Biraz bilgi almak ve genç denizlili kartına başvurmak için. Fakat yoldayken canım dükkana gitmek istedi ve rotamı oraya çevirdim. Tam bayramyeri camii önüne geldim bi baktım karşımda Nihat Zeybekçi ve belediye üyeleri falan vs. Aklıma şu atasözü geldi. Hasta olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş
Sonra yanına doğru yürüdüm başı kalabalıktı. Baktım bunlar çalışmalarda ki eksik kalan yerlere bakıyorlar. Dedim bunlar bizim dükkanın oraya da gelecekler kesin. Geldiler nitekim de. Ama ilk önce yan taraftaki kepapçı da yemek yediler. Çıkışta yanı boştu. Tabii korumasından önce izin almıştım bir kaç sorum var sorabilir miyim diye Gittim her neyse yanına merhaba başkanım size bir kaç sorum olacaktı dedim. Evet buyur oğlum dedi. Üst yapı projelerinizi hazırlarken bisiklet yollarına yer verdiniz mi dedim. Varsa nerelere olacak dedim. Evet projelerimizde var dedi. Ama şehir içinde (çınar-istikal-çamlık gibi ) bu gibi çalışmaların yapılması zor dedi ama şehir merkezinden uzak yerlerde bu projemiz var dedi. Gönlün rahat olsun dedi İçim bi an hoş oldu o zaman Bu başkanı Allah başımızdan eksik etmesin. Çok duyarlı bir kişi valla kendisi.
Dur bakalım. İlk önce Denizli-Antalya arasına hızlı tren projesi var. Antalya bundan sonra buradan bir saat Atarız trene bisikletleri hoop antalyadayız
Ali'nin 1001 mesajına 2000 defa teşekkür etmişler Ali tebrikler
Ben Ahmet Turan BABACAN;
Birçoğunuz zaten beni tanıyorsunuz. Ama kısaca bahsedeyim kendimden;
Denizli’de doğdum ve büyüdüm. Eskişehir’deki öğrenimin ardından Denizli’de özel bir kuruluşta çalışıyorum.
2 yılı aşkın süredir bisiklete biniyorum. Bu kısa süre içerinde bisiklet ve BF sayesinde birçok dostluk kurdum ve bunları yaşatmaya çalışıyorum. Denizli'de birkaç organizasyonda aktif görev aldım. Bisiklete gönül vermiş herkezle beraber yeni turlara ve organizasyonlara imza atmak umuduyla..
Denizli-Güzelçamlı-Doğanbey-Didim...Toplam 325 km(evden çıkış-eve giriş)... 3 günlük eğlence dolu gezimiz sona ermiştir. Çadır, deniz, kum, güneş, bisiklet, eşsiz doğa...Herşey çok güzeldi...