Scudo Sports

deore xt-xt shadow arka vites farkı

Tepki
22
merhaba giant xtc3 model bir bisiklet aldım fakat iki farklı satıcı da iki farklı marka var arka vites için. deore xt ve xt shadow. iki bisiklet de aynı model. aralarında bir fark var mı acaba?

Scudo
Merhaba güzel günlerde kullanın bisikletinizi , aralarında ki en büyük özellik kulakçıktaki duruş şekli , vites birinde içeride klasik modellerde ise dışarıda duracak şekilde konumlandırılmış , içeride olmasının en büyük avantajı , arazi sürüşlerinde attırıcıya herhangi bir darbe gelip zarar görmesinin önüne geçilmiş , onun haricinde başka avantajları varmı bilmiyorum açıkcası.

(link)

Birde vites geçişleri konvansiyonel modele göre daha tepkili ve sarsıntılı gerçi burası tamamen sizin tercihinize bağlı ama kayalara çarpma olayında shadow bir adım önde ;)

Shadow modelinde arka vitesin kadro borusunun daha altında durmasından dolayı darbelerden etkilenmiyor. Aynı zamanda kadro kulağının yamulması gibi sorunları bir nebze olsun azaltıyor.

• Beğen
Tepkiler: ali ayhan cıvıl
@Mehmet Boran

mehmet boran adlı kullanıcıya çok teşekkür ediyorum resimli paylaşımından dolayı :) iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
hem bira zarkada durarak başka yerlere çarpma riskini azaltıyor hemde sessiz ve çok daha rahat geçiş sağlıyor shadow olanlı bisikleti tercih edin

Geri