Scudo Sports

Denizli

merhaba arkadaşlar merhaba hussarhuso abı valla nedesen haklısın ama ıslerın yogunlugu oldugu ıcın bır turlu zaman ayıramıyorum kendıme bende bısıkletten kopmaqmak ıcın koylere bısıkletle gıdıyorum devamlı gece turlarına katılmayı cok ıstıyorum ama aradakı mesafe benı usenmeye surukluyo bu hafta yıne yokum sanırım aranızda antalyaya gıtmeyı planlıyorum bılmıyorum henuz bır kesınlık yok ama buyuk olasılıkla tasıt sorununu cozersek eger yolcuyuz..

Scudo
Çok sayın Denizlide pedallayanlar bu haftasonu planımız nedir? nerelere gidiyoruz? Nerede toplanıyoruz? ...................

• Beğen
Tepkiler: sniper
@agencalp

Bu haftasonu Cankurtaran'a dolmuşla gidip oradan kızılcabölük'e kadar gidecegiz. Kızılcabölük yol ayrımından Çamlık yoluna inip, çamlık içinden bitirişi yapacağız (inşallah) . Detayları yazacagım, merak etmeyin.

@sniper

:) Kast'lara dışarıdan girmesi sancılı olur diye düşünüyordum ki, haksız sayılmazmışım. Merak etmeyin Sniper arkadaş, az kaldı...

Daha önce de yazmıştım. Adım Barış. 1985 model çift kadro, vitessiz, çubuk frenli, arka göbekten sehpa ayaklıklı 30 kiloluk Bisan'ım ile, kumaş pantolon paçalarım çoraplarımın içinde, turlarınıza katılmayı iple çekiyorum :)

• Beğen
Arkadaşlar Pazar günü bisikletlerimizle garajda buluşacağız büyük ihtimalle. Saat yarın kesinleşecek. Bazılarımızın cankurtaran yokuşunda ölüp gitmesini önlemek için bu kısmı minibüsle alacağız. Bisikletleri minibüslere koymak için de parçalamamız gerekiyor. Minibüsle gidersek büyük olasılıkla tekerlekleri sökmemiz gerekecek. Lütfen hazırlıklarınızı bunu düşünerek yapın. Mesela bisikletinizi iyice temizleyin ki söküp takarken yağ ve toz içinde kalmayalım:D

Detaylar yarın açıklanacaktır, forumu takip etmeye devam edin. Görüşmek üzere...

arkadaşlar ... yarın minibüs olayını ayarlamaya çalışacağım... dualarınızı esirgemeyin...:) büyük bi ihtimal ayarlıcam sanırım... olamdı tek tek sırtımda taşıcam bisikletleri yine cankurtaran rampasını çıkartıcam sizleri...:):):)
ercüment'e ne kadar teşekkür etsem yaptıkları için yetmez galiba ...iyiki varsın ercüment ve bizim tura çıkmamız için elinden geleni yapıyosun... teşekkürler.... dayak korkusu olmasa ben gelmicem ama..:):):):)

ya arkadaşlar yarınki güzergeh benim çok gözümü korkuttu. o yolu geçen hafta tersinden gelmiştim.kızılcabölükten karataşa kadar ne kadar indiğimi ben bilmiyorum.dün bu yolları düşündükçe iyice korktum(kötü hatıraların da etkisi var):eek: hem benim için cok uzun bi yol olacak.yani yarınki gezide ben yokum.katılan herkese iyi pedallamalar diliyorum inşallah sorunsuz geçer.

• Beğen
arkadaşlar galiba bende gelemeyeceğim.:eek: çünkü kolumu dün fena çekilde zorladım ve acısından gece uyuyamadım. ağrılarım geçerse gelirim ama geçeceğini pek sanmıyorum. size şimdiden kazasız belasız pedallamalar

@yunuskivanc

yunus bahanen kabul görmedi... bilgin olsun....erkek adam korkarmı yawww...:):):)

@mcsergeant

huzeyfe... bak önünde bi örnek var kırık kaburgalarıyla bizi yalnız bırakmayan bi ismail abin var bu bahane de kabul görmedi.... bilgin olsun...

@yunuskivanc

Abi yolun zor kısmı minibüsle gidilecek sonuçta. Geriye toplam 50 km yol kalıyor. 10-15 km kadar inişli çıkışlı bir tırmanış olacak o kadar. Gözünü korkutmasın bu yol, sonuçta Mehmet Ali'yle gittiğiniz tempoda gitmiyoruz biz. Yavaş yavaş, mola vererek etrafı seyrederek gidiyoruz. O yüzden yapamamak gibi bir endişen olmasın. Eğer hiç çıkılamıyorsa bisikletten inilip yürünür yani. Sen gelmeye çalış, gözünde büyütme. Hem kötü hatıraları yenmenin yolu üzerine giderek bunları aşmaktır. Görüşmek üzere...

@mcsergeant

Huzeyfe arkadaşım, İsmail abin kırık kaburga ile geliyor. Sonuçta kolunla değil bacağınla iteceksin pedalı:D Şaka bir yana, durum kötü ise dinlen iyice. Ama ciddi bir şey değilse de gelmeye çalış. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: cado
selam arkadaslaryol rota hersey mukemmel zaten cok da zorlugu yok gibi yolun en zor kismi dolmusla cikilcak benimde korkularim var bir bisikletimi o dolmusa koyabilcegimi sanmiyorum cunki parcalanmasi birazcik zor yag toz toprak dolmus hepimizi alcakmi kacta bulusulcak garajda deniliyo ordan cankurtarana giden dolmuslar alirmi ? gibisinden sorular var yol ustunde yemek yicek biyer varmi yoksa cantamizdami getircez? gelmeyi dusunuyorum ama bilmiyorum ya kararsizim yani biraz bulusma noktasi hakkinda bilgi verirseniz sevinirimkacta tam yer garajin neresinde mesela .......?

• Beğen
Tepkiler: cado ve sniper
Arkadaşlar, Hussar'ımız Hüseyin'den aldığım bilgiler doğrultusunda minibüs işi tamamdır. Yarın bisikletlerimizi garaja getiriyoruz, parçalayıp minibüse yükleyip doğruca Cankurtaran'a yollanıyoruz, minibüsçüler bu duruma "olur" demişler.

Yol üzerinde yemek yiyecek yer (lokanta, gözlemeci vs) yok! Bu nedenle herkesin yiyeceklerini kendi getirmesi gerekiyor. Medeniyet kavramının olmadığı, tamamen doğal bir bölgeye gidiyoruz. Arada bir tane ufak bir köyden geçecegiz, ama bakkal yok. Bu yüzden ihtiyaç duyacağınız şeyleri yanınıza almayı lütfen unutmayın. Yol üzerinde yemeklerimizi açıp yiyebileceğimiz pek çok gölge ve ağaç altı uygun mekanlar mevcut olup, gerektiğinde sık sık mola verilebilir.

Elinde mevcut olan arkadaşlar alyan takımlarını ve varsa 14-15 numara anahtar getirsinler (bende anahtar var:) ). Anahtar, tekerleği mandallı olmayan arkadaşlarımızın lastikleri için lazım olacak. 1-2 kişinin de yedek iç lastik ve yama alması iyi olur (bende yama da var:D ). Önceki mesajlarda belirttiğim üzere bisikletin en azından tekerlek göbeklerinin temiz olmasını sağlarsanız işimizi kolaylaştırmış olursunuz.

Gül arkadaşımız Ankara'dan saat 07:00'de gelip ayağının tozuyla faaliyete katılacak (inşallah). Dinlenme ve hazırlanma ile 08:30'da harekete hazır olacak. Bu nedenle kimsenin bir itirazı yoksa garajda buluşma saatinin 09:00 olmasını öneriyorum. Gideceğimiz yol yaklaşık 50-55 km kadar olacağından bu saatte çıkıldığında yorulmadan gidilebilecek yeterli vakte sahip olacağımızı düşünüyorum (Ciddi bir aksilik çıkmazsa).

Sorular olursa buradan cevaplarım. Yarın görüşmek üzere...

NOT : Lütfen iyi bir kahvaltı yapıp geliniz. Yolda kahvaltı için vakit kaybetmeyelim. Tabii bu benim düşüncem, zira en iyi kahvaltı evde yapılır, bu da performansınızı gün boyunca olumlu etkiler. Yine de "bana ne, ben yolda yapmak istiyorum kahvaltımı" derseniz, zor olur ama birşeyler ayarlamaya çalışırız.

NOT 2 : Karışıklık olmasın diye söylüyorum, buluşma yeri garajın içi olsun.

@Daywalker

saolasın ercüment.... teşekkür ederim bu gezi organize ettiğin için...
minübüsler doyuran bidenin önündeki peronlardan hareket ediyor... orada buluşabiliriz..... ben konuştum ordakilerle abi sen söledikten sonra boynumuz kıldan ince hay hay taşırız sizi dediler :):):):) hala forsumun geçtiğini görünce sevinmedim değil hani:):):) neyse ercünün hatırlatmalarını dikkate almanız önemle rica olunur... ayreten elektrik ve musluklarıda kontrol etmeyide unutmayın çiceklerede su verin...:):):):) kapıyıda kilitleyin gelin... hırlısı var hırsızı var...:):):):)

• Beğen
Tepkiler: cado
@sniper

Abicim bu geziyi sen de organize ettin, minibüs işi senden soruluyormuş demek ki Dediğin gibi yarın doyuran pide önünde buluşalım. Saat 09:00'da. Görüşmek üzere

Not : Çiçek, musluk ve kapı tavsiyelerin iyi olmuş, ben heyecanla çıkıp gidiyorum da babaannem kapatıyor kapıyı arkamdan:D

Arkadaşlar bugunkü faaliyet bazı beklenmeyen durumlar yüzünden iptal edildi. Ne yapalım, kısmet değilmiş. Ancak az da olsa telafi etmek için saat 17:00'de Çamlık'ta bisiklet grubumuz toplanacaktır. Duyurulur...

• Beğen
Son dakikalar hemen yetişmem gerekiyor…
Nerdeydi benim telefonum… ya akşamda fazlada içmemiştim halbuki… hatırlayamıyorum. Aklımda kalan tek şey yetişmem gerekiyor .. hazırlık yapmış olmalıyım o zaman ama çorabımın tekini bile bulamıyorum ben… offf offf..
Neyse kim ne dicek ki tek çoraplı olmama yada birinin beyaz birinin gri olduğunu hem kız istemeye gitmiyoruz ki. başım önünde durmucam ki kız bana bakınca yüzümde kızarmıcak çoraplarımdan dolayı… sayıyı kontrol et demişim ama hangi sayıyı… neyi sayacam ben … yaaa unutmamak için not al sen neyi sayacağını yazma… saatte yaklaşıyor eğer biraz geç kalırsam beni ararlar heralde ve nerde kaldın hani şunu getirecektin derler ben de alır götürürüm evet iyi fikir ben en iyisi biraz daha pinekleneyim… ya aramazlarsa yetişemediğimden dolayı olumsuz bişi olursa … yada yadaaa… annen hep düzenli ol, not al derdi bende tamam anneeeeee alıyorum derdim gel de kadıncağızın yokluğunu arama…
Çıkamıyorum ben bu işin işinden..
…….
………
Çok şükür hatırladım… çantama özenle yerleştirdim… tek tek saymayıda ihmal etmedim tabiî ki de büyüklüklerinini de kıyasladım ne olur ne olmaz biri küçük olmasın diye tembihleri hatırladım… keşke o kahveyi daha önce içip bu kadar telaşa düşmeseymişim.. beklide hatırlamak istemedim…kaybetmekten korkmuş olmalıydım… ben kaybetmediğimi de unutmuşum… yaaa ben neden bu kadar unutkan oldum anlamadım… bak lafa daldım evden çıkmayı unuttum. daha ne duruyorum ki …:)
….
…..
Arkadaşlar saat 17:00 de çamlıkta her zaman ki yerde denizli de pedallayanların ‘pedal üzerinde tavla’ isimli büyük kapışması var … ben unutmadan söliyeyim de gelip gelmemek size kalsın ….:)

@Daywalker

ercümentle beklenen tavala kapışmasını çamlıkta dediğimiz gibi ağaçların altında hafis rüzgaz esintisi hafif jengıl oynayan arkadaşların sesi eşliğinde; buz gibi kola ve gazozlarımızı ve gül 'ün yaptığı mükemmel kekini yerken yaptık... o kadar cümle kurduğum halde hala tavlanın sonuçundan bahsetmemişsem anlayın artık yenilginin acı tadını keklerin tadıyla telafi ettiğimi yahu..... insan yenilgisini ballandıra ballandıra anlatamıyomuş yoksa ben ilk cümleden son kelimeye kadar galibiyetimi efsaneleştirirdim....
katılan arkadaşlara teşekkür ederim bizi kırmayıp eşlik ettikleri için.... dondurmalar içinde gül ve ercüment e ayreten teşekkürler her ne kadarda ben yemesem de :):):):):):):):):) yedim arkadaşlarda ben o kadar hızlı yemişim ki gören olmadı....:::):):) iki değil5 tane olsa yine hepinizden hızlı yerdim galiba..:)

Geri