Scudo Sports

Denizli

slm pink anderson,nereye cıkmamızı tavsıye edersin?,iş güc,anca hafta sonu.6 7 kişi neden guruplasma olur,kac yılında denizliden ayrıldn,ben 5 yıldır burdayım,denizli tayfasından partnerin kımlerdı,tanırım belki,bye

Scudo
selam yeniden.ben 2006 da ayrildim,ondan oncesinde de denizlide okudum.cok da kendimi tanitmama gerek yok.gruplasma uzun gezilerde olabilir tabii,ama tabi gene gezideki uyuma bagli.neyse bu sorun degil.denizlide sanki son zamanlarda bisikletci sayisi artmis gibi gozukuyor,gene de bilemiyorum.bizim geziler fikret abi zamaninda(simdi kendisi datcaya gitti) 2004 2003 gibi senelerde yapildi.simdi ayni gezileri baskalari ile yapsam cok zevk alacagimi zannetmiyorum.ve bir yandan diyebilirim ki o zamanki kisileri gene bir araya getirip uzun bir gezi yapim desem 1 2 si anca gelir.is hayati bence tamam su bu ama eger insanin icinde varsa devam etmeli.uzattim ben de.ama kim oldugum cok da onemli degil...

benim size denizlide yapabileceginiz gezilerde 1 2 gunluk olacak sekilde(isden dolayi daha fazla zamaniniz yok gibi gozukuyor) onerebilecegim yerler kesinlikle 1.olarak afrodisias olur.2.olarak buldan baraji(derbent) olur.bir ara gene Salda Golune gidebilirsiniz.

mrb,ben bu spora 2003-2004te basladım,belki beni tanırsınız,denizli bisiklet ıçin cok ideal bir yer bence,afrodisyası duydum ama yolu konusunda bi bilgim yok,yolu bıraz tarif edermisin,kimliğini açıklamamanı anlayamadım ama önemlı değil.siz rotalar hakkında bilgi vermeniz yeterince memnun etti

mrb,ben bu spora 2003-2004te basladım,belki beni tanırsınız,denizli bisiklet ıçin cok ideal bir yer bence,afrodisyası duydum ama yolu konusunda bi bilgim yok,yolu bıraz tarif edermisin,kimliğini açıklamamanı anlayamadım ama önemlı değil.siz rotalar hakkında bilgi vermeniz yeterince memnun etti

merhabalar.simdi afrodisiasa giderken normal marmaris mugla yoluna cikin,tavas kizilcaboluk yol ayrimina geldiginizde kizilcaboluge girin,ordan ise Karacasuya gelmeden afrosisiasa varmis olacaksiniz,gelirkende camliktan denizliye inis yapacak sekilde (geyre ataeymir mavi renkli patika yol olabilir) daglardan gelin,hem zevkli hem farkli hem de gelirken gelisiniz cabuk olur.gidis ayri donus ayri yani.bu arada giderken niye camliktan cikin gidin demiyom cunku o daglari asmak zor ve yipratici olabilir gunun baslangic saatlerinde.

Asagida yol haritasi var:

(link)

asagida ise bizden 2 foto,ama 2 ayri grup olarak gitmistik.1.grup ayni gun donecek,ki dondu ama berbat haldeydiler,benim arkadas cihan 3 4 gun kendine gelemedi.biz ise o gun orda konakladik,siz de cadirinizi alip orda bir otelin bahcesinde izin alip cadirinizi kurabilirsiniz bizim gibi...:rolleyes:

asagida afrosisiasin hipodromu gozukuyor

http://img154.imageshack.us/img154/6220/afro1fm1.jpg

bu fotoda ise giris kapisi gozukuyor.bu yapiyi yer altindan 10 senede yer ustune cikartiyorlar, ve acilisini turgut ozal yapiyor sanirim.

http://img156.imageshack.us/img156/3734/afro3cz1.jpg

ve sole bir yazi buldum bir yerden,bu yazidaki gidilmis yerleri de gezebilirsiniz.size tavsiyem bu geziyi en az 2 gunluk yapin,tek gun bana gore yetmez

yazi:
Sabah kahvaltısının ardından Anadolu’daki en önemli antik şehirlerden birinin bulunduğu Karacasu’ya doğru yol alıyoruz. Burada da bizleri Afrodisias Antik Şehri’nin yanı sıra ilk defa adımlanacak Ihlara Vadisi’ni andıran bir kanyon ve Sırtlan İni Mağarası bekliyor. Coğrafyamızın neredeyse bütün antik kentlerindeki tapınak ve saraylarda emeği olan sanatçıların yetiştiği Afrodisias Şehri’nin eşsiz tarihi güzelliklerinin başında hipodromu geliyor. Bir zamanların gladyatörlerinin savaştığı bu yapıyı ve antik şehri gezdikten sonra bölgede yeni bulunan Görele Kanyonu ve Sırtlan İni Mağarası’nı içeren bir foto safari yapıyoruz. Dandalas Çayı’nın kenarında yiyeceğimiz lezzetli yemeğin ardından Kale üzerinden Dalyandaki otelimize yerleşiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: nikanam
önerilerin için çok sağol pink-anderson.
afrodisias gerçekten de görülmeye değer bir yer.
daha önce arabayla gitmiştim. bu sefer bisikletle
gitmek farz oldu artık.
bize feyz ve ilham vermeye devam et lütfen.

• Beğen
Tepkiler: sniper
vay be pamukkale, ne guzel gunlerdi o gunler.

arkadaslar bu gunlerinizin degerini bilin, pamukkaleye Laodikia(bole mi yaziliyordu):rolleyes: uzerinden gidin,14 kmlik pamukkale yoluna saptiginiz zaman ilk sol mu desem(sagli sollu kendin yap kendin pisir tarzi yerler var) ordan sapin,bir koy gelir,ordan su icin,ordan devam,sorun valla ama giderken laodikia gelirken de ana yol uzerinden.

aman dikkat,insanlar o yol uzerinde cok hiz yapar,tek sira gidin.

yaniniza bir ic lastik,bir pompa,bir kac yama,yapistirici,bir kac gerekli anahtar,zimpara,ingiliz anahtar alin hadi diyin bir iki onceden o gun haberlesin;
Scott Anahtar Takimini da alin, haritayi cikartin,rotayi belirleyin,ertesi gunku saati kararlastirip yarim saatinizi alacak bisikleti sole hafiften bir kontrol ettirip(camliktaki Camlik Bisiklete goturun,adimi verin(Mehmet),kendisi Murat oluyor;soleyin fazla para almasin kereta) tamam diyin ya.bu is bu kadar basit.birbirinizi taniyin,samimi olun,cep telefonlarinizi birbirinize verin....gerisi gelir arkadaslar....kesinlikle gezilerinizi fotograflayin,sonra da bu foto kotu olmus diyip de hic bir fotoyu silmeyin...

sizlere guveniyom,ah be bir denizlide olsaydim benden cekeceginiz vardi:rolleyes:

sevgili pink anderson.
nerdeyse yaptığımız harşeyi saymışsın.
malzemeler senin dediğin gibi ok. çamlık bisikletten muratı da tanırız.
birbirimizde cep telefonlarımız da var.
sadece tura çıkmak kaldı geriye.
ne diyelim. hayırlısıyla o da olacak.
sen şu atlayıp gelme işini düşün bence: )

ben atlayip gelecem ama ankaradayim,cuma gecesi orda olsam cumartesi gunu kalksam o da abimgille,ordaki 1 arkadasimla biraz konusup gorussem aksam ustune dogru belki bir tekke koy veya camlik vadisine girip 3 saat gidip(gittigimiz yere kadar artik:rolleyes: ) bole bir aktivite yapsak olur...

hatta baya iyi olur,benim bahsettigim arkadas da kesin gelir...guzel de olur...cumartesi aksami veya pazar sabahi donusu gerceklestirmek zorunda kalacagim icin sadece cumartesi gunum var,hay aksi iste kotu yani baya....

tanisiriz en azindan, sonraki yapabilecegimiz uzun geziler icin(gercekten ben varim,yeter ki zaman olsun herseye acigim)...

evet evet 2 haftaya kadar ordayim insallah....

kendinize iyi bakin...

ya bende katılmak ıstıyorum ama ılk once bısıkletımı toplamam lazım orta gobek anahtarı olan arkadaslar benım ıcın seferberlık ılan edermısınız denızlıde aynakol gobegını sokemıyorum anahtarsızlıktan helppp helppppp

arkadaslar yakın zamanada nazıllı denızlı arası bır pedal oğerasyonuna nedersınız ????

nikanam abimizle bu konu hakkında daha once gorusmustuk hatırlarsa eger saraykoyden cıkıp horsunlu yamalak tarafından babadag denızlı planı vardı aslında yapıla bılır yanı guzel bır havada butun arkadaslar la hem tanısır hem de gunun tadına varırız gıbme gelıyor benım

• Beğen
ankarada olmasam valla gelirdim ben guzel kardesim, biz sinavlardan 1 gun once bile cikardik yollara hey gidi be

@pink_anderson
tesekkürler pink anderson.afrodisyas sit alanımı,kamp atabilirmiyiz,günübırlikte ne kadar gezebiliriz?gidiş çamlıktan olsa yol karımız ne olur?

• Beğen
merhabalar yeniden.afrodisias'da kamp cadiri kuramassiniz.bunun yerine disardaki otellerin bahcelerinde 1 gecelik cadir kurup konaklamak icin izin alabilirsiniz.biz hemen giris yolunun karsi tarafinda bir otel vardi,onlardan rica etmistik,onlar da izin vermislerdi.Gunu birlik yapabilirsiniz,ama gercekten iyi bir surus yapmalisiniz,biz de gelelim iyi o zaman sen de gel tarzindan kisilerle gunluk olarak bu geziyi gerceklestiremessiniz.yani gercekten performansli olmalisiniz,:Skull-175

Bir gunlugune yapacaksaniz sporcu icecegi almanizi oneririm,1 tane yeter,hepsini hemen de icmenize gerek yokCamlik yolunu da donuste kullanin,30 40 km kisaltir sanirim.

Guzel bir yol, iyi bir gezi olur eger yaparsaniz, zaten bunun icin ustunde durdum, yaparsaniz harika olur

slm ,burda mtb mıllı takımında arkadaş var onunla zaman sıkıntısından dolayı gunubırlık yapmayı düşününüyoz,kamplı ancak yaza olur,o zamanda sıcak olur.kendımıze güvenıyoz,zaman bulursak 1 gunde hallederız.ortalama kaç kılometre?

@scofoid26

tamam o zaman neden olmasin.o zaman bisiklet fenerleri, el feneri filan da goturun.caki filan, kopek caydirici (gelirken aksama kalirsaniz coban kopekleri var,dikkat edin,sakin kacmayin,sadece size kendi bolgeleri icinde eslik edeceklerdir) da almanizi oneririm.

valla keske ben de gelebilsem.

sabah 4.5 5 gibi cikin bence,vay be, foto makine, km saati filan da goturun.

neyse bakalim, gidis gelis 150 km.

ben de bakalim su 1 1.5 ay sonra Ankaranin nallihan ilcesinden ankara merkeze gidecem,ama tek basima...o da mesela 150 km.gene konusuruz tamam mi

operim...

selam bende denizliliyim. senelerce denzlide tek basıma dağa taşa karsı spor yaptıktan sonra bu kadar bisiklete binen arkadaşı bir arada görmek beni çok mutlu etti :D. zamanım olursa toplandığınz bigün katılmak isterim bende atlar gelirim ankaradan.

Geri