Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dershane,üni vs neden bisiklet parkı yok?

Tolga Yücel

Forum Demirbaşı
Tepki
324
Bisiklet
Salcano
Dershane,üniversite,cafe veya benzeri yerlerde neden bisiklet otoparkı olmasın ki? bunun için kime danışmamız gerekli? mesela ben dershaneme giderken minibüse para vermiyip sıkışıklıkta yaşamak istemiyorum kendi bisikletimle güvenli şekilde gitmek istiyorum aynı şekilde okulada öyle.. gezecek yerlere gittiğimiz zaman illa dışarda kilitmi vurmak gerekli? :boese157: :boese157: :boese157:

Scudo
buna çare bulsalar keşke. bisiklet kullanan okadar çok artarki sırf bu yüzden iş yerime bisikletle gidemiyorum:(

@Mustafa Volkan Koca

benzinde zam var araba artışı çok yüksek.. insanlar bisiklete alıştırılmalı.. demek istediğim çocuklukta kalmamalı,ve böyle bisiklet konuları ülkemizde çok yoğunlaşırsa insanlar araba değil bisiklete yanaşacaktır.. nasıl bir yol izlemeliyiz kime başvurmalıyız bunun için :) tayip birde bisiklet konusuna önem verse:rolleyes:

Okuldaki spor dallarında da bisiklet olsa keşke.Taekwondo bile var bisiklet yok. :D

Gittiğiniz üniversite, dershane vb. Dilekçe ile ya da öneri kutusuna yazmayı deneyin, e.posta yollayın !

Türkî ‘ye köy olmuş. Araba ile gezilecek yol, yürüyecek kaldırırım dahi yok. Adana da her yer köstebek yuvası olmuş. Yollar da ralli yapıyoruz. Geçen bir yere gittik o kadar kötü ki yollar karteli kırdık. Maliyet 300,00 TL. Kime ne söyleyeceksin? İt iti ısırmaz hesabı. Kaldı ki bisiklet için güzel yol ve park yerleri yapacaklar. Artık hiç umudum yok. Kimse’nin de olmasın.

Bence çok fazla şey istiyoruz!!!

• Beğen
Tepkiler: Levent Kırça
Hafta sonu dershane kurucusuna şuraya bisiklet park yeri yapın dedim oda bana sen gel klimalara bağla birşey olmaz dedi :D

Şanslıyım ilköğretimi okuduğum okulda park yeri vardır. İskenderun Kurtuluş İ.Ö.O.

Lise 1 i okuduğum okulda park yeri vardı. Mersin Mezitli Çok Programlı Lisesi.

Liseyi bitirdiğim okulda yoktu ama kuçuk yer ağaca bağlıyorduk kimsede ellemiyordu. Muğla Dalaman Lisesi.

Üniversitede küçükte olsa (5-6 bisikletlik) park yeri var. Uludağ Üni. Veteriner Fakültesi.

Sanırım biraz şansım yerinde gitmiş. Ama dersane, kafe,rest falan denk gelmedi. Sadece bazı devlet binalarında.

sadana çok haklı. Türkiye'nin yollarında hayır yokken bisiklet yolu, bisiklet park yeri aramamız çok uç bir istek. Kendi çözümlerimizi kendimiz bulacağız başka yolu yok. Klimalar, ağaçlar, elektrik direkleri, doğalgaz boruları artık allah ne verdiyse bağlayacaz güvenmekten başkada başka birşey dilemeyeceğiz.

• Beğen
Tepkiler: sadana
Geri