu basarili ve cst gibi ses yapmiyor ayrica akisi gercekten cok iyi soyle soyleyebilirim bu aksam rampa asagi pedallamadan arkadasi geride biraktim.Bir farki da cukur ve tumseklerde cst traveller 2 idi ona ragmen daha az sarsinti hissediyorsunuz.Fiyatina gore performansini cok begendim.Tavsiye ederim.Unutmadan toplam 1200 gr agirliga sahip arkadaslar.

• Beğen
Tepkiler: Emir Tuna
Scudo
@Cahit Açıl
bu linkten scwalbe istersen ulasabilirsin.Yurtdisindan getirtmene gerek yok.Kargo da ucretsiz.Ancak fiyat 2 dis lastik icin toplam 72 euro cahit!
(link)

@mecit öztürk
çınardan bende almaya çalısıyorum hata veriyor sürekli hangi kartla aldın?

ben de çınardan aldım eğer kredi kartın advantage değilse kredi kartı secenekleri bölümünden halkbank'ı seçiyorsun ve tek geçim yapabiliyorsun.Henüz advantage harici diğer kredi kartları ile taksitli alışveriş anlaşması yapmamışlar.Yani diğer seçeneğini seçmiyorsun.Ben o şekilde yaptım 2 gün içinde elime ulaştı.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Emir Tuna
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler, ben de sonunda yönlendirmeleriniz doğrultusunda 2 adet Maxxis 1,75 Overdrive aldım Çınar Bisiklet'ten. Hafta sonuna elime ulaşmış ve bisiklete takmış olurum sanırım. İzlenimlerimi atacağım turlardan sonra yazacağım. Tekrar teşekkürler, saygılar.
Emir Tuna

Geri