Scudo Sports

Denizli

Scudo
Denizli Bisiklet Grubu'na, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim. Sizler gibi dostlar edindiğimize sevindim. Çok eğlenceli bir tur oldu benim için.Manzara süperdi. Hele iniş sırasındaki çamura doydum desem yeridir. En kısa sürede beraber pedallamak dileğiyle yolunuz açık olsun.

@Yunus Emre POLAT

Bizi varlığınızla şereflendirdiğiniz için asıl biz teşekkür ederiz. İnşallah tekrar pedallamak dileğiyle. Tabi bu sefer ki hava koşulları yüzünden, tam bir tur olmadı. İnşallah bir dahakine.

• Beğen
Tepkiler: Yunus Emre POLAT
aydın topluluğu olarak denizli grubuna sonsuz teşekkürler iyi birer dost kazandığımızı düşünüyoruz zamanlarımız elverdiği sürece görüşmek isteriz sağlıklı günler

@captain_2
Her zaman bekleriz yağmura rağmen caymayıp Denizli ye gelip bizle pedalladınız, en kısa zamnda tekrar görüşmek dileğiyle

• Beğen
DBG ve ABT

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs519.snc3/27241_1219033689614_1642053015_481601_5960634_n.jpg

• Beğen
Selam millet.Bir süre daha nete giremeyeceğim.Sağlıcakla kalın.

Seviyorum sizleri,unutulmadınız,her hafta aliyle görüşüyoruz.İnşallah bisiklet gelince daha sık görüşeceğiz herkesle.

Carrarao daytona 465 alıyorum.Son kararım :D Dün sağolsun yavuz abi ve keremin ısrarlarıyla :D cumartesi elimde galiba bisiklet :D

@Emre Yıldız

Üzerinde deore set var gidondan maşa kilitleme var üstün olarak.

Geri