Scudo Sports

Denizli'den Rockrider 8.3 :)

Scudo
Hayırlı olsun, çok doğru bir seçim yapmışsınız.
Rublenin arkasındaki plastiği çıkartsak daha güzel olur sanki. :)

• Beğen
Tepkiler: Erhan81 ve M.J.
Güle güle kullanın,çok güzel.Bende 8.1 aldım ama gözüm 8.3 te kalmıştı.

Harika makyaj, tema çok hoş süper bi görüntüsü var

• Beğen
Tepkiler: Nail Acun
hayırlı olsun kazasız belasız bisiklet çok iyi :harika: üzerindeki donanımın performansı nasıl özellikle arazide ? kısa süre içinde bende almayı düşünüyorum

• Beğen
Giant 'ta Güzeldi :D Hayırlı Olsun Şuan RockRıder'ın En İşe Yarar Bisikletini almışsınız.

• Beğen
Bende 8.3 var yağ gibi akıyor yolda arazide denenedim tur için çalışıyorum tranier üzerinde yaza hayırlısıyla düşerim yollara birde onlara schwalbe maraton tak tur bisikleti :) kazasız belasiz kullan kaça aldın kardeş ? almak isteyenler çok az kaldı hatta yok gibi kadrosu. S gözüküyor stokta.

• Beğen
Teşekkürler arkadaşlar daha iyileri sizlerin olsun :) Öncelikle Boyum 1.85, bisikletin boyu XL ve bedeni bana tam oldu diyebilirim.. Bisikleti daha dün aldım,1-2 km anca sürdüm, araziye girme fırsatım olmadı daha. Araziye girince yine izlenimlerimi aktarırım.. İlk izlenimlerim olumlu yönde, özellikle maşaya hayran kaldım.. Gianttan sonra bu çok atik geldi.. Bisikleti almadan once Decatlonu aradım ve stokta XL bedeninden 10 adet kaldığını söyledir. Almayı düşünen arkadaşlar için söylüyorum, hiç düşünmeyin alın :)

Sağolsun Decathlon firması ; 1 çift spd pedal , 4-5 alyan, ve pedalı takmak için anahtar göndermiş :)

Adama demezler mı bakkala gıtmek ıcın bu kadarlık bisiklet alınır mı ? :D Hayırlı olsun :) Artık bu makıne ıle dukkana gıdersınız herhalde :)

@Ebubekir

Valla hocam, dükkanla ev arası 200 metre ya var ya yok.. Ama sabah dükkanı açmaya gelirken bisikletle geliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Fevkaladenin de fevkinde bi bisiklet :D hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Beğen
Öncelikle harika bir makine almışsınız tebrik ederim. Parasının üstünde parçalara sahip bence. Kazasız belasız kullanın inşallah.

• Beğen
sele çok hoşuma gitti. hayırlı olsun.

• Beğen
Bisikletiniz çok güzelmiş. Güle güle kazasız belasız kullanın...
Bende L kadrosunu aradım ama hiç bir yerde yok. Bir tek mersin magazasında var oda teşir ve hatalı ürün.
Sağlık olsun diyeceğiz artık.:)

Hocam ben de large beden almak istedim ancak bulamadım. Üst boru uzunluğu 59 cm, aynakoldan sele borusu girişne kadar olan kısım 53 cm.. Bir sıkıntı yaşamadım gayet mutlu bir şekilde kullanıyorum. Boyum 1.85

Geri