Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Deore göbek

Cruel205

Üye
Tepki
0
Selamlar elimde bulunan 7li kaset yeni aldığım deore arka göbeğe uymadı. Deore'nin çapı kasetin çapından daha büyük. Bunun için ne yapmam gerekiyor. Yoksa yeni 8li bir kaset mi gözüküyor. Acele yardım lütfen.

Scudo
Selam.
Burda çap değil de göbek üzüerindeki "body" nin yüksekliği uymuyor..İlle de o kaseti kullanacaksanız arkaya pul koymak lazım.. Gerçi bu sağlıklı bir çözüm değildir ama uygulanabilir.
sonuç olarak 8 veya 9 lu kaset almak gerekiyor..Ama bu da yetmiyor. Vites kolu, ayna kol, zincir vs'nin de değişmesi gerekiyor..
Bunu satan kişi size sormadı mı bunu hangi göbeğe takacaksınız diye?

Selamlar..
Gürsel

QUOTE=Cruel205]Selamlar elimde bulunan 7li kaset yeni aldığım deore arka göbeğe uymadı. Deore'nin çapı kasetin çapından daha büyük. Bunun için ne yapmam gerekiyor. Yoksa yeni 8li bir kaset mi gözüküyor. Acele yardım lütfen.

Ben kendisine sordum ama kendiside dediğiniz pul yöntemini önerdi. Zaten bu kış sizden yukarıda saydığınız parçaları ve kron kadroyu almayı düşünüyorum. Ama bunları alana kadar kullanmak istedim. Malum bizde acemi olunca başımıza geliyor böyle şeyler. Öğrenmeye çalışıyoruz işte teşekkürler.

Geri