Scudo Sports

Denizli

Ali ve Emre benimle irtibata geçin. Çok önemli söyleyeceklerim var.

Scudo
Dün gece 14 kişi ile turu tamamladık. Seyir kulesinde kayan yıldızlara bakmak güzeldi :)

Ramazan Boyu Her "Salı-Perşembe-Cuma" günü akşamları 21:30'da ÇINAR Meydanı' nda !

Organizatör:
  1. Ali Aktaş
  2. Ali Menemen

Bu akşam yine var, herkesi bekleriz

Olmazsa olmazlar:
  • Kask,
  • Eldiven,
  • Varsa şeffaf gözlük,
  • Arkaya ya kırmızı flaşör yada ışıkta parlayan birşeyler takılmalı.
  • Öne mutlaka far.
http://profile.ak.fbcdn.net/profile-ak-snc1/object2/535/59/n37973403662_9285.jpg

Hasan Denizli Bisiklet Grubu 2008 de kuruldu, imzanda ise 2009 yazıyor düzelt hemen :)

Ali senın imzada süpermış
"Edison demiş ben elektriğin oğluyum; Nikola demiş benim öyle bir oğlum yok"

@Ali Menemen

naptın flaş türünden bir şeyler düşündünmü ?

@Ali Menemen
Ben grubun ki değilde benim gruba girişim olarak düşünmüştüm ama düzeltelim o zaman :D

@Ali Menemen

Bu seferde çok mu sert oldu ne. :p :D

@Hasan Kuru
O ne olum vatan toprağı gibi "Dbg bütündür parçalanamaz" :D

Gençler siz bu animasyonaları nerden yapıyorsunuz yav.:confused:

@Emre Yıldız
Arka plandaki yazıyı adobe photoshop cs4 te yaptım ardından, adobe after effects cs3 te yeni kompozisyon açtım. Sonra çeşitli parametrelerle oynayarak şimşek efekti verdim. Sonra avi olarak kaydedip tvc da gif haline çevirdim. Kısacası tek bi programla yapmadım ben :)

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
Bızı sabahın korunde gelıp termınalde buyuk bır sevıncle karsılayan ıbrahım ve gokhan kardeslerım sızlere sonsuz tesekkurlerımızı sunarım mukammel ınsanlarsınız ıyıkı tanısmısız dıyorum.Islerının yogunlugu nedenıyle gelemeyen fakat kahvaltımızı yaptıktan sonra yanına zıyaretıne gıttıgımız hakan abımede cok tesekkur eder basarılar dılerım.Bırdahakı denızlı zıyaretımızde kendı bısıkletımle ve yukumuz olmadan gelecegım guzel denızlıyı doya doya gezmek ısterım ama sıra sızde dıyorum ve eskısehıre beklıorum.Allaha emanet olun,sevgı ve saygılarımla...!

Valla ben Ali'nin bana gönderdiği programla yaptm. Cs4 le. Çok kolay zaten. :D Bi zorluğu yok.

Geri