Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Deore 2006 aynakol sorunu..

Lancer

Daimi Üye
Tepki
77
aynakolu göbek miline bağlayan vidalar zamanla gevşiyor.. hatta her binişten sonra çeyrek tur olmasada biraz gevşiyor.
ben mi fazla abanıyorum yoksa bu meret hep gevşer mi :) eski alivio da gevşerdi zaten..
vidalar gevşemesin diye sürülen bir sıvı var sanırım, tam adı aklıma gelmedi şimdi.. acaba o fayda eder mi? yada başka ne yapılabilir?
sanırım üst model deore serilerinde bu vidalar farklıymış ve gevşemiyormuş, doğrumu?

Scudo
valla deorede o vidaların gevşemesi çok garip...iyice sıkmıyo olabilirsin yada içinde plastik bir pul var hiç alakası olmasada ondan olabilir (ummadık taş baş yarar) zaten lx-xt de sistem tamamen farklı orta mil sistemi...

son limitine kadar sıkıyorum. plastik değil ama metal bir pul var. mil octalink bb-es51.
bu soruna kesin bi çözüm bulmam lazım.. deoreda böyle sorun olmaz diyorum ama oluyormuş demek.
http://img144.imageshack.us/img144/2224/clipee9.jpg

locktite sürebilirsin anca o olur başka bişe diyemeyecem

saol.. bende öyle yapmayı düşünüyorum, umarım işe yarar.

Evet bendede 2006 deore aynakol var.Arada bakıyorum gevşekmi diye dedigin gibi çeyrek tır yarım tur fln daha sıkılıyo bende anlamadım.HAtta alleni taktım ayagınla abandım bir hafta sonra çok olmasada biraz gevşedigini gördüm.

Olmaz diye bir neden yok ama ilginçç...:rolleyes:

Belki Fabrikasyon hatası olabilir,en yakın yetkili bisiklet servisine danışın..;)

NE bilim öyle bir hata gibi durmuyo aslında.Locktit sürüldükten sonra problem yapacagını sanmıyorum ama eriniyorum işte :)

Geri