Scudo Sports

Denizli

ola nihat biz ordayken yapmadın şöle bi kamplı felan bişi...:( :p şaka şaka..
iyi gezin burda daha dün 10-15 cm kar yağdı... hava hala 0 la - lerde gidip geliyor...sezon mayısın sonuna anca başlar gibi...ercü ye m. aliye çok slm yazın görüşmek üzere...

Scudo
ismail cim sorma anca toparladık,bu yıl cok faliyet var,yazada projeler var.insaalah yazın senınlede birseyler yaparız.görüşmek üzere................

bugün yatagana basıyoz,yolumuz cankurtaran ,serinhisar,acıpayam ve yatagan, cıkş saati 10:30.buluşma yeri kınıklı pekdemir önü,haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

slm arkadaşlar,gecen haftaki yolumuzu ercüment le tamamladık.cankurtarandandan serinhisar,yatağan,kefe yaylası,yukarı dağdere,saklı göl,aşağı dağdere,kocabaş,kızılyer,honaz,karateke ve denizli.toplam 125km.yatağan,denizli nin serinhisara bağlı,bıçaklarıyla meşhur kasabası yatağan,misafirperver bır halkı var,orda tanıştığımız hidayet abi (kefe dijital fotoğraf) bize kefe yaylasına kadar motorula eskortluk yaptı.yaylada bize sofrasını açtı,yatağana gelecek misafirlere eşlik edip ,gezdirdiğini söyledi.yayladan sonra yol harikaydı,serin,dereler şırıl şırıl,bahar yeni geliyo.saklı göl ayrı bir güzellik,bu yolu tüm sporcu akadaşlara tavsiye ederim,isteyen olursa fotoğraflardan atarım.

Arkadaşlar ben asında amatör bir bisikletçi bile sayılmam ama iki yıldır aklımda ege turu yapmak var tüm sahil boyunca Çanakkale'den başlayarak.Daha önce böyle bir tur yapmış olan varsa tavsiyelerini dinlemek isterim.Nerelerde gecelenir güzel parkurlar nerelerdedir vs vs...

@leventkalyoncu

slm levent,eğer uzun bir yolculuk düşünüyosan,kıyıyla sınırlı kalma derim,bırde amatör bile sayılmam dıyosun,bir ay kadar antremana cık,kendıne güvenin olsun, bisikletin bu yolculuk için uygunmu,hazırmı oda cok önemli.ayıracağın zaman ne kadar?

bırde amatör bile sayılmam dıyosun,bir ay kadar antremana cık,kendıne güvenin olsun, bisikletin bu yolculuk için uygunmu,hazırmı oda cok önemli.ayıracağın zaman ne kadar?

Aslında önceki senelerde günübirlik 60-70 km lik turlar yapmıştım arkadaşlarımla.Spora da oldukça aşinayım ama böyle bir tur için dediğin doğru sanırım önce hazırlanmak lazım. Ben 25-30 gün arası bir süre ayırmayı düşünüyorum bu tur için.Tabii ki sadece yolda geçirmek için değil geçtiğim yerlerin tadına vararak. Bisiklet seçimi ve aksanları konusunda ise çok bilgisizim.

slm sana bilgilerim sınırlarında yardımcı olmak isterim,yolda mı,dağda mı kullanacaksın,başlangıç için ekonomik bir dağ bisikleti alarak halledersin,daha sonra donanımını güçlendirirsin,istanbul lu olmadan dolayı sana gürsel abiyi tavsiye edebilirim

mavi bisiklet 22 mayıs'ta denizli'de!

buluşma yerimiz belediye önünde saat 18.00.
ben ulaşabildiğim herkesi arıyorum. lütfen sizler de desteğinizi
esirgemeyerek, denizli'li bisikletçilerin duyarlılığını gösterin.

ayrıca, bu organizasyonun denizli'deki bisiklet potansiyelini de
uyandırmak için bir fırsat olabileceğini düşünüyorum. elimizden
geleni yapalım. yarın görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: sniper
@tatlı cadı

selam,

yarın saat 18.00'da denizli belediyesi önünde
mavi bisiklet organizasyonu için toplanıyoruz.
lütfen sen de katıl.
eşim ve ben yarın orada olacağız.
tabii diğer dostlarımız da.
birlikte pedallamayı gerçekten isteriz.
istersen bana özelden de ulaşabilirsin.
görüşmek ümidiyle.

@nikanam

abi bizde nur la ordayız,üniversiteye haber gönderdim,okulda öğretmen arkadaşlara,öğrencilerime velilerinin gelmesini,doğa sporlarından tanıdıklarıma haber verdim,insallah katkımız olur

• Beğen
ben de bayağı bi telefon diplomasisi yaptım nihat.
eğer gelmezlerse fren teliyle boğulacaklarını biliyorlar :)

merhabalar inşallah ben de bi arkadaşımla beraber bu güzel organizasyona katılmayı düşünüyoruz. 17:0 de orada olacağız. görüşmek dileğiyle..

• Beğen
ya bende katılmak istiyordum ama kısmet deilmiş neyse bir dahakine artık

Selamlar, ben Denizli'den Ercüment. Uzun zamandır (yaklaşık 6 yıl) Denizli'deyim ve bu süre zarfında pek çok yeri bisikletle gezdim. Son zamanlarda partnerim Nihat'la birlikte takılmaya çalışıyorum elimden geldiğince. 6 senede mezun olamadık gitti, ama bisiklet tam gaz maşallah. Bundan sonra ben de buraya sık sık yazacagım.

İsmail, abi burayı okuyorsan seni yazın Denizli'ye pedal basmaya bekliyorum. Erzurum misafirperverliğinin karşılığını vermek isterim. İyi bak kendine...

Nihat, abi sana da selamlar, öperim.

Arkadaşlar hepimiz takma isimler kulanıyoruz, eger bir araya geleceksek bence herkes kendini gerçek isimleri ile burada (ve "Denizli'de Pedallayanlar" konu başlığı altında) tanıtsa çok iyi olur diye düşünüyorum. 6 yılı aşkın zamandır Denizli'de öğrenciyim. Bu süre zarfında pek çok kişi ile çeşitli yerlere bisiklet turları düzenledik. Eski arkadaşların bu forumda birbirlerini bulduklarını görüyorum. Bu forumu da ben Scofoid21'den (Nihat) öğrendim. Adım Ercüment, "zargana" takma adlı arkadaş benden bahsetmiş. Ayrıca eskilerden Fikret abi'yi de tanıyorum. Uzun zaman önce denizli'de bsiiklete çıkan büyük bir grubun lideri olarak görmüştüm ben onu. Sonradan yakından tanıştık, sıcak bir insandır. Artık denizli'de olmadığını biliyorum. Ama eski arkadaşlar gelmiş ve ben onların isimlerini ögrenebilirsem çok sevinecegim. Zira eminim pek çoğunu tanıyorum. Ama isimler lütfen, rica ediyorum...

ercüment haklı arkadaşlar.
lütfen gerçek isimlerinizi de belirtin.
ya da en iyisi isminizi imza bölümünde yazın.

çatır çatır yazıyoruz maşallah da tık yok yaw!..
bırakın birlikte pedallamayı, tanışamadık bile.
özelden bana mesaj atın. numaranızı verin.
ya da ne bileyim, profilimde msn adresim de var, ordan ulaşın.
gizli ajan gibi herkes. bi nickname var. başka bişiy yok.
beni de alın diyorsunuz, tanışalım diyorsunuz, pedallayalım diyorsunuz.
sizi nereden bulacağız biz?

denizlide birçok bisikletçi var. acayip de potansiyel var.
bir güncük de buluşuverelim cancağızlarım.
önümüzdeki günlerde nihatla ercümentle ve ümitle görüşüp
adam gibi bir plan yapalım ve buradan duyuralım.

gelen gelsin işte meydan...

bu arada adım erkin..denizliye gelmeyi düşünüorum ant dan..umarım dnzli grubunla tanısma fırsatım olur..

Geri