Scudo Sports

Denizli

Scudo
@Kerem Gürgüt

Merhaba Kerem şu bilinen ki akeza Sedona 741 Sedona 711 den üstün yanları var sanırım farkları gözlemlediğim kadarı ile
Kadro 3 defa dipçiklenmiş olması
dış lastikleri schwalbe jimmy black farkı ve fites aksamları diyebiliriz dimi

Peki Sedona 741 mi carraro 435 daytona dersek ne yapmamız lazım.
Sedona 741 700tl
Carraro 435 daytona 680tl
hangisi sizce ve neden?

Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ali karagönlü
Emre kardeşim sedona 741 530$ dır liste fiyatı peşinde %10 iskonto ve kar marjından düşerek fiyat veriyorlar.
530x1.50=795tl eder bundan %10 iskonto oldumu 795-79,50=715tl yapar ve kar marjından da 15 tl indirimle 700tl dir.
Sen hangi imkanlarla taksit ve peşin almaya çalışıyorsan akıl vereyim sana kardeşim?

• Beğen
Ben dun babamla gıttım.babam kredı kartı tek slıp ödiyim dedi 800 tl dedı abi.sonra eskı bısıklete kac sayarsınız dedi 75tl dedı sonrada 600+eskı bısıklet olurmu dedık olmaz dedı.

• Beğen
@murat çağlayan

741 711 den daha iyi bir bisiklet tabi ki. Ama aradaki faklar çok çok büyük değil.

741 mi daytona mı diye düşünürsek. Daytona üzerindeki vites aksamı 741 dekinden çok çok daha iyi ama diğer parçalara baktığımızda (kadro, sele borusu, gidon, gidon boğazı, jantlar, lastikler) 741 daha güvenilir geliyor bana. Ben ikisinden birini seçmek durumunda olsaydım 741 i seçerdim.

@Emre Yıldız

800Tl tek slipte çok yüksek gerçekten.Eski bisikletin markası nedir.Sen onu bir kaç ay önceden nette ve real de ilan verip satsaydın keşke kardeşim.
Peki tek slip 400 geçince geriye kalanı taksit yapılmıyor mu?
Tabiki emekli insan bu kadar yüksek paralara bisiklet alınca ekonomisi bozulur baban çok haklı.

• Beğen
zaten ben babama tamamen hak veryorum eski bisikletım ümit black hawk rengi de pıyasadakıler gıbı soluk ta kalmadı çizikleri var boyası sokulen bazı yerler var ama göünüşte bisiklet taş gibi.4sene lık 4 sene once 230 tl almıstık.

• Beğen
Teşekkür Ederim Kerem kardeşim.Sen gerçekten prof olmuşsun ya olaylara objektif yaklaşmasını ve technical anlamda yaklaşıyorsun.
Carraro ne kadar eski bir bisiklet firması olsada 1920 den beri Türkiye'de ün yapmamış ve piyasaya bu sene girmeye çalışıyor ama Sedona'yı yakalayamaz gibi geliyor.
Carraro kadro bakımından ağır kaldığını okudum bazı sitelerde ve göbekleri konusunda aynakol açısından da görüntü itibari iel cezbetmiyor.

Sanırım çift amortisör olanlardan yani.Sanırım ÜMİT BLACK HAWK 2602 DAĞ BİSİKLETİ modeli tahminim kadarı ile .. fiyatı şu anda 299. 90 TL kargo ücretsiz sen bu bisikleti işe 150tl civarında temiz ve sağlam ise aksamları elden birilerine satmayı düşün bi bakalım.
Daha sonra baban 250tl daha üstüne nakit koysun geri kalanını kredi kartı taksit yapın daha uygun olur bi görüşün bakalım.

@Kerem Gürgüt

Tabiki Yardımcı olmak ne demek çoğu kişiye yol gösteriyorsunuz çeşitli konularda.
İnşallah bakalım seçimimi yapıp kavuşacağım bisikletime yakında :):in:
Bu arada Emre kardeşe de bende elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum..
Emre kardeşimizide bisiklet sahibi yapmak lazım onada yardımcı olmamız gerekiyor.

bisikletın ortadaki attırıcısnın demiri kırıldı sadece bisiketi 120 tl civarı satıyım bana yeter.şuan zaten babam max 700 tl ye kadar çıukacağını söyledi.İzmirdeki tüm bayilere e-posta attım(stok durumu,indirim vs.)
700 tl ye alına bilecek dağ ve asfalta dayanacak en iyi bisikleti almam lazım sonucta 1 kere alıcaz.elimizden geldiğince en iyisi olsun.

• Beğen
@Emre Yıldız

Anladım Emre kardeşim Sana şunu söyledim aklında olsun Sedona Aslı Bisikletin satış politikasında peşinde %10 iskonto ve artı diyorum bayinin insiyatifi kar marjından yapacağı fedakarlık yatar.Bu tutumu göze alarak mailleş yada telefon aç konuş.( telefon daha etik ve etkili olur)
Sedona nın da web sitesi bir türlü güncellenip açılamadı gitti zaten.Web üzerinde yetersiz buluyorum.Sedona sanırım Semih Doğan Naci beylerin ilk hecelerinden oluşmuş diyorlar.

• Beğen
Aslı biiskletin ege bölgesindeki bayisi nin veya modelliern bulunduğu web sayfasının linkini verirmisiniz

• Beğen
Tabiki Emre kardeşim Sedona Türk malıdır.Parçaları Taiwan dan geliyor.İstanbul Aslı Bisiklet tarafından toplanıp montajı yapılıyor ve bayilere dağıtılıyor.
Aslı Bisiklet ilk kez 2006 yılında piyasaya sürdüğü Sedona Markası ile pek çok bisikletseverin tercihi olmayı başararak piyasada başarılı bir marka konumlandırması gerçekleştirmişti.

2008 yılına geldiğimizde Aslı Bisiklet yine Sedona ile bir Türk Bisiklet Markasının Türkiye Bisiklet Piyasasına sunduğu en tatmin edici bisiklet serisi ile karşımıza çıkıyor. Sunulan zengin gövde büyüklüğü ve renk çeşitliliği seçenekleri, her bir model için yapılan akılcı malzeme seçimi ve Türk Bisiklet Piyasası’nın tümünün aksine Euro bu kadar yüksek seyrederken AMERİKAN DOLARI cinsinden yapılan oldukça uygun fiyatlandırma politikası sayesinde Sedona’nın bu yıl en fazla tercih edilen bisiklet markalarının başında geleceğine ben kesin gözüyle bakıyorum..
Alıntıdır. ok

• Beğen
sedona yı türkiye'ye ithal eden firma yaiwan menşeili (link) firmasıdır.
Pm atamıyorum.50msj dolmadı.
Bu firma türkiyey yolluyor Türkiye'de montajı yapılıyor.Sedona yazısı ve bazı işlemler aslı bisiklet tarafından yapılıyor.

• Beğen
Geri