Scudo Sports

Denizli

@Ender Alıcıoğlu

merhaba ender abi....
ismail yaşıyor... daha pazar günü çayını içtim.... yoğun bi şekilde çalışıyor bu aralar ... iş yerindeki internette sorun olduğu için online olamıyormuş...:):):):)

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
Scudo
@ismailofli

yorulmadık ismailciğim... git git yer kalmadı... gidilmedik yer bırakmadık..:) büyüklerimizden yeni ve güzel gidilebilecek yer keşfetmelerini bekliyoruz...:) yoksa tavrımız kesin şehir dışına hatta yurtdışına pedallıcaz.... bu erzurum mu olur hızımızı alamayıp bakü mü olur bilemiyoz... ama arkadaşlar bakü diye ısrar edelerse bişi diyemiyoz biliyon boynumuz kıldan ince gidicez...:):):)

@sniper

Slm ben de buralardayım. Mümkünse bu hafta içi bir tarih, saat ve yer belirleyelim de bir toplanalım mı? Uzak kaldık birbirimizden. Benim için hafta içi hergün saat 19:30'dan sonra uygundur. Sizlerde uygun zamanı belirtirseniz ortak bir karar alabiliriz. Eğer isterseniz...
Sevgiler...

@sniper

İlgin için çok teşekkür ediyorum Hüseyin'cim.

Arkadaşlar birbirlerini, merak edip sormalılar diye düşündüm. İsmail'cimin iyi olmasına sevindim. ;)

Herkese sevgi ve selamlarımla.

@lidda

toplanalım gül.... ne zaman isterseniz ama bu akşam olmaz :) ben sizlere uyar şehir dışına çıkmadığım sürece toplantı yerine ve zamanına yetişmeye çalışırım....
not:hala yaşayıp yaşamadığından şüphelendiğim arkadaşlar var yazmadılar hala tüm hastaneleri karakolları dolaşmaya başlıcam...... ses vermezlerse...:):):)

@lidda

saat 18 00 benim icin de uygun:D ama once su vizeleri atlatsam iyi olcak
huseyin abi ben yasiyorum diyemiyorum sana cok uzgunum yaww sinav sinav sinav sinav sinav ne bu yaww nedirbu hocalardan cektigim benim yaww... ozetlersek tanisalim ben yasayan ölü memnun oldum

• Beğen
Tepkiler: sniper
şuan elime ulaşan yaşayanlar listesi....

alper, ercüment, gül, mustafa, nihat, nur (kendisi söylemese de), ismail (sesini duydum), ismail ofli, ender abi (bizi yalnız bırakmayıp ses verdi)....
birde ben varım tabikide...:) teşekkürler arkadaşlar....

diğerleri sizler nerdesiniz.... ben bu kadar az değildik gibi hatırlıyorum yoksa burası denizli değilmi yanlış yeremi yazdım ben :(

@sniper

yunus, esma, ezgi, ali'yi de yaşayanlar listesine ekledim... son durum bu... :) hala eksikler var halaaaaaaaaaaaaa....:):):) ben bu eksikler tamamlanmadıkca derse başlamam....:)

not:liste her 4 saatte bir güncellenecektir ... :)

• Beğen
Tepkiler: cado ve esma_izmir
@PROCYCLİST

Heh! Adama bak, buradaymış.:D Abi buradayım diyorsun da yoksun aslında, biliyorum işlerin yoğun, kolay gelsin. Ama vakit bulursan bir ara faaliyetlerimize gel lütfen

Bu arada dikkat ettiniz mi bilmiyorum, ama "ben yaşıyorum" diyen herkes aslında yaşamıyor. Denizli'de şimdiye kadar görülmemiş bir sıcak var ve herkesi "hayata dönmeye çalışan zombi" haline getirmiş durumda.

Bu arada bomboş geçen bir haftanın ardından tam da pazar günü 18:00-20:00 arasına sınav koyulmuş. Böyle de haftanın dibine sınav koyulmaz ki!:( Ben hafta sonuna şehir dışına çıkmayayım diye bilerek yapıyorlar sanki.:boese157:

Çok sayın Denizli'de Pedallayanlar üyeleri:

Dün yapmış olduğum bir gezi neticesinde her akşam saat 7 civarında çamlıktan seyir kalesine (450 m) ve eğer halen tükenmemişsen 1.çeşmeye(2500 m) kadar tırmanma kararı almış bulunuyorum. Bana eşlik etmek isteyen arkadaşlar buraya yazabilirler.....

• Beğen
Tepkiler: cado
merhaba sevgili öğretmenim,
sizi öncelikle saygı hatta birde yetmezmiş gibi sevgi ile selamlıyorum.Ve sevgili arkadaşlarımıda.
yaşıyoruz yaşamasınadaaaa,buna yaşamak denirse ,çok çelişkili bir soru olduğu için cevap vermede baya bi gecikmişim.düşüne düşüne yaşıyoruz hocam napalım.sevgili gül arkadaşımın önerisi nedense bir heyecan tarifesi oluşturdu bende ,neden diyeceksiniz tabiki,neden: Artık Ben Selemi Yükselttim ve bunu kutlamak için bir bisiklet partisi yapmak istiyorummm ve sevgili arkadaşlarım ve öğretmenim sizlerde partiye davetlisiniz.,diğer bir nedeni de artık denetimim bitti.....son iki haftadaki gibi deli gibi hatta yetmiyormuş gibi hırçın gibi çalışmıyacam hatta eve gece 2 de gelmiyecem .....
sevgili öğretmenim buralarda havalar çok sıcak sizin oralarda nasıldır?bana mektubunzda mutlaka yazın.çünkü bu havalarda etkinlikler nasıl yapılır bana engin bilgilerinizden bir parça gönderin de bu havuz problemini çözeyim

• Beğen
Tepkiler: sniper
sevgili 2298 cahide seni hatırladım...

sorularına gelince bu havada etkinlik yapılır kızım.

bizim burada hava güzel, günlük güneşlik...:)

akşam üzeri serinliğin olmasını bekleyebilir ve

1-parmağınızı camdan dışarı çıkartıp rüzgarın esip esmediğini tesbit etmeniz lazım... eğer esiyorsa devam ediyorum...
2- parmağını camdan geri çekebilirsin. hemen cep ev iş telefonu farketmez birine doğru yürü ve 112 tuşla gün içinde sıcaklardan bayılan kişi sayısını al... eğer 10 kişiyi geçmemişse demekki hastanelerde hala boş yer var demektir devam edebilriz...
3- şimdi sinir olduğun 3 beş arkadaşını tura çıkmak için ikna et... eğerr bişi olursa sevdiğin arkadaşların seni ziyarete gelebilsinler diye sinir olduklarınla çık kızım... sinir olduğun arkadaşlarının olduğunu düşünülerek devam ediyorum...
4- marketin ve büfelerin bol olduğu sık sık su molası verebileceğiniz bir güzargah belirleyin... denizlide çok sayıda var ...devam ediyorum....
5- kız kıza sakın çıkmayın.. yanınıza güçlü kuvvetli sinir olmadığınız bir iki erkeği eşlik etmesi için çağırın kibar ve centilmen olmalarına özen gösterin... bulduysanız böel birilerine devam ediyorum...
6- bisikleti balkondan aşağıya indirin... balkonda değilsede illada balkona çıkarıp indirmeniz gerekmez... olduğu yerden dışarı çıkarmanız yeterli...
6- üstünüze beyaz ve fosforlu giymeyi unuttunuz değilmi ne olcak bisiklette dışarda hemen dün geri değiştir üstünü hadiii hadiii.... değiştirdinizse devam ediyorum...
7- kask ve eldivenlerinizi takınız farın pilinin olup olmadığına kontrol edin... yoksa sorun değil köşedeki bakkaldan alırsınız... 3 tane ince kalaem pil diceksiniz bakkal anlar...
8-buluşma yerine geç gidin eğer arkadaşlarınız gelmemişse sıcakta onları fazla beklememiş olursunuz...
9-sinir olduğunuz arkadaşalrınızı görür gibi oldunuz değil mi..... hadi hayırlısı size bol pedallar.... akşam ben sizi ziyarete gelirim....

not: parmağını camdan çıkarırken yalamayı unutma....:):):)

• Beğen
Tepkiler: cado
@agencalp

Slm Alper, güzel fikir, Ercüment ile sana eşlik edebiliriz fakat siz hop hop zıp zıp...
Ben yetişemeyebilirim ama denemek isterim...

Bugün olamaz, katılacağımız gün seni ararız.

Teşekkürler...

Geri