sevgili 2298 cahide seni hatırladım...
sorularına gelince bu havada etkinlik yapılır kızım.
bizim burada hava güzel, günlük güneşlik...
akşam üzeri serinliğin olmasını bekleyebilir ve
1-parmağınızı camdan dışarı çıkartıp rüzgarın esip esmediğini tesbit etmeniz lazım... eğer esiyorsa devam ediyorum...
2- parmağını camdan geri çekebilirsin. hemen cep ev iş telefonu farketmez birine doğru yürü ve 112 tuşla gün içinde sıcaklardan bayılan kişi sayısını al... eğer 10 kişiyi geçmemişse demekki hastanelerde hala boş yer var demektir devam edebilriz...
3- şimdi sinir olduğun 3 beş arkadaşını tura çıkmak için ikna et... eğerr bişi olursa sevdiğin arkadaşların seni ziyarete gelebilsinler diye sinir olduklarınla çık kızım... sinir olduğun arkadaşlarının olduğunu düşünülerek devam ediyorum...
4- marketin ve büfelerin bol olduğu sık sık su molası verebileceğiniz bir güzargah belirleyin... denizlide çok sayıda var ...devam ediyorum....
5- kız kıza sakın çıkmayın.. yanınıza güçlü kuvvetli sinir olmadığınız bir iki erkeği eşlik etmesi için çağırın kibar ve centilmen olmalarına özen gösterin... bulduysanız böel birilerine devam ediyorum...
6- bisikleti balkondan aşağıya indirin... balkonda değilsede illada balkona çıkarıp indirmeniz gerekmez... olduğu yerden dışarı çıkarmanız yeterli...
6- üstünüze beyaz ve fosforlu giymeyi unuttunuz değilmi ne olcak bisiklette dışarda hemen dün geri değiştir üstünü hadiii hadiii.... değiştirdinizse devam ediyorum...
7- kask ve eldivenlerinizi takınız farın pilinin olup olmadığına kontrol edin... yoksa sorun değil köşedeki bakkaldan alırsınız... 3 tane ince kalaem pil diceksiniz bakkal anlar...
8-buluşma yerine geç gidin eğer arkadaşlarınız gelmemişse sıcakta onları fazla beklememiş olursunuz...
9-sinir olduğunuz arkadaşalrınızı görür gibi oldunuz değil mi..... hadi hayırlısı size bol pedallar.... akşam ben sizi ziyarete gelirim....
not: parmağını camdan çıkarırken yalamayı unutma....